X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dość drogi ale chyba warto...

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O zesz w morde, jakie to drogie! Bedzie male spalo w lozeczku, rozumiem?
    No taki jest plan, bo jeśli chodzi o "bezczucie" męża w łóżku, to ja nieraz nawet o kota się boję gdy przyjdzie się w nocy przytulić na chwilę gdy zmarznie :P

samira lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dość drogi ale chyba warto...
    Tanie nie jest, ale przygotowałam się od początku ciąży na ten zakup, także nie uszczupliło to naszego budżetu tak niespodziewanie.

EwaT, samira lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez bym sie bała z takim maleństwem spać, dosune łóżeczko do mojego łóżka i bedzie blisko i bezpieczne.....przecież to moment i będąc wyczerpanym można nie poczuć ze sie przydusza dziecko

caffe, samira, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tanie nie jest, ale przygotowałam się od początku ciąży na ten zakup, także nie uszczupliło to naszego budżetu tak niespodziewanie.

Warto kupowac rzeczy po trochu, nie wszystko na ostatnia chwile, bo wtedy sie faktycznie mniej odczuwa koszty.
    U nas mlode bedzie spalo z nami, wiec w razie czego bedzie mozna szturchnac tam gdzie trzeba. ;)

caffe, samira, gosia7122 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja tez bym sie bała z takim maleństwem spać, dosune łóżeczko do mojego łóżka i bedzie blisko i bezpieczne.....przecież to moment i będąc wyczerpanym można nie poczuć ze sie przydusza dziecko
    No dokładnie. Mały będzie spał w pokoju obok, ale jak będzie potrzeba to też możemy łóżeczko wcisnąć do sypialni obok łózka. Nie będę biegała między pokojami jeśli nie będę miała siły po porodzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

Zobaczysz sama, jak bedziesz czujnie spac. A na poczatku to pewnie wcale, bedziesz sie wgapiac w malego i patrzec, czy oddycha i czy wszystko jest ok.
    Przy drugim sa juz luzniejsze szelki.

EwaT, moremi, samira, Żanet, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Warto kupowac rzeczy po trochu, nie wszystko na ostatnia chwile, bo wtedy sie faktycznie mniej odczuwa koszty.
    U nas mlode bedzie spalo z nami, wiec w razie czego bedzie mozna szturchnac tam gdzie trzeba. ;)
    To jacyś spokojni jesteście w łóżku ;) :P U mnie to zbyt niebezpieczne :)

Pusurek, moremi, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zobaczysz sama, jak bedziesz czujnie spac. A na poczatku to pewnie wcale, bedziesz sie wgapiac w malego i patrzec, czy oddycha i czy wszystko jest ok.
    Przy drugim sa juz luzniejsze szelki.
    Spać czujnie to się będzie, ale za męża nie ręczę sorry :P

EwaT, Pusurek, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To jacyś spokojni jesteście w łóżku ;) :P U mnie to zbyt niebezpieczne :)

Heh, ja podobno jestem idealnym partnerem do spania. Jak mi sie da 40 cm, to nie posune sie ani o centymetr. :D I sen mam mega kontrolowany, bo mi kazdy dzwiek przeszkadza. Chlop potrze noga o przescieradlo, a ja juz na bacznosc stoje. ;)

caffe, Simba, samira, Alis, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Heh, ja podobno jestem idealnym partnerem do spania. Jak mi sie da 40 cm, to nie posune sie ani o centymetr. :D I sen mam mega kontrolowany, bo mi kazdy dzwiek przeszkadza. Chlop potrze noga o przescieradlo, a ja juz na bacznosc stoje. ;)
    Ja też w miarę spokojnie śpię, ale m to już inna bajka :) Stąd moje obawy przed spaniem razem :)

• Iwone Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tak ja wspominałam, ja kupiłam ten dopinany do pieluszki. Moim zdaniem jest praktyczniejszy, bo nie ma znaczenia gdzie dziecko śpi. W przypadku gdy ustaje oddech, to detektor najpierw pobudza wibracjami, dopiero włącza się alarm. Kupiłam tego typu: https://www.babymama.pl/monitor-oddechu-snuza-hero-p137.html i cena taka jak na tej stronie lub 10 zł mniej, bo mąż się targował :)
    Na allegro można kupić ten monitor za 200zł, chyba że uda sie komuś wylicytować taniej

http://allegro.pl/nowy-snuza-hallo-jak-hero-monitor-oddechu-bcm-i4154573629.html

Ewa a tu z odbiorem osobistym w Zabrzu

http://allegro.pl/monitor-oddechu-snuza-halo-slask-i4141228047.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 22:12

EwaT, samira lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe ty tez tak miałas ze ci w 7mym miesiacu brzuch szybko rósł? normalnie zaczynam nie wyrabiac fizycznie :(

caffe, samira, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Na allegro można kupić ten monitor za 200zł, chyba że uda sie komuś wylicytować taniej

http://allegro.pl/nowy-snuza-hallo-jak-hero-monitor-oddechu-bcm-i4154573629.html

Ewa a tu z odbiorem osobistym w Zabrzu

http://allegro.pl/monitor-oddechu-snuza-halo-slask-i4141228047.html
    Te są inne.

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    caffe ty tez tak miałas ze ci w 7mym miesiacu brzuch szybko rósł? normalnie zaczynam nie wyrabiac fizycznie :(
    hehehe, dokładnie było tak samo i aż się prawie załamałam. Ale pocieszę Cię, że tak od dwóch tygodni wszystko się uspokoiło. Brzuch już mi tak nie rośnie, lepiej się czuję, tzn. mogę się ułożyć wygodnie w pozycji leżącej, a nie jak wcześniej przez 40 min próbowałam to zrobić.
    Myślę, że juz niebawem odczujesz ulgę. A Tomuś już się ułożył główką w dół? Bo mnie się wtedy zrobiło lepiej.

samira, EwaT, Żanet, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Która w tym miesiącu testuje?[/QUOTE]
    Dobry wieczór nie odzywałam się bo dużo się działo wychodzi na to że jak w tym miesiącu się nie uda to starania zawieszone na 6miesiecy:'( mój m ma delegację może trochę się skróci ale okaże się w trakcie co i jak i co ile powroty do domu będę testować 26

mysza1975, moremi, samira, EwaT, caffe, Żanet, malgos741, Sabina, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzieciaczki Ewy i Alis będzie dobrze dziewczyny zobaczycie :-D Ani Gratuluję :-D

EwaT, caffe, ania.g lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hehehe, dokładnie było tak samo i aż się prawie załamałam. Ale pocieszę Cię, że tak od dwóch tygodni wszystko się uspokoiło. Brzuch już mi tak nie rośnie, lepiej się czuję, tzn. mogę się ułożyć wygodnie w pozycji leżącej, a nie jak wcześniej przez 40 min próbowałam to zrobić.
    Myślę, że juz niebawem odczujesz ulgę. A Tomuś już się ułożył główką w dół? Bo mnie się wtedy zrobiło lepiej.

na ostatnim badaniu jeszcze nie.....zobaczymy po świętach

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Która w tym miesiącu testuje?
    Dobry wieczór nie odzywałam się bo dużo się działo wychodzi na to że jak w tym miesiącu się nie uda to starania zawieszone na 6miesiecy:'( mój m ma delegację może trochę się skróci ale okaże się w trakcie co i jak i co ile powroty do domu będę testować 26
    Szkoda, że się zapasu nie da zrobić na później o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 22:42

mama78, Żanet, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    na ostatnim badaniu jeszcze nie.....zobaczymy po świętach
    Ja wyczułam po ruchach, że się obrócił i lekarz na usg potwierdził. Widocznie niebawem się obróci, albo i nie bo gwarancji nie ma. Ale jeśli to zrobi, to powinnaś poczuć się lepiej, tak mi się wydaje.

Żanet, samira, EwaT lubią tę wiadomość

‹‹ 2953 2954 2955 2956 2957 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ