35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczytałam sobie trochę o nerkach u płodu po angielsku i tam jest tak, że gdy odkryją w 20 tygodniu powiększenie, robią kolejne USG w 30 tygodniu, żeby sprawdzić co się dzieje. Chyba powinnam się zrelaksować, bo zdaje się, że przy tym problemie czekanie to podstawa.
caffe, moremi, mysza1975, samira, Żanet lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Aniu wysłałam Ci zaproszenie, moze znajdziesz chwile
moremi, samira, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Alis wrote:Caffe, a ty już jesteś praktycznie na końcówce. Spojrzałam na twój suwaczek. Poród tuż tuż
a kwiecień to dla mnie już praktycznie zleciał. Potem to siedzenie jak na bombie będzie
moremi, polarmiś, samira, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Poczytałam sobie trochę o nerkach u płodu po angielsku i tam jest tak, że gdy odkryją w 20 tygodniu powiększenie, robią kolejne USG w 30 tygodniu, żeby sprawdzić co się dzieje. Chyba powinnam się zrelaksować, bo zdaje się, że przy tym problemie czekanie to podstawa.
caffe, mysza1975, Sabina, samira, Alis, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Po porannej zadymie cały brzuch mnie ściska, wzięłam już dziś dwie nospy max i nie wiele to pomogło. Leżę grzecznie z laptopem przy nosie i mam nadzieję że wszystko jest dobrze. Czekam niecierpliwie na sobotnie USG i mam stracha jak cholera.
polarmiś, mysza1975, Sabina, samira, Alis, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Cześć dziewczyny
Ja tylko na chwilę. Nadrabiam zeszły tydzień w sprzątaniu. Przez tego czyraka nie wiele mogłam porobić. Chwilami nie wiem jak się nazywamale to są uroki mieszkania w dużym domu.
Przy okazji zamawiania akcesoriów do ula natknęłam się na tańsze mleczko pszczele , za 100g - 150 zł i sobie zamówiłam. Czytałam że to dobry producent
https://www.pszczelnictwo.com.pl/mleczko_pszczele_naturalne_100g_cid_28_id_196.html
iwcia77, ania.g, samira, Sabina, Żanet, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Piszecie o tych nieprawidłowościach i sama zaczęłam się bać bo przede mną kolejne szczegółowe badanie usg po świętach.
Ja mam to samoTu tylko sie mowi, ze wszystko ladnie i pieknie. Widzialam, ze sa 2 nerki, serce podzielone prawidlowo, ale o miedniczkach nikt mi nic nie mowil... Moze oni tu tak ogolnie robia i maja w nosie?
caffe, samira lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja mam to samo
Tu tylko sie mowi, ze wszystko ladnie i pieknie. Widzialam, ze sa 2 nerki, serce podzielone prawidlowo, ale o miedniczkach nikt mi nic nie mowil... Moze oni tu tak ogolnie robia i maja w nosie?
Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
Właśnie zrobiłam zakupy art. higienicznych na allegro. Wyszło 39 pozycji
Kupiłam też pościel na zmianę do łóżeczka oraz pościel do wózka. Wczoraj kupiłam detektor oddechu przypinany do pieluszki. Wiem, że opinie na ten temat są różne, ale mnie gdzieś on strasznie w głowie siedział, więc nie wydarowałabym sobie gdybym nie kupiła.
Czekamy tez na wózek, może jutro przywiozą w wybranym kolorze. Mąż sie potargował i do zestawu dołożyli nosidełko z adapterami.
Jeszcze nie mam koszuli dla siebie na zmianę, bluzek do karmienia i biustonoszyania.g, mysza1975, Pusurek, Sabina, samira, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
-
Alis będzie dobrze.
mi ten dzień tak szybko minął że za wami nie nadążam, mam urwanie głowy w salonie, jestem ciekawa do której będę siedzieć w sobotę.
w końcu coś się dzieje.
Która w tym miesiącu testuje?Simba, moremi, samira, Alis, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Ja mam to samo
Tu tylko sie mowi, ze wszystko ladnie i pieknie. Widzialam, ze sa 2 nerki, serce podzielone prawidlowo, ale o miedniczkach nikt mi nic nie mowil... Moze oni tu tak ogolnie robia i maja w nosie?
Doskonale Cię rozumiem.Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:caffe ile zaplacilas za detektor? tez nad tym mysle a ceny sa rózne
samira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Tak ja wspominałam, ja kupiłam ten dopinany do pieluszki. Moim zdaniem jest praktyczniejszy, bo nie ma znaczenia gdzie dziecko śpi. W przypadku gdy ustaje oddech, to detektor najpierw pobudza wibracjami, dopiero włącza się alarm. Kupiłam tego typu: https://www.babymama.pl/monitor-oddechu-snuza-hero-p137.html i cena taka jak na tej stronie lub 10 zł mniej, bo mąż się targował
O zesz w morde, jakie to drogie! Bedzie male spalo w lozeczku, rozumiem?caffe lubi tę wiadomość