WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o-rly013.gif
    Simba wrote:

PS. Dodam jeszcze tylko - dla tych ktorzy nie wiedza - ze to Ty spalilas tecze.

Bursztyn, samira, iwcia77, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o-rly013.gif

Nie no padne przez te twoje gify 31sztatnek.gif

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam muszę się jakoś pozbierać.. zawsze myślałam na ch..j mi tęcza.. ale teraz gdy strata jest tak odczuwalna.. muszę sobie buknąć w kąciku.. tych złych informacji aż nad to!
    crying025.gif

Simba, Bursztyn, Pusurek, Kate 75, iwcia77, mysza1975, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Z tym miedzynarodowym forum to Ci sie udalo :)
    Ale nie sprowokujesz mnie swoim lamentem. Swoje wiem.
    to nie lament, to wolanie o pomste do nieba! Ubolewam, ze tak latwo dalyscie sie wkrecic Paszczakowi.... 0fool.gif
    Simba wrote:
    PS. Dodam jeszcze tylko - dla tych ktorzy nie wiedza - ze to Ty spalilas tecze.
    ktos tutaj usiluje mi zaszkodzic... 0cray.gif
    ale przerwe milczenie w takim razie. Tecze spalil Paszczak, niestety.... Mam nagranie CCTV

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:30

samira, paszczakin, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przepraszam muszę się jakoś pozbierać.. zawsze myślałam na ch..j mi tęcza.. ale teraz gdy strata jest tak odczuwalna.. muszę sobie buknąć w kąciku.. tych złych informacji aż nad to!
    crying025.gif

Ej - Renek, Ty jestes gejem? Ze ci tecza na chuj?

Bursztyn, Reni, Pusurek, samira, Bozia3, ania.g, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza? ale jak to ? naj sam wpierw żądam wyjaśnień.. a potem będę zawodzić żałobne nuty..

Mega lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ktos tutaj usiluje mi zaszkodzic... 0cray.gif
    ale przerwe milczenie w takim razie. Tecze spalil Paszczak, niestety.... Mam nagranie CCTV

Tak tak, pogadaj sobie jeszcze..Chyba masz nagranie z Disco Relax z Polsat 2

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:31

Pusurek, samira, Żanet, Mega, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak może być.. na pewno dżender ;-)
    Simba wrote:

Simba, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ej - Renek, Ty jestes gejem?
    tez mialam takie podejrzenia, nawet mowilam ze oni z Andrzejem, tego.....
    Simba wrote:
    Ze ci tecza na chuj?
    wlasnie po to....

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Na chuj, nie na chuj, a tecze fajnie miec... :P

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak tak, pogadaj sobie jeszcze..Chyba masz nagranie z Disco Relax z Polsat 2
    ale nie mam Polsatu... Przegrasz mi? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:34

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł Lejdis ! <3
    Postanowiłam się odwiesić chwilowo ;) Święta jajeczne się zbliżają i bym faux pas popełniła nie składając Wam życzeń, zatem Wesołego Jajka, Mokrego dyngusa i bogatego zająca dla wszystkich :)
    graphics-easter-196582.gif

Widać wena Was nie opuszcza co cieszy, czasem podczytuję coś z partyzanta i prawie zawsze poprawiacie humor <3
    Nie jestem w stanie nadrobić tak długiej nieobecności, wszystkim co się wiedzie gratuluję, a wszystkie przygnębione przytulam <3

Ostatnio doczytałam o Ani.g, no no tak się ukrywać, Gratulacje i uściski Aniu <3

U mnie miesiąc zawieszenia i odpoczynku od starań, jaki spokój mierzę kiedy chce, bzykać nie chce, @ jak przyjdzie to będzie, tak było przed rozpoczęciem tych starań, spokój i to lubię. Trochę ten spokój zakłóciło mi badanko hsg, ale za trzecim podejściem się udało. Zastanawia się czy w następnym cyklu udać się drugi raz do kliniki, w której lekarz obstawił niedrożność rur i był niezbyt miły wypominając mi mój wiek operację i staż małżeński i kazał wrócić z wynikiem hsg, dopiero zamierzał ze mną rozmawiać. W ogóle się zastanawiam czy dalej odstawiać to szaleństwo kreślić wykresiki z kropek, jarać się fazą lutealną, wynikami bety i bzykać się na czas, muszę wyluzować bo nie pasi mi życie pod presją. Wzięłam urlop od forum dla wyrównania "ciśnienia", ale i tak całkiem kontaktów zerwać nie mogłam, może coś po @ w głowie się poukłada, rury przeczyścili, ale beret ciągle przywalony ;)
    Drugą opcją jest powrót do mojej starej gin z którą zaciążyłam, byłam u niej na pobraniu wymazu i sama się zainteresowała monitoringiem i stymulacją mojej osoby, stwierdziła, że mam lepsze wyniki niż przed laty i jestem szczuplejsza, widzi szanse.
    Mąż mnie wkurwia jak zawsze, czyli po staremu, teściowa jak zwykle "cudowna" do tego mojego kuzyn został tatą, są od nas młodsi o 6 lat, już widzę te spojrzenia w święta, bosko będzie.
    Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Wszystkich ściskam i pozdrawiam z wiosennych Kaszub :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 14:20

Pusurek, Reni, Simba, Bursztyn, samira, Alis, Mango, megan8, ania.g, iwcia77, moremi, malgos741, mysza1975, Sabina, Żanet, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Paszcza? ale jak to ? naj sam wpierw żądam wyjaśnień.. a potem będę zawodzić żałobne nuty..
    Tak...wiem ze to przykre ale czasem niektorzy tak postepuja, rozne sa powody, zazdrosc....poczucie odrzucenia...Reni, nie martw sie wszystko bedzie dobrze ;)

Reni, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Simba jak zwykle dba o to, zeby makaron z rosolu znalazl sie na wlasciwym miejscu ( czytaj na monitorze ) :P

Reni, Simba, samira, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak może być.. na pewno dżender ;-)

To prawda. Teraz zeby kobiety nie byly poszkodowane, ze mowi sie tylko Gentleman, a nie Gentlewoman, na wszystkich mowi sie Genderman :)

Bursztyn, Reni, Pusurek, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale nie mam Polsatu... Przegrasz mi? :)

Tak na kasete VHS

Bursztyn, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak na kasete VHS
    no a na co? ;)

Simba, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Heloł Lejdis ! <3
    Postanowiłam się odwiesić chwilowo ;) Święta jajeczne się zbliżają i bym faux pas popełniła nie składając Wam życzeń, zatem Wesołego Jajka, Mokrego dyngusa i bogatego zająca dla wszystkich :)
    graphics-easter-196582.gif

Widać wena Was nie opuszcza co cieszy, czasem podczytuję coś z partyzanta i prawie zawsze poprawiacie humor <3
    Nie jestem w stanie nadrobić tak długiej nieobecności, wszystkim co się wiedzie gratuluję, a wszystkie przygnębione przytulam <3

Ostatnio doczytałam o Ani.g, no no tak się ukrywać, Gratulacje i uściski Aniu <3

U mnie miesiąc zawieszenia i odpoczynku od starań, jaki spokój mierzę kiedy chce, bzykać nie chce, @ jak przyjdzie to będzie, tak było przed rozpoczęciem tych starań, spokój i to lubię. Trochę ten spokój zakłóciło mi badanko hsg, ale za trzecim podejściem się udało. Zastanawia się czy w następnym cyklu udać się drugi raz do kliniki, w której lekarz obstawił niedrożność rur i był niezbyt miły wypominając mi mój wiek operację i staż małżeński i kazał wrócić z wynikiem hsg, dopiero zamierzał ze mną rozmawiać. W ogóle się zastanawiam czy dalej odstawiać to szaleństwo kreślić wykresiki z kropek, jarać się fazą lutealną, wynikami bety i bzykać się na czas, muszę wyluzować bo nie pasi mi życie pod presją. Wzięłam urlop od forum dla wyrównania "ciśnienia", ale i tak całkiem kontaktów zerwać nie mogłam, może coś po @ w głowie się poukłada, rury przeczyścili, ale beret ciągle przywalony ;)
    Drugą opcją jest powrót do mojej starej gin z którą zaciążyłam, byłam u niej na pobraniu wymazu i sama się zainteresowała monitoringiem i stymulacją mojej osoby, stwierdziła, że mam lepsze wyniki niż przed laty i jestem szczuplejsza, widzi szanse.
    Mąż mnie wkurwia jak zawsze, czyli po staremu, teściowa jak zwykle "cudowna" do tego mojego kuzyn został tatą, są od nas młodsi o 6 lat, już widzę te spojrzenia w święta, bosko będzie.
    Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Wszystkich ściskam i pozdrawiam z wiosennych kaszub :)

Fajnie, ze sie odwiesilas :) Powialo pozytywem, wiec zycze Ci tez samych pozytywow i zdanego testu wkrotce :)

Kate 75 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę, że dam radę..crying002.gif
    Bursztyn wrote:
    Tak...wiem ze to przykre ale czasem niektorzy tak postepuja, rozne sa powody, zazdrosc....poczucie odrzucenia...Reni, nie martw sie wszystko bedzie dobrze ;)

Bursztyn, samira, Mango, megan8, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zacofaniec!.. na dyskietkę jej zgraj!
    Simba wrote:
    Tak na kasete VHS

Simba, Bursztyn, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 2949 2950 2951 2952 2953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ