X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem jakie Ty brudne burki znasz.. ale mój pies żeby się załatwić potrzebuje kawałek trawnika z krzakiem, żeby się schować, szczeka jak jest potrzeba i nie śmierdzi
    Bursztyyyyyyyyyyyyyyyn a ONA się przezywa!
    Bozia3 wrote:
    możesz sobie wstawiać co chcesz :) I tak nie zamieniłabym swoich kotów na te pieski....srające po chodnikach i drące japę od rana do nocy - na dodatek śmierdzące po deszczu jak nie powiem co :)

Simba, samira, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn jaja to w sobotę, a dziś weź się pokaz. Martwimy się o Ciebie!

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie wiem jakie Ty brudne burki znasz.. ale mój pies żeby się załatwić potrzebuje kawałek trawnika z krzakiem, żeby się schować, szczeka jak jest potrzeba i nie śmierdzi
    a potem moje dziecko z kolegami biega po trawniku za piłką i przychodzi do domu wiecznie z obsranymi butami - bo po pieskach sprzątać się nie chce :) Po moich kotach nikt niczego znosić nie musi. A już te małe trzęsące się yorki i ratlerki z rozdartym ryjem - to takie prosto pod but :). Ale oczywiście nie czepiam się Waszych osobistych piesków - bo rozumiem uczucie do zwierząt osobistych :).
    Po deszczu i błocie nawet najpiękniejsze i najczystsze pieski nie są przyjemne - jedzie od nich jak z murzyńskiej chaty...:)

A przezywac się Ty zaczęłaś obrażając nasze kotki - nazywając je dupkami :). I Bursztyn CI nie pomoże :)

Reni, Simba, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no pewnie, bo koty nie włażą do obsranej kuwety
    akurat właśnie widzę jak sierście zwane kotami łażą u mnie pod blokiem sztuk trzy bo się właścicielom nie chce kuwet sprzątać i zaszczane i zasrane klatki.. bo właściciele idą na łatwiznę uchylając drzwi... i czuć, że to koci mocz.. tylko pod but się nadają
    ale takie ładne z obrożkami i złotymi adresatkami.. muszę nabyć procę...

i u piesów i sierści zdarzają się śmierdziele i brudasy
    Bozia3 wrote:
    a potem moje dziecko z kolegami biega po trawniku za piłką i przychodzi do domu wiecznie z obsranymi butami - bo po pieskach sprzątać się nie chce :) Po moich kotach nikt niczego znosić nie musi. A już te małe trzęsące się yorki i ratlerki z rozdartym ryjem - to takie prosto pod but :). Ale oczywiście nie czepiam się Waszych osobistych piesków - bo rozumiem uczucie do zwierząt osobistych :).
    Po deszczu i błocie nawet najpiękniejsze i najczystsze pieski nie są przyjemne - jedzie od nich jak z murzyńskiej chaty...:)

A przezywac się Ty zaczęłaś obrażając nasze kotki - nazywając je dupkami :). I Bursztyn CI nie pomoże :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 12:49

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hej kociary ;-)

przepraszam ale muszę coś wstawić hahaa2.gif

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e875456409b.jpg

RENEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!! 0bicz.gif

Reni lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha

Ewka zrobiła się miła więc to ja muszę wsadzić jakiś kij w mrowisko ;-)bo forum zamiera

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 12:52

iwcia77, polarmiś, ania.g lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie no pewnie, bo koty nie włażą do obsranej kuwety
    akurat właśnie widzę jak sierście zwane kotami łażą u mnie pod blokiem sztuk trzy bo się właścicielom nie chce kuwet sprzątać i zaszczane i zasrane klatki.. bo właściciele idą na łatwiznę uchylając drzwi... i czuć, że to koci mocz.. tylko pod but się nadają
    ale takie ładne z obrożkami i złotymi adresatkami.. muszę nabyć procę...

i u piesów i sierści zdarzają się śmierdziele i brudasy
    Zaszczane i zasrane klatki są zwykle po kotach bezpańskich - psy bezpańskie robią to samo. Normalni ludzie trzymające koty w domu używają kuwety. I o takich właścicielach się wypowiedziałam - bo o takich też myślałam mających psy...Sorry - ale na palcach ręki mogę policzyć ludzi sprzątających po swoich psach. Reszta udaje i nie robi tego - a dzieci łażą po obesranych trawnikach....Nie spotkałam kota brudasa - od którego by śmierdziało z brudu - psy owszem :). Koty są inteligentne, czyste i ciche. Koją nerwy i nie przeszkadzają wiecznym oddaniem i wpatrywaniem się w pana swojego wszechmogącego 24 h na dobę - mogą byc obok i jest ok. Bywałam na imprezach, gdzie piesek pod ławą musiał byc wciąż obsługiwany - jakieś piłeczki mu rzucane itp - bo w przeciwnym razie zagłuszał całe towarzystwo -nic tylko wywieść do psychiatryka razem z właścicielem - przynajmniej tam mieliby czas na wieczne wzajemne zabawy :) Amen

Pusurek, Sabina, Alis lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Sama sie przezywasz!
    Psy to sztywniaki i przyglupy. Kot to przynajmniej swoj honor ma.

Bozia3, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hej kociary ;-)

przepraszam ale muszę coś wstawić hahaa2.gif

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e875456409b.jpg

Foch, Reni! Na maxa! :P Moja kota by powiedziala. Ona by nas jeszcze spakowala i ewakuowala. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 13:06

Simba, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Z ust mi to wyjelas!
    A wyobrazcie sobie, ze tu sprzataja po pieskach. Wdepniecie w psia kupe to naprawde szczescie. ;)

samira, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszło mi do głowy, że może Bursztyn jest z promotorem? ;) Po tylko w takich sytuacjach znikała z forum - jak podejmowała kolejne studia podyplomowe, pisała prace dyplomowe i miała trudne spotkania z promotorem :)

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

psy potrzebują przywódcy a koty są inteligentne, podstawowa róznica :) :) :)

Simba, Bozia3, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Koty są inteligentne, czyste i ciche. Koją nerwy i nie przeszkadzają wiecznym oddaniem i wpatrywaniem się w pana swojego wszechmogącego 24 h na dobę - mogą byc obok i jest ok.

No! Moja kota jakby chciala, to by gotowala, ale jej sie nie chce! :P
    A z tym oddaniem to prawda, nie ma nic bardziej irytujacego, niz pies siedzacy kolo kolan i dyszacy non stop w oczekiwaniu na spojrzenie.
    Moj mezczyzna mial goldena, bosz, co to byl za pies... Z milosci na twarzy by usiadl i zawsze mu sie wydawalo, ze jest szczeniaczkiem i swoje 50 kg chcial zwalac nam na kolana. I to wieczne lizanie po twarzy, wyczekiwanie na kazde mini spojrzenie, zeby zaczac lupac w podloge tym swoim wielkim, zakurzonym ogonem... ;)

Simba, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Przyszło mi do głowy, że może Bursztyn jest z promotorem? ;) Po tylko w takich sytuacjach znikała z forum - jak podejmowała kolejne studia podyplomowe, pisała prace dyplomowe i miała trudne spotkania z promotorem :)

od wczoraj jest z promotorem?

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    psy potrzebują przywódcy a koty są inteligentne, podstawowa róznica :) :) :)

O to! To!

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze Bursztyn ma focha i przeczekuje, napawajac sie poszukujacymi jej postami? ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moze Bursztyn ma focha i przeczekuje, napawajac sie poszukujacymi jej postami? ;)
    Nie to nie w stylu Bursztynka..:) Ja sobie tak żartuję - ale mam nadzieję, że nic jej się złego nie przydarzyło - może po prostu nie ma neta?

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    od wczoraj jest z promotorem?
    no bo jej chyba pasowało....;) ona miewała z nim sny erotyczne - w kuchni na stole z winogronami ....z tego co pamiętam...:)

Sabina, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A z tym oddaniem to prawda, nie ma nic bardziej irytujacego, niz pies siedzacy kolo kolan i dyszacy non stop w oczekiwaniu na spojrzenie.
    Coraz częściej zauważam, że mamy po części podobny profil psychologiczny - czy jak to się tam nazywa....:)

Pusurek lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej nie nagadujcie na Bursztyna. Ona dostala wstrzasu, odkad zaczelam do niej mowic mamo :)

Pusurek, Bozia3, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2963 2964 2965 2966 2967 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ