35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to tylko stówkę? to na monitoring jej tylko wystarczy
Samira dołożę do tej stówki od siebie, życzę Ci dużo pieniąchów
Simba wrote:Ja jej pieniedzy zycze, a nie wódymoremi, Simba, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:moremi ja mam nadzieję ze chociaż jeden w końcu doleci do mnie
samira, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To akurat nie problem. Gorzej będzie jak wszystkie doleca. Sztuk 21
samira, Reni, Mega, moremi, ania.g, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
może się rozwodzi już..
Ale kurcze chyba skonsultowałaby to z nami wcześniej i chyba ją aż tak nie poniosło...
Reni, Mega, Sabina, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ooooooo nie nie załamuj mnie
ja w Afryce widziałam cmentarzysko boćków! czyli co już nic nie teges!?
Bozia3 wrote:ja z pierwszym dzieckiem miałam właśnie styczność z bocianami. Pojechaliśmy pod koniec sierpnia na wakacje do Olsztyna - tam stadami latały bociany, a wiele z nich oswojonych podchodziło do nas do grilla wieczorem. Miesiąc później byłam w ciążyiwcia77 lubi tę wiadomość
-
też mi się tak wydaje.. Ona z tych rozsądnychBozia3 wrote:może się rozwodzi już..
Ale kurcze chyba skonsultowałaby to z nami wcześniej i chyba ją aż tak nie poniosło...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:ooooooo nie nie załamuj mnie
ja w Afryce widziałam cmentarzysko boćków! czyli co już nic nie teges!?Reni, samira, Mega, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
chociaż u mnie chyba zła karma jest nieaktualna
bo rok później przejeżdzałam koło towarzystwa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/335de0e26a68.jpgBozia3, samira, Mega, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość