35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie na święta kaczka duszona w żubrówce i soku jabłkowym, paszteciki krucho-drożdżowe z mięsem i do tego barszczyk czerwony, pasztet domowy, sałatka jarzynowa. A ze słodkości mazurek bakaliowy i babki drożdżowe.
peppapig, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
no ale menu:) az glodna sie zrobilam
. Moja wloska rodzina dzieli sie ze mna jajeczkiem na wielkanoc i oplatkiem na Boze Narodzenie ( tu nie ma takiej tradycji), uwielbiaja wrecz salatke warzywna i malo jezyk do dupy im nie ucieknie
- zawsze ja zamawiaja na swieta
, zrobie golabki , bo te tez sa tu uwielbiane a jak znajde biala kielbase u ukraincow w sklepie to se jebne zajebisty zurek
. Pozatym wlochom bardzo podoba sie zwyczaj swiecenia jajek i zawsze podziwiaja koszyki ze swieconka
aaaaa zapomnialam z ciast UWAGA! CHEESCAKE
( ten slynny zawszewychodzacy z przepisu)
mysza1975, peppapig, polarmiś, Pusurek, Sabina, moremi, Żanet, ania.g lubią tę wiadomość
-
Ciasta będą również ale je za to dostaję od klientki, której mąż piecze pyszne ciasta.
peppapig, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Inesko życzę ci również Wesołych Świąt wielkanocnych i spełnienia marzeń. 00001.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:O zesz w morde, sushi... Ale chyba nie bedzie mi sie chcialo robic, poza tym ryzu nie mam... No i te gadki o sushi w ciazy...
Ale zjadlabym, o tak...
Mega, Pusurek, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:U mnie na święta kaczka duszona w żubrówce i soku jabłkowym, paszteciki krucho-drożdżowe z mięsem i do tego barszczyk czerwony, pasztet domowy, sałatka jarzynowa. A ze słodkości mazurek bakaliowy i babki drożdżowe.
O dzizas, zrobie sobie babke drozdzowa jeszcze!moremi lubi tę wiadomość
-
A u mnie będzie żurek z kiełbasą i jajkiem, schab nadziewany polędwiczką i śliwkami z ziemniakami i sałatką z pomidorów z fetą, schab i karczek marynowany w miodzie i piwie na zimno, pieczona szynka, robiony pasztet, sałatka jarzynowa, sos tatarski, jajka przepiórcze z kukurydzą, groszkiem i fasolą czerwoną w majonezie, ćwikła, chrzan z jajkami i chrzan z żurawiną. Na słodko sernik, ciasto z polewą z mleka w proszku, pascha z twarogu własnego z żurawiną i migdałami, mazurek i pieczony baran i baby drożdżowe. Dziś skończyliśmy zakupy - mogłabym nagotować drugie tyle - żeby tylko ktoś za mnie posprzątał - bo tego nie cierpię - no ale cóż....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 21:54
Mega, Sabina, malgos741, iwcia77, Pusurek, Żanet, polarmiś, ania.g, Kate 75, peppapig, anna maria, gosia7122, Bliska 77, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Martwi mnie brak w dniu dzisiejszym Bursztyna? Gotuje?
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Pusurku szalejesz w kuchni na swieta!!!! U mnie tylko zurek a potem sushi dla odmiany. Nic nie gotuje bo nie lubie,
Sabina - na mnie lutka, duphaston nie dziala przedluzajaco na cykl ale roznie bywa. Mam nadzieje ze u Ciebie to poprostu zajaczek sie zagniezdzil!!!!!
Wiem, że zawracam doopeNie pierwszy cykl mam z dupkiem, zawsze wszystko było jak w zegarku - 25 dni, a tu taki poślizg. Może Was dziwi mój niepokój, ale mam się zgłosić do ginki w 2 dniu cyklu, a jak się zgłosić jak tu @ nie widać? A jak okres dostane na święta, to znowu będzie lipa, kolejny cykl w plecy. Robię się tym wszystkim zmęczona.
Juz nie zanudzam -
jak ja bym chciała,zebyście wszystkie już były w ciąży
Oby twoje słowa sie okazały proroczeSabina, szczęśliwa 2, Żanet, peppapig, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polarmiś napisała:
Martwi mnie brak w dniu dzisiejszym Bursztyna? Gotuje?
Ja bym stawiała naszczęśliwa 2, EwaT, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny