35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Wie i chyba ma to w dupie bo to nie pierwsza zadyma o psa.
Taa..........
Wlasnie mialam Ci poradzic jak sie jej skutecznie pozbyc bez sladu, ale tego nie zrobie. Mecz sie z baba za kare
Reni, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:"To bzykanie coś oznacza. Takie bzyczące bzykanie nie bzyka bez powodu. Jeżeli słyszę bzykanie, to znaczy, że ktoś bzyka, a jedyny powód bzykania, jaki znam, to ten, że się jest pszczołą." Pedobear Puchatek
tudzież inna ciekawostka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b58b655b6330.jpg
morał z tego taki, że Bursztyn zacznij poprostu robić seksale po cichu
bo zjedzą Cię nietoperze
(Puchatek)
-
Bursztyn wrote:a wlasciwie to nie wiadomo czy tak naprawde juz nie urodzila....jesli mozna trzymac w tajemnicy TAKA wiadomosc przez 3 miesiace to mozna i przez 9
jutro wrzuci fotki malucha
Reni, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ten cytat jest z książki nie Twój
poza tym on wchodzi w skład całego postu więc proszę mi nie dzielić wypowiedzi
samira wrote:ten cytat już był dodałam go parę godzin temu(Puchatek)
Simba, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:aha, nie byllabym soba gdybym nie zuwazyla tego drobnego szczegoliku(a): to TESCIOWKA wiedziala o maluchu a my nie.........................................
Taa..........
Wlasnie mialam Ci poradzic jak sie jej skutecznie pozbyc bez sladu, ale tego nie zrobie. Mecz sie z baba za kareWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 16:38
samira, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Po USG stan nie najlepszy, ale też nie bardzo źle. Miedniczniki nerkowe się powiększyły, ale minimalnie. Jedna praktycznie w granicach błędu pomiarowego, druga 2 milimetry. Za dwa tygodnie znów kontrola. A po drodze test obciążenia glukozą. Wszystko inne ok. Lekarka chyba chciała mnie podtrzymać na duchu i się zachwycała jak ładnie serduszko bije, jaka dobra pępowina itd... Więc wszystko było sliczne i idealne oprócz tych miedniczek.
Ginekolog powiedziała, żebym też kontrolnie wybrała się do kardiologa, bo serce wygląda idealnie, ale przy wszystkich nieprawidłowościach u płodu się powinno sprawdzić serce. A ja się zastanawiam, czy nie powinnam się zapisać do jakiejś poradnii patologii ciąży. I jak do takiej trafić. Zapisałam się do ginekologa położnika na NFZ, ale termin dopiero za miesiąc. Może i nie jest to tak długo, skoro i tak na razie mam tylko obserwowac czy miedniczki się nie powiększają.Lucky, ania.g, mysza1975, Sabina, samira, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bo ten mały zapchlony nosiciel toxoplazmozy czai się wszędzieiwcia77 wrote:o widze, ze dzis mamy dzien Puchatka...rano Puchatek wracam na forum , znowu Puchatek ...az boje sie otworzyc drzwi ...
EwaT, Lucky, samira, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Podczytuję i mocno kibicuje
Ja lecze kolejny dołek
Gorąco gratuluje Ani!
Bardzo dużo piszecie, trudno nadrobić nie będąc na forum dzień w dzień
U nas jakaś nosowe-gardlowa infekcja, wszyscy zaspikani, oczywiście mąż umiera najdotkliwiej
Pozdrawiam
Myśle stałe co u Was
Kciukam za morze nowych zielonych krop, także takich z ukrycia i znienackasamira, Reni, ania.g, moremi, malgos741, mysza1975, Sabina, Mango, Mega lubią tę wiadomość