35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wiecie córka mi już padła! I co ja mam zrobić z takim dłuuugim wieczorem? Nie jestem przyzwyczajona do posiadania czasu wolnego
Chyba farbne sobie włosy i umyję łazienkę
Farbowanie wlosow owszem, ale mycie lazienki? Kobito, strzel se maseczke na twarz, nalej kieliszek wina i sie zrelaksuj! Myc lazienke, no tez cos... Zaraz i tak wpadniesz w wir sprzataniowo - kuchenny zapewne, wiec korzystaj, jak masz czas!
Mega, Sabina, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:I co tak do rana będzie spała? W każdym razie plan masz dobry
Pusurku maseczke zrobię wieczorem z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku
I jeszcze jedno. Gdzie mój okres się pytam? ?? brzuch mam jak w 5 msc ciąży. Mam dość zagladania w gacie. 2 dnia cyklu miałam zadzwonić do gin. W końcu wypadnie mi to w święta. I nic z tago nie befzie. To możliwe że duphaston mi tak cykl rozregulowal?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 19:12
Pusurek, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA powiedzcie, do pieczecie/ gotujecie na swieta? Ciekawa jestem.
U mnie barszcz bialy z biala kielbasa i jajkiem jako glowna potrawa sniadania. Sa tez jajka faszerowane i salatka jarzynowa. Z ciast sernik na zimno, mazurek z masa kajmakowa i brownies.
Wiecej nie robie, bo nie cierpie tylko siedziec i wpierniczac, chociaz tak z reguly wygladaja swieta.Sabina, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Oj tam, oj tam! Sesja trwa 10 min i to jest jedno z piekniejszych 10 minut w zyciu koty, bo jest ladowana smaczkami non stop. Na codzien nie kazemy jej tego nosic, wiec nie dzwon po Animalsow.
Ps. Nie atakuję Cię i nie potępiam. Wyraziłam tylko swoje zdanie.
peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Napisałam tylko, że nie lubię. Zwierzaki zawsze wyglądają na nieszczęśliwe na takich fotach. Moje są po nieudanej adopcji i niestety do tej pory na niektóre sytuacje reagują sraczka. I nie mówię tu o sytuacjach ekstremalnych.
Ps. Nie atakuję Cię i nie potępiam. Wyraziłam tylko swoje zdanie.
Spoko!Moja kota nie cierpi. Jest tez przygarnieta znajda, ale wiedzie szczesliwe zycie w naszym domu, rozpieszczana i uwielbiana na maxa. Chociaz 2 razy do roku musi pozowac do fotek, to jednak sie nie skarzy.
Mega, Simba, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurku szalejesz w kuchni na swieta!!!! U mnie tylko zurek a potem sushi dla odmiany. Nic nie gotuje bo nie lubie,
Sabina - na mnie lutka, duphaston nie dziala przedluzajaco na cykl ale roznie bywa. Mam nadzieje ze u Ciebie to poprostu zajaczek sie zagniezdzil!!!!!Pusurek, peppapig, Sabina, iwcia77, moremi, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Pusurku szalejesz w kuchni na swieta!!!! U mnie tylko zurek a potem sushi dla odmiany.
O zesz w morde, sushi... Ale chyba nie bedzie mi sie chcialo robic, poza tym ryzu nie mam... No i te gadki o sushi w ciazy...Ale zjadlabym, o tak...
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
U nas dzisiaj dzień z problemami i jestem wykończona nerwowo.
Zaczęliśmy 33 tc, kolejny etap za nami.
Ja na święta też nic nie robię, bo w pierwszy dzień świąt idziemy do teściowej, a ona pewnie nadaje nam żarełka i będzie na drugi dzień świąt. Sama stwierdza, żebym nic nie robiła, bo nie jest mi łatwo. Młody pojechał do mojej mamy, to dla naszej dwójki nawet nie chce mi się nic robić.Pusurek, peppapig, Mega, Bliska 77, iwcia77, polarmiś, moremi, Simba, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Nie wiem to pierwsza taka akcja
Pusurku maseczke zrobię wieczorem z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku
I jeszcze jedno. Gdzie mój okres się pytam? ?? brzuch mam jak w 5 msc ciąży. Mam dość zagladania w gacie. 2 dnia cyklu miałam zadzwonić do gin. W końcu wypadnie mi to w święta. I nic z tago nie befzie. To możliwe że duphaston mi tak cykl rozregulowal?
No, to ladna sobie tam maseczke zrob i sie relaksuj!
Mi po duphastonie wrecz sie cykl skrocil, ale po jakichs 3 miechach wrocil do normy, no a potem to juz bylam w ciazy, wiec nie wiem, ile on moze namieszac...
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u nas na święta będzie żurek i biała kiełbaska, jajka faszerowane, pieczone mięsko - schab, pierś z indyka, sałatka jarzynowa, śledzie, sernik, mazurek i nalepsze na koniec - to wszystko przygotowuje moja teściowa
a ja bede sie relaksowac w pracy i wrócę na gotowe
Pusurek, peppapig, ania.g, Sabina, iwcia77, malgos741, mysza1975, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A u nas na święta będzie żurek i biała kiełbaska, jajka faszerowane, pieczone mięsko - schab, pierś z indyka, sałatka jarzynowa, śledzie, sernik, mazurek i nalepsze na koniec - to wszystko przygotowuje moja teściowa
a ja bede sie relaksowac w pracy i wrócę na gotowe
I to sa swieta! -
U nas w zestawie świątecznym żurek w wersji z kiełbasą i na wędzonym boczku oraz wersji wegetariańskiej, sałatka warstwowa z tuńczykiem, galareta z kurczakiem, sałatka jarzynowa, kurczak duszony z warzywami i do tego buraczki, sałatka z pomarańczy i cykorii,pieczony boczek, jaja z mandarynką ( nie wiem co to bo to robi moja siostra ale podobno kiedyś mi smakowało),tarta z jabłkami i brownies( bo szybko się go robi) i mazurek ze sklepu. Chyba tyle.
Pusurek, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Nażarłam się czosnku i zapiłam wodą z miodem i cytryną bo mnie coś gardło zaczęło boleć. Mam nadzieję że do jutra przejdzie.
ania.g, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWy o żarełku to ja też listę zrobiłam co kupić,zrobię sałatke jarzynową i upiekę placki z makiem i jabłecznik. W planie schab ze śliwkami i strucla z makiem, córcia uwielbia szaleć w kuchni
będzie malowanie jajek
iwcia77, ania.g, mysza1975, Mega, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
A ja nic nie gotuję bo wszystko przyrządza mamka bo ja cały czas w robocie.
mysza1975, peppapig, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017