X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o-rly013.gif
    Simba wrote:

PS. Dodam jeszcze tylko - dla tych ktorzy nie wiedza - ze to Ty spalilas tecze.

Bursztyn, samira, iwcia77, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o-rly013.gif

Nie no padne przez te twoje gify 31sztatnek.gif

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam muszę się jakoś pozbierać.. zawsze myślałam na ch..j mi tęcza.. ale teraz gdy strata jest tak odczuwalna.. muszę sobie buknąć w kąciku.. tych złych informacji aż nad to!
    crying025.gif

Simba, Bursztyn, Pusurek, Kate 75, iwcia77, mysza1975, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Z tym miedzynarodowym forum to Ci sie udalo :)
    Ale nie sprowokujesz mnie swoim lamentem. Swoje wiem.
    to nie lament, to wolanie o pomste do nieba! Ubolewam, ze tak latwo dalyscie sie wkrecic Paszczakowi.... 0fool.gif
    Simba wrote:
    PS. Dodam jeszcze tylko - dla tych ktorzy nie wiedza - ze to Ty spalilas tecze.
    ktos tutaj usiluje mi zaszkodzic... 0cray.gif
    ale przerwe milczenie w takim razie. Tecze spalil Paszczak, niestety.... Mam nagranie CCTV

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:30

samira, paszczakin, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przepraszam muszę się jakoś pozbierać.. zawsze myślałam na ch..j mi tęcza.. ale teraz gdy strata jest tak odczuwalna.. muszę sobie buknąć w kąciku.. tych złych informacji aż nad to!
    crying025.gif

Ej - Renek, Ty jestes gejem? Ze ci tecza na chuj?

Bursztyn, Reni, Pusurek, samira, Bozia3, ania.g, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza? ale jak to ? naj sam wpierw żądam wyjaśnień.. a potem będę zawodzić żałobne nuty..

Mega lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ktos tutaj usiluje mi zaszkodzic... 0cray.gif
    ale przerwe milczenie w takim razie. Tecze spalil Paszczak, niestety.... Mam nagranie CCTV

Tak tak, pogadaj sobie jeszcze..Chyba masz nagranie z Disco Relax z Polsat 2

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:31

Pusurek, samira, Żanet, Mega, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak może być.. na pewno dżender ;-)
    Simba wrote:

Simba, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ej - Renek, Ty jestes gejem?
    tez mialam takie podejrzenia, nawet mowilam ze oni z Andrzejem, tego.....
    Simba wrote:
    Ze ci tecza na chuj?
    wlasnie po to....

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Na chuj, nie na chuj, a tecze fajnie miec... :P

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak tak, pogadaj sobie jeszcze..Chyba masz nagranie z Disco Relax z Polsat 2
    ale nie mam Polsatu... Przegrasz mi? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:34

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł Lejdis ! <3
    Postanowiłam się odwiesić chwilowo ;) Święta jajeczne się zbliżają i bym faux pas popełniła nie składając Wam życzeń, zatem Wesołego Jajka, Mokrego dyngusa i bogatego zająca dla wszystkich :)
    graphics-easter-196582.gif

Widać wena Was nie opuszcza co cieszy, czasem podczytuję coś z partyzanta i prawie zawsze poprawiacie humor <3
    Nie jestem w stanie nadrobić tak długiej nieobecności, wszystkim co się wiedzie gratuluję, a wszystkie przygnębione przytulam <3

Ostatnio doczytałam o Ani.g, no no tak się ukrywać, Gratulacje i uściski Aniu <3

U mnie miesiąc zawieszenia i odpoczynku od starań, jaki spokój mierzę kiedy chce, bzykać nie chce, @ jak przyjdzie to będzie, tak było przed rozpoczęciem tych starań, spokój i to lubię. Trochę ten spokój zakłóciło mi badanko hsg, ale za trzecim podejściem się udało. Zastanawia się czy w następnym cyklu udać się drugi raz do kliniki, w której lekarz obstawił niedrożność rur i był niezbyt miły wypominając mi mój wiek operację i staż małżeński i kazał wrócić z wynikiem hsg, dopiero zamierzał ze mną rozmawiać. W ogóle się zastanawiam czy dalej odstawiać to szaleństwo kreślić wykresiki z kropek, jarać się fazą lutealną, wynikami bety i bzykać się na czas, muszę wyluzować bo nie pasi mi życie pod presją. Wzięłam urlop od forum dla wyrównania "ciśnienia", ale i tak całkiem kontaktów zerwać nie mogłam, może coś po @ w głowie się poukłada, rury przeczyścili, ale beret ciągle przywalony ;)
    Drugą opcją jest powrót do mojej starej gin z którą zaciążyłam, byłam u niej na pobraniu wymazu i sama się zainteresowała monitoringiem i stymulacją mojej osoby, stwierdziła, że mam lepsze wyniki niż przed laty i jestem szczuplejsza, widzi szanse.
    Mąż mnie wkurwia jak zawsze, czyli po staremu, teściowa jak zwykle "cudowna" do tego mojego kuzyn został tatą, są od nas młodsi o 6 lat, już widzę te spojrzenia w święta, bosko będzie.
    Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Wszystkich ściskam i pozdrawiam z wiosennych Kaszub :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 14:20

Pusurek, Reni, Simba, Bursztyn, samira, Alis, Mango, megan8, ania.g, iwcia77, moremi, malgos741, mysza1975, Sabina, Żanet, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Paszcza? ale jak to ? naj sam wpierw żądam wyjaśnień.. a potem będę zawodzić żałobne nuty..
    Tak...wiem ze to przykre ale czasem niektorzy tak postepuja, rozne sa powody, zazdrosc....poczucie odrzucenia...Reni, nie martw sie wszystko bedzie dobrze ;)

Reni, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Simba jak zwykle dba o to, zeby makaron z rosolu znalazl sie na wlasciwym miejscu ( czytaj na monitorze ) :P

Reni, Simba, samira, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak może być.. na pewno dżender ;-)

To prawda. Teraz zeby kobiety nie byly poszkodowane, ze mowi sie tylko Gentleman, a nie Gentlewoman, na wszystkich mowi sie Genderman :)

Bursztyn, Reni, Pusurek, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale nie mam Polsatu... Przegrasz mi? :)

Tak na kasete VHS

Bursztyn, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak na kasete VHS
    no a na co? ;)

Simba, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Heloł Lejdis ! <3
    Postanowiłam się odwiesić chwilowo ;) Święta jajeczne się zbliżają i bym faux pas popełniła nie składając Wam życzeń, zatem Wesołego Jajka, Mokrego dyngusa i bogatego zająca dla wszystkich :)
    graphics-easter-196582.gif

Widać wena Was nie opuszcza co cieszy, czasem podczytuję coś z partyzanta i prawie zawsze poprawiacie humor <3
    Nie jestem w stanie nadrobić tak długiej nieobecności, wszystkim co się wiedzie gratuluję, a wszystkie przygnębione przytulam <3

Ostatnio doczytałam o Ani.g, no no tak się ukrywać, Gratulacje i uściski Aniu <3

U mnie miesiąc zawieszenia i odpoczynku od starań, jaki spokój mierzę kiedy chce, bzykać nie chce, @ jak przyjdzie to będzie, tak było przed rozpoczęciem tych starań, spokój i to lubię. Trochę ten spokój zakłóciło mi badanko hsg, ale za trzecim podejściem się udało. Zastanawia się czy w następnym cyklu udać się drugi raz do kliniki, w której lekarz obstawił niedrożność rur i był niezbyt miły wypominając mi mój wiek operację i staż małżeński i kazał wrócić z wynikiem hsg, dopiero zamierzał ze mną rozmawiać. W ogóle się zastanawiam czy dalej odstawiać to szaleństwo kreślić wykresiki z kropek, jarać się fazą lutealną, wynikami bety i bzykać się na czas, muszę wyluzować bo nie pasi mi życie pod presją. Wzięłam urlop od forum dla wyrównania "ciśnienia", ale i tak całkiem kontaktów zerwać nie mogłam, może coś po @ w głowie się poukłada, rury przeczyścili, ale beret ciągle przywalony ;)
    Drugą opcją jest powrót do mojej starej gin z którą zaciążyłam, byłam u niej na pobraniu wymazu i sama się zainteresowała monitoringiem i stymulacją mojej osoby, stwierdziła, że mam lepsze wyniki niż przed laty i jestem szczuplejsza, widzi szanse.
    Mąż mnie wkurwia jak zawsze, czyli po staremu, teściowa jak zwykle "cudowna" do tego mojego kuzyn został tatą, są od nas młodsi o 6 lat, już widzę te spojrzenia w święta, bosko będzie.
    Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Wszystkich ściskam i pozdrawiam z wiosennych kaszub :)

Fajnie, ze sie odwiesilas :) Powialo pozytywem, wiec zycze Ci tez samych pozytywow i zdanego testu wkrotce :)

Kate 75 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę, że dam radę..crying002.gif
    Bursztyn wrote:
    Tak...wiem ze to przykre ale czasem niektorzy tak postepuja, rozne sa powody, zazdrosc....poczucie odrzucenia...Reni, nie martw sie wszystko bedzie dobrze ;)

Bursztyn, samira, Mango, megan8, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zacofaniec!.. na dyskietkę jej zgraj!
    Simba wrote:
    Tak na kasete VHS

Simba, Bursztyn, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 2949 2950 2951 2952 2953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ