35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Ja wyczułam po ruchach, że się obrócił i lekarz na usg potwierdził. Widocznie niebawem się obróci, albo i nie bo gwarancji nie ma. Ale jeśli to zrobi, to powinnaś poczuć się lepiej, tak mi się wydaje.
Z tego co pamiętam, to około 2 tyg przed porodem brzuch opada i trochę lżej się oddycha, ale za to uciska na szyjkę, ech -
Pusurek wrote:Heh, ja podobno jestem idealnym partnerem do spania. Jak mi sie da 40 cm, to nie posune sie ani o centymetr.
I sen mam mega kontrolowany, bo mi kazdy dzwiek przeszkadza. Chlop potrze noga o przescieradlo, a ja juz na bacznosc stoje.
I z tym czujnym spaniem to też rawda - śpi się inaczej z dzieckiem. Spałam na początku często, bo zasypiałam w nocy przy karmieniu i czasami budziłam się rano z cyckiem na wierzchu i dzieckiem obok. Dziecko może spać od strony mamy - wtedy nie grozi mu tratowanie męskie...mysza1975, moremi, Simba, Sabina, Pusurek, samira, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Wstawać
Wczoraj przeczytałam Waszą produkcję z całego dnia
Mama78 trzymam kciuki.
Dlaczego gdy rano chcę wstać, to moje dwie pumy momentalnie układają się na mnie i mrucza?Simba, Sabina, Mega, malgos741, Pusurek, mama78, peppapig, ania.g, samira, Bliska 77, Viv78, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witajcie kochane, przeżyłam 2 ciężkie dni w pracy i teraz mam wolne.
Niestety dobry nastój prysł jak bańka mydlana... przywędrowała od rana @, zaskoczyła mnie totalnie....tracę nadzieję :'(Sabina lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
Hahaha mam to samo.. zawsze jak dzwoni budzik moja psina przychodzi do mnie i wtula się we mnie jak dziecko..
łapkami mnie obejmuje i swoje czoło (czy pies ma czoło?..) przytula do mojego policzka reszta ciałka zwinięta w kłębek pod moją pachą.. robi się tak cieplutko że szkoda go budzić.. dlatego codziennie się spóźniam hahaha
jeśli chodzi o spanie to w związku z tym, że przez tyle lat mieliśmy wąskie łóżko i pies z nami spał mój m nauczyl się, że nie wolno się wiercićtzn może ale w obrębie swojej połowy
moremi wrote:Wstawać
Wczoraj przeczytałam Waszą produkcję z całego dnia
Mama78 trzymam kciuki.
Dlaczego gdy rano chcę wstać, to moje dwie pumy momentalnie układają się na mnie i mrucza?Pusurek, moremi, Mega, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Witajcie kochane, przeżyłam 2 ciężkie dni w pracy i teraz mam wolne.
Niestety dobry nastój prysł jak bańka mydlana... przywędrowała od rana @, zaskoczyła mnie totalnie....tracę nadzieję :'(
A na@ czekam 3 dzień. Proszę niech już przyjdzie, bo brzuch mi pęknieczuje się jakbym bombę w majtkach nosiła x-(
peppapig, Mega, samira, Mango, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry, znalazlam dzis w necie fajne cos. Male a cieszy, obejrzyjcie!
http://alltommat.se/snabbaste-sattet-att-separera-aggulor-det-har-tricket-trodde-du-aldrig-skulle-funka/
A w ogole mam totalnego lenia, ozdoby swiateczne nie wyciagniete, plan zywnosciowy nie ustalony, jutro na 2 dni zamykaja sklepy, a ja gleboko w d.... Ale humor mi za to dopisuje!
Milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 09:36
Sabina, mama78, Reni, ania.g, Mega, samira, Simba, megan8, Mango, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://www.tvn24.pl/ginekolog-przegapil-ciaze-ten-blad-zniszczyl-moje-zycie,418476,s.html
wierzyć się nie chce, że w tych czasach można przegapić ciążę
pomijając lekarza ok no nie zbadał olał..
ale że baba się nie domyśliła, że można być w ciąży.. nie chce mi się wierzyć
no dobra nie miała objawów.. ok może.. ale skoro pare tyg póxniej zrobiła test ciążowy i wyszedł pozytywny dlaczego dalej brała tabletki
wierzyć się nie chcepeppapig, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:dlaczego zamykają sklepy???
Bo jest wielki czwartek i jeszcze wiekszy piatek. Nze mam pojecia, zawsze tu tak bylo. Wszyscy wyjezdzaja na narty na swieta, wiec moze wychodza z zalozenia, ze sklepy nikomu niepotrzebne? Potem w sobote otworza sklepy na 4 godziny, no i niedziela i poniedzialek swiatecznie pozamykane znowu. -
jeja to co Polacy mieliby robić w tym czasie w domu jak tu jest tradycja, że czas wolny spędza się w centrum handlowym
Pusurek wrote:Bo jest wielki czwartek i jeszcze wiekszy piatek. Nze mam pojecia, zawsze tu tak bylo. Wszyscy wyjezdzaja na narty na swieta, wiec moze wychodza z zalozenia, ze sklepy nikomu niepotrzebne? Potem w sobote otworza sklepy na 4 godziny, no i niedziela i poniedzialek swiatecznie pozamykane znowu.moremi, Pusurek, Sabina, Mega, Simba, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jeja to co Polacy mieliby robić w tym czasie w domu jak tu jest tradycja, że czas wolny spędza się w centrum handlowym
Dasz wiare jak ja sie czuje? Nie ma gdzie pojsc, w domu trza siedziec i z nudow sprzatac i gotowac. Moze to po to zrobione, zeby norweskie kobiety w koncu cos ugotowaly, a nie ciagle pizze z zamrazalnika?Reni, moremi, ania.g, Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzień dobry
Hahaha mam to samo.. zawsze jak dzwoni budzik moja psina przychodzi do mnie i wtula się we mnie jak dziecko..
łapkami mnie obejmuje i swoje czoło (czy pies ma czoło?..) przytula do mojego policzka reszta ciałka zwinięta w kłębek pod moją pachą.. robi się tak cieplutko że szkoda go budzić.. dlatego codziennie się spóźniam hahaha
jeśli chodzi o spanie to w związku z tym, że przez tyle lat mieliśmy wąskie łóżko i pies z nami spał mój m nauczyl się, że nie wolno się wiercićtzn może ale w obrębie swojej połowy
Pusurek, Sabina, samira, Simba, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Mnie zawsze bawią te kosze zakupów załadowanych po brzegi. Są np dwa dni świąt a ludzie kupują jakby miał za chwilę armagedon nastąpić. Potem nie są w stanie tego przerobić i mnóstwo jedzenia ląduje w koszu.
samira, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
A zapomniałam dodać że Roxi kocha panów z budowy bo zawsze mają kanapki w łatwo dostępnym miejscu. Jak się sąsiedzi budowali na przeciwko to od razu wiedziałam gdzie jest
samira, Sabina, Mega, Mango, peppapig, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Mega trzymaj się. Jak przychodzi@ zawsze jest ciężko
Ale w piątek mogę iść na spokojnie zrobić moje badania, więc jakiś pozytyw jest.Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość