35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:O zesz w morde, jakie to drogie! Bedzie male spalo w lozeczku, rozumiem?
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Tanie nie jest, ale przygotowałam się od początku ciąży na ten zakup, także nie uszczupliło to naszego budżetu tak niespodziewanie.
Warto kupowac rzeczy po trochu, nie wszystko na ostatnia chwile, bo wtedy sie faktycznie mniej odczuwa koszty.
U nas mlode bedzie spalo z nami, wiec w razie czego bedzie mozna szturchnac tam gdzie trzeba.caffe, samira, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ja tez bym sie bała z takim maleństwem spać, dosune łóżeczko do mojego łóżka i bedzie blisko i bezpieczne.....przecież to moment i będąc wyczerpanym można nie poczuć ze sie przydusza dziecko
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ja tez bym sie bała z takim maleństwem spać, dosune łóżeczko do mojego łóżka i bedzie blisko i bezpieczne.....przecież to moment i będąc wyczerpanym można nie poczuć ze sie przydusza dziecko
Zobaczysz sama, jak bedziesz czujnie spac. A na poczatku to pewnie wcale, bedziesz sie wgapiac w malego i patrzec, czy oddycha i czy wszystko jest ok.
Przy drugim sa juz luzniejsze szelki.EwaT, moremi, samira, Żanet, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Warto kupowac rzeczy po trochu, nie wszystko na ostatnia chwile, bo wtedy sie faktycznie mniej odczuwa koszty.
U nas mlode bedzie spalo z nami, wiec w razie czego bedzie mozna szturchnac tam gdzie trzeba.U mnie to zbyt niebezpieczne
Pusurek, moremi, Żanet lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zobaczysz sama, jak bedziesz czujnie spac. A na poczatku to pewnie wcale, bedziesz sie wgapiac w malego i patrzec, czy oddycha i czy wszystko jest ok.
Przy drugim sa juz luzniejsze szelki.EwaT, Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:To jacyś spokojni jesteście w łóżku
U mnie to zbyt niebezpieczne
Heh, ja podobno jestem idealnym partnerem do spania. Jak mi sie da 40 cm, to nie posune sie ani o centymetr.I sen mam mega kontrolowany, bo mi kazdy dzwiek przeszkadza. Chlop potrze noga o przescieradlo, a ja juz na bacznosc stoje.
caffe, Simba, samira, Alis, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Heh, ja podobno jestem idealnym partnerem do spania. Jak mi sie da 40 cm, to nie posune sie ani o centymetr.
I sen mam mega kontrolowany, bo mi kazdy dzwiek przeszkadza. Chlop potrze noga o przescieradlo, a ja juz na bacznosc stoje.
Stąd moje obawy przed spaniem razem
-
caffe wrote:Tak ja wspominałam, ja kupiłam ten dopinany do pieluszki. Moim zdaniem jest praktyczniejszy, bo nie ma znaczenia gdzie dziecko śpi. W przypadku gdy ustaje oddech, to detektor najpierw pobudza wibracjami, dopiero włącza się alarm. Kupiłam tego typu: https://www.babymama.pl/monitor-oddechu-snuza-hero-p137.html i cena taka jak na tej stronie lub 10 zł mniej, bo mąż się targował
http://allegro.pl/nowy-snuza-hallo-jak-hero-monitor-oddechu-bcm-i4154573629.html
Ewa a tu z odbiorem osobistym w Zabrzu
http://allegro.pl/monitor-oddechu-snuza-halo-slask-i4141228047.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 22:12
EwaT, samira lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Na allegro można kupić ten monitor za 200zł, chyba że uda sie komuś wylicytować taniej
http://allegro.pl/nowy-snuza-hallo-jak-hero-monitor-oddechu-bcm-i4154573629.html
Ewa a tu z odbiorem osobistym w Zabrzu
http://allegro.pl/monitor-oddechu-snuza-halo-slask-i4141228047.html -
EwaT wrote:caffe ty tez tak miałas ze ci w 7mym miesiacu brzuch szybko rósł? normalnie zaczynam nie wyrabiac fizycznie
Myślę, że juz niebawem odczujesz ulgę. A Tomuś już się ułożył główką w dół? Bo mnie się wtedy zrobiło lepiej.samira, EwaT, Żanet, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Która w tym miesiącu testuje?[/QUOTE]
Dobry wieczór nie odzywałam się bo dużo się działo wychodzi na to że jak w tym miesiącu się nie uda to starania zawieszone na 6miesiecy:'( mój m ma delegację może trochę się skróci ale okaże się w trakcie co i jak i co ile powroty do domu będę testować 26mysza1975, moremi, samira, EwaT, caffe, Żanet, malgos741, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:hehehe, dokładnie było tak samo i aż się prawie załamałam. Ale pocieszę Cię, że tak od dwóch tygodni wszystko się uspokoiło. Brzuch już mi tak nie rośnie, lepiej się czuję, tzn. mogę się ułożyć wygodnie w pozycji leżącej, a nie jak wcześniej przez 40 min próbowałam to zrobić.
Myślę, że juz niebawem odczujesz ulgę. A Tomuś już się ułożył główką w dół? Bo mnie się wtedy zrobiło lepiej.
na ostatnim badaniu jeszcze nie.....zobaczymy po świętachcaffe lubi tę wiadomość
-
mama78 wrote:Która w tym miesiącu testuje?
Dobry wieczór nie odzywałam się bo dużo się działo wychodzi na to że jak w tym miesiącu się nie uda to starania zawieszone na 6miesiecy:'( mój m ma delegację może trochę się skróci ale okaże się w trakcie co i jak i co ile powroty do domu będę testować 26Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 22:42
mama78, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:na ostatnim badaniu jeszcze nie.....zobaczymy po świętach
Żanet, samira, EwaT lubią tę wiadomość