35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Biedactwo - jak mi Ciebie szkoda.
A ja robie przerwe i ide na silke. Chyba z miesiac juz nie bylam. A dupa rosnie
Przeczytałam, że idziesz na siku i się zastanawiałam, czemu się z nami tym dzielisz
Dzięki Lucky, wczoraj się czułam, jakby czołg przeze mnie przejechał. Nawet nie wiedziałam, ze się tak denerwuję. Ale już mi lepiej. Mąż najbardziej zestresowany chyba tym, że go przy mnie nie ma. Ale jeszcze tylko 2 tygodnie nam zostały. No i teraz przylatuje na święta.Reni, samira, Mega, peppapig, moremi, Żanet, Lucky, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKOCHANE MOJE NIE BEDZIE MNIE TU DŁUŻSZY CZAS DLATEGO PRAGNE WAM ZŁOŻYC ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE:
NIECH TEN CZAS SZCZEGÓLNY CZAS NA NOWE ŻYCZE CZAS NOWEGO ŻYCIA PRZEMIENIONEGO PEŁNEGO MIŁOSCI WLEJE W WASZE SERCA POKÓJ I RADOSC ZWŁASZCZA NADZIEJE!!!
NIECH BEDZIE WIELE ZIELENI
PAMIETAM O KAZDEJ Z WAS I DZIEKUJE ZA PAMIEĆ!!!
Reni, Iwone, ania.g, samira, Mango, Mega, Pusurek, Bozia3, peppapig, Sabina, moremi, Alis, Lucky, gosia7122, iwcia77, mama78, Bliska 77, Kate 75, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:KOCHANE MOJE NIE BEDZIE MNIE TU DŁUŻSZY CZAS DLATEGO PRAGNE WAM ZŁOŻYC ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE:
NIECH TEN CZAS SZCZEGÓLNY CZAS NA NOWE ŻYCZE CZAS NOWEGO ŻYCIA PRZEMIENIONEGO PEŁNEGO MIŁOSCI WLEJE W WASZE SERCA POKÓJ I RADOSC ZWŁASZCZA NADZIEJE!!!
samira, Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja przelamalam lenistwo i poszlam pokladac czesc swiezo upranych dzieciecych ciuszkow. I przyznam sie szczerze, jeszcze to chyba do mnie do konca nie dociera, ze niedlugo bede miala male dziecko! Wiem, ze jestem w ciazy i konsekwekcja tego jest dziecko,ale w ogole nie widze siebie w tej sytuacji, ze ubieram w go w te maciupkie ciuszki, zmianiam pieluszke, ze w naszej sypialni bedzie spal ktos jeszcze i to wcale nie bedzie kot!
Abstrakcja totalna!
Mango, Mega, ania.g, peppapig, moremi, Sabina, Alis, samira, Lucky, gosia7122, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Rozumiem, ze marzyla o kolczykach
Mega, Pusurek, peppapig, Sabina, samira, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
inessa wrote:KOCHANE MOJE NIE BEDZIE MNIE TU DŁUŻSZY CZAS DLATEGO PRAGNE WAM ZŁOŻYC ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE:
inessa, ania.g, peppapig, samira, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nati napisała pod wykresem brak tętna więc..
Nati jeśli podczytujesz forum.. to bardzo mi przykro..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 14:32
samira, Lucky, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zawsze gdy czytam, że któraś z dziewczyn poronila, to mi się ryczec chce. Huk tam z moją ciążą, to nie było dzieciatko z serduszkiem, ale nosić w sobie malenstwo...
Lucky lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:hejka!
LH 6.89
FSH 8,89
TSH 2,56
estradiol 111
progesteron 0,51
w 3dc
jakiś komentarz? proszę
Estradiol ciut za wysoki, progesteron za niski, reszta w normie. Zakladam,ze lekarz da Duphaston. Tak czy owak bez kontroli gina sie nie obejdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:07
Dorka71, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:patrząc na normy to w normie wszystko...o to chodzi, że liczyłam na Wasze większe obeznanie
bo skoro wszystko w normie to o co chodzi ja pytam?????
no!
Progesteron moglby byc ciutke wyzszy, ale nie podalas w jakich jednostkach byly badane. Zakladam, ze tarczycowe w mIU/ml.Lucky lubi tę wiadomość