WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Alis Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Biedactwo - jak mi Ciebie szkoda.
    A ja robie przerwe i ide na silke. Chyba z miesiac juz nie bylam. A dupa rosnie ;)

Przeczytałam, że idziesz na siku i się zastanawiałam, czemu się z nami tym dzielisz :D

Dzięki Lucky, wczoraj się czułam, jakby czołg przeze mnie przejechał. Nawet nie wiedziałam, ze się tak denerwuję. Ale już mi lepiej. Mąż najbardziej zestresowany chyba tym, że go przy mnie nie ma. Ale jeszcze tylko 2 tygodnie nam zostały. No i teraz przylatuje na święta.

Reni, samira, Mega, peppapig, moremi, Żanet, Lucky, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOCHANE MOJE NIE BEDZIE MNIE TU DŁUŻSZY CZAS DLATEGO PRAGNE WAM ZŁOŻYC ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE:
    NIECH TEN CZAS SZCZEGÓLNY CZAS NA NOWE ŻYCZE CZAS NOWEGO ŻYCIA PRZEMIENIONEGO PEŁNEGO MIŁOSCI WLEJE W WASZE SERCA POKÓJ I RADOSC ZWŁASZCZA NADZIEJE!!!
    NIECH BEDZIE WIELE ZIELENI :)
    PAMIETAM O KAZDEJ Z WAS I DZIEKUJE ZA PAMIEĆ!!!
    picgifs-easter-714440.gif

Reni, Iwone, ania.g, samira, Mango, Mega, Pusurek, Bozia3, peppapig, Sabina, moremi, Alis, Lucky, gosia7122, iwcia77, mama78, Bliska 77, Kate 75, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    KOCHANE MOJE NIE BEDZIE MNIE TU DŁUŻSZY CZAS DLATEGO PRAGNE WAM ZŁOŻYC ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE:
    NIECH TEN CZAS SZCZEGÓLNY CZAS NA NOWE ŻYCZE CZAS NOWEGO ŻYCIA PRZEMIENIONEGO PEŁNEGO MIŁOSCI WLEJE W WASZE SERCA POKÓJ I RADOSC ZWŁASZCZA NADZIEJE!!!
    Inessa, siły, zdrowia i radości w sercu. Będę o Tobie myślała <3

samira, Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Posnęłyście wszystkie? ;)
    Fakt, cięłam komara aż miło. A potem poszłam młodszej przekłuć uszy :)

Mega, moremi, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Fakt, cięłam komara aż miło. A potem poszłam młodszej przekłuć uszy :)
    A ile mlodsza ma lat?

Lucky lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ile mlodsza ma lat?
    We wrześniu skończy 7

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    We wrześniu skończy 7
    Rozumiem, ze marzyla o kolczykach :)

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przelamalam lenistwo i poszlam pokladac czesc swiezo upranych dzieciecych ciuszkow. I przyznam sie szczerze, jeszcze to chyba do mnie do konca nie dociera, ze niedlugo bede miala male dziecko! Wiem, ze jestem w ciazy i konsekwekcja tego jest dziecko,ale w ogole nie widze siebie w tej sytuacji, ze ubieram w go w te maciupkie ciuszki, zmianiam pieluszke, ze w naszej sypialni bedzie spal ktos jeszcze i to wcale nie bedzie kot! ;) Abstrakcja totalna!

Mango, Mega, ania.g, peppapig, moremi, Sabina, Alis, samira, Lucky, gosia7122, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Rozumiem, ze marzyla o kolczykach :)
    O tak, od jakiś dwóch lat. Ostatnio nic z tego nie wyszło bo ją koleżanka wystraszyła że to bardzo boli. Ale minęło kilka dni i stwierdziła że jednak chce.

Mega, Pusurek, peppapig, Sabina, samira, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziękujemy i Tobie tez wszystkiego dobrego na te Święta, niech przyniosą dla każdej z nas spełnienie marzeń i tych małych, i tych wielkich, i tych najbardziej nierealnych.

inessa, ania.g, peppapig, samira, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wy wiecie co sie dzieje u NAti74 bo ma zaznaczone poronienie? :(

dziekuje z życzenia !!!!

samira, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati napisała pod wykresem brak tętna więc.. :-(

Nati jeśli podczytujesz forum.. to bardzo mi przykro.. :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 14:32

samira, Lucky, peppapig lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka!
    LH 6.89
    FSH 8,89
    TSH 2,56
    estradiol 111
    progesteron 0,51

w 3dc

jakiś komentarz? proszę

Lucky lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze gdy czytam, że któraś z dziewczyn poronila, to mi się ryczec chce. Huk tam z moją ciążą, to nie było dzieciatko z serduszkiem, ale nosić w sobie malenstwo...

Lucky lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka a jakie są normy? bo co lab to inne normy

Lucky lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrząc na normy to w normie wszystko...o to chodzi, że liczyłam na Wasze większe obeznanie :( bo skoro wszystko w normie to o co chodzi ja pytam?????
    no!

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    hejka!
    LH 6.89
    FSH 8,89
    TSH 2,56
    estradiol 111
    progesteron 0,51

w 3dc

jakiś komentarz? proszę

Estradiol ciut za wysoki, progesteron za niski, reszta w normie. Zakladam,ze lekarz da Duphaston. Tak czy owak bez kontroli gina sie nie obejdzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:07

Dorka71, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Pusurek...tak też sobie na chłopski rozumek mały wytłumaczyłam, że jajka rosną za szybko stąd ten wysoki estradiol już w 3dc...skoro za szybko to pewnie niedojrzałe są gnojki małe...ech!

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lekarz oczywiście już ( :) ) 6 maja...więc jak się nie uda znowu to...zobaczymy

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    patrząc na normy to w normie wszystko...o to chodzi, że liczyłam na Wasze większe obeznanie :( bo skoro wszystko w normie to o co chodzi ja pytam?????
    no!

Progesteron moglby byc ciutke wyzszy, ale nie podalas w jakich jednostkach byly badane. Zakladam, ze tarczycowe w mIU/ml.

Lucky lubi tę wiadomość

‹‹ 2956 2957 2958 2959 2960 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ