35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Z tym miedzynarodowym forum to Ci sie udalo
Ale nie sprowokujesz mnie swoim lamentem. Swoje wiem.
Simba wrote:PS. Dodam jeszcze tylko - dla tych ktorzy nie wiedza - ze to Ty spalilas tecze.
ale przerwe milczenie w takim razie. Tecze spalil Paszczak, niestety.... Mam nagranie CCTVWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:30
samira, paszczakin, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Ej - Renek, Ty jestes gejem? Ze ci tecza na chuj?
Bursztyn, Reni, Pusurek, samira, Bozia3, ania.g, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
Tak tak, pogadaj sobie jeszcze..Chyba masz nagranie z Disco Relax z Polsat 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:31
Pusurek, samira, Żanet, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heloł Lejdis !
Postanowiłam się odwiesić chwilowoŚwięta jajeczne się zbliżają i bym faux pas popełniła nie składając Wam życzeń, zatem Wesołego Jajka, Mokrego dyngusa i bogatego zająca dla wszystkich
Widać wena Was nie opuszcza co cieszy, czasem podczytuję coś z partyzanta i prawie zawsze poprawiacie humor
Nie jestem w stanie nadrobić tak długiej nieobecności, wszystkim co się wiedzie gratuluję, a wszystkie przygnębione przytulam
Ostatnio doczytałam o Ani.g, no no tak się ukrywać, Gratulacje i uściski Aniu
U mnie miesiąc zawieszenia i odpoczynku od starań, jaki spokój mierzę kiedy chce, bzykać nie chce, @ jak przyjdzie to będzie, tak było przed rozpoczęciem tych starań, spokój i to lubię. Trochę ten spokój zakłóciło mi badanko hsg, ale za trzecim podejściem się udało. Zastanawia się czy w następnym cyklu udać się drugi raz do kliniki, w której lekarz obstawił niedrożność rur i był niezbyt miły wypominając mi mój wiek operację i staż małżeński i kazał wrócić z wynikiem hsg, dopiero zamierzał ze mną rozmawiać. W ogóle się zastanawiam czy dalej odstawiać to szaleństwo kreślić wykresiki z kropek, jarać się fazą lutealną, wynikami bety i bzykać się na czas, muszę wyluzować bo nie pasi mi życie pod presją. Wzięłam urlop od forum dla wyrównania "ciśnienia", ale i tak całkiem kontaktów zerwać nie mogłam, może coś po @ w głowie się poukłada, rury przeczyścili, ale beret ciągle przywalony
Drugą opcją jest powrót do mojej starej gin z którą zaciążyłam, byłam u niej na pobraniu wymazu i sama się zainteresowała monitoringiem i stymulacją mojej osoby, stwierdziła, że mam lepsze wyniki niż przed laty i jestem szczuplejsza, widzi szanse.
Mąż mnie wkurwia jak zawsze, czyli po staremu, teściowa jak zwykle "cudowna" do tego mojego kuzyn został tatą, są od nas młodsi o 6 lat, już widzę te spojrzenia w święta, bosko będzie.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Wszystkich ściskam i pozdrawiam z wiosennych Kaszub
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 14:20
Pusurek, Reni, Simba, Bursztyn, samira, Alis, Mango, megan8, ania.g, iwcia77, moremi, malgos741, mysza1975, Sabina, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Paszcza? ale jak to ? naj sam wpierw żądam wyjaśnień.. a potem będę zawodzić żałobne nuty..
Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:tak może być.. na pewno dżender
To prawda. Teraz zeby kobiety nie byly poszkodowane, ze mowi sie tylko Gentleman, a nie Gentlewoman, na wszystkich mowi sie GendermanBursztyn, Reni, Pusurek, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Heloł Lejdis !
Postanowiłam się odwiesić chwilowoŚwięta jajeczne się zbliżają i bym faux pas popełniła nie składając Wam życzeń, zatem Wesołego Jajka, Mokrego dyngusa i bogatego zająca dla wszystkich
Widać wena Was nie opuszcza co cieszy, czasem podczytuję coś z partyzanta i prawie zawsze poprawiacie humor
Nie jestem w stanie nadrobić tak długiej nieobecności, wszystkim co się wiedzie gratuluję, a wszystkie przygnębione przytulam
Ostatnio doczytałam o Ani.g, no no tak się ukrywać, Gratulacje i uściski Aniu
U mnie miesiąc zawieszenia i odpoczynku od starań, jaki spokój mierzę kiedy chce, bzykać nie chce, @ jak przyjdzie to będzie, tak było przed rozpoczęciem tych starań, spokój i to lubię. Trochę ten spokój zakłóciło mi badanko hsg, ale za trzecim podejściem się udało. Zastanawia się czy w następnym cyklu udać się drugi raz do kliniki, w której lekarz obstawił niedrożność rur i był niezbyt miły wypominając mi mój wiek operację i staż małżeński i kazał wrócić z wynikiem hsg, dopiero zamierzał ze mną rozmawiać. W ogóle się zastanawiam czy dalej odstawiać to szaleństwo kreślić wykresiki z kropek, jarać się fazą lutealną, wynikami bety i bzykać się na czas, muszę wyluzować bo nie pasi mi życie pod presją. Wzięłam urlop od forum dla wyrównania "ciśnienia", ale i tak całkiem kontaktów zerwać nie mogłam, może coś po @ w głowie się poukłada, rury przeczyścili, ale beret ciągle przywalony
Drugą opcją jest powrót do mojej starej gin z którą zaciążyłam, byłam u niej na pobraniu wymazu i sama się zainteresowała monitoringiem i stymulacją mojej osoby, stwierdziła, że mam lepsze wyniki niż przed laty i jestem szczuplejsza, widzi szanse.
Mąż mnie wkurwia jak zawsze, czyli po staremu, teściowa jak zwykle "cudowna" do tego mojego kuzyn został tatą, są od nas młodsi o 6 lat, już widzę te spojrzenia w święta, bosko będzie.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Wszystkich ściskam i pozdrawiam z wiosennych kaszub
Fajnie, ze sie odwiesilasPowialo pozytywem, wiec zycze Ci tez samych pozytywow i zdanego testu wkrotce
Kate 75 lubi tę wiadomość