X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem jakie Ty brudne burki znasz.. ale mój pies żeby się załatwić potrzebuje kawałek trawnika z krzakiem, żeby się schować, szczeka jak jest potrzeba i nie śmierdzi
    Bursztyyyyyyyyyyyyyyyn a ONA się przezywa!
    Bozia3 wrote:
    możesz sobie wstawiać co chcesz :) I tak nie zamieniłabym swoich kotów na te pieski....srające po chodnikach i drące japę od rana do nocy - na dodatek śmierdzące po deszczu jak nie powiem co :)

Simba, samira, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn jaja to w sobotę, a dziś weź się pokaz. Martwimy się o Ciebie!

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie wiem jakie Ty brudne burki znasz.. ale mój pies żeby się załatwić potrzebuje kawałek trawnika z krzakiem, żeby się schować, szczeka jak jest potrzeba i nie śmierdzi
    a potem moje dziecko z kolegami biega po trawniku za piłką i przychodzi do domu wiecznie z obsranymi butami - bo po pieskach sprzątać się nie chce :) Po moich kotach nikt niczego znosić nie musi. A już te małe trzęsące się yorki i ratlerki z rozdartym ryjem - to takie prosto pod but :). Ale oczywiście nie czepiam się Waszych osobistych piesków - bo rozumiem uczucie do zwierząt osobistych :).
    Po deszczu i błocie nawet najpiękniejsze i najczystsze pieski nie są przyjemne - jedzie od nich jak z murzyńskiej chaty...:)

A przezywac się Ty zaczęłaś obrażając nasze kotki - nazywając je dupkami :). I Bursztyn CI nie pomoże :)

Reni, Simba, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no pewnie, bo koty nie włażą do obsranej kuwety
    akurat właśnie widzę jak sierście zwane kotami łażą u mnie pod blokiem sztuk trzy bo się właścicielom nie chce kuwet sprzątać i zaszczane i zasrane klatki.. bo właściciele idą na łatwiznę uchylając drzwi... i czuć, że to koci mocz.. tylko pod but się nadają
    ale takie ładne z obrożkami i złotymi adresatkami.. muszę nabyć procę...

i u piesów i sierści zdarzają się śmierdziele i brudasy
    Bozia3 wrote:
    a potem moje dziecko z kolegami biega po trawniku za piłką i przychodzi do domu wiecznie z obsranymi butami - bo po pieskach sprzątać się nie chce :) Po moich kotach nikt niczego znosić nie musi. A już te małe trzęsące się yorki i ratlerki z rozdartym ryjem - to takie prosto pod but :). Ale oczywiście nie czepiam się Waszych osobistych piesków - bo rozumiem uczucie do zwierząt osobistych :).
    Po deszczu i błocie nawet najpiękniejsze i najczystsze pieski nie są przyjemne - jedzie od nich jak z murzyńskiej chaty...:)

A przezywac się Ty zaczęłaś obrażając nasze kotki - nazywając je dupkami :). I Bursztyn CI nie pomoże :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 12:49

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hej kociary ;-)

przepraszam ale muszę coś wstawić hahaa2.gif

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e875456409b.jpg

RENEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!! 0bicz.gif

Reni lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha

Ewka zrobiła się miła więc to ja muszę wsadzić jakiś kij w mrowisko ;-)bo forum zamiera

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 12:52

iwcia77, polarmiś, ania.g lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie no pewnie, bo koty nie włażą do obsranej kuwety
    akurat właśnie widzę jak sierście zwane kotami łażą u mnie pod blokiem sztuk trzy bo się właścicielom nie chce kuwet sprzątać i zaszczane i zasrane klatki.. bo właściciele idą na łatwiznę uchylając drzwi... i czuć, że to koci mocz.. tylko pod but się nadają
    ale takie ładne z obrożkami i złotymi adresatkami.. muszę nabyć procę...

i u piesów i sierści zdarzają się śmierdziele i brudasy
    Zaszczane i zasrane klatki są zwykle po kotach bezpańskich - psy bezpańskie robią to samo. Normalni ludzie trzymające koty w domu używają kuwety. I o takich właścicielach się wypowiedziałam - bo o takich też myślałam mających psy...Sorry - ale na palcach ręki mogę policzyć ludzi sprzątających po swoich psach. Reszta udaje i nie robi tego - a dzieci łażą po obesranych trawnikach....Nie spotkałam kota brudasa - od którego by śmierdziało z brudu - psy owszem :). Koty są inteligentne, czyste i ciche. Koją nerwy i nie przeszkadzają wiecznym oddaniem i wpatrywaniem się w pana swojego wszechmogącego 24 h na dobę - mogą byc obok i jest ok. Bywałam na imprezach, gdzie piesek pod ławą musiał byc wciąż obsługiwany - jakieś piłeczki mu rzucane itp - bo w przeciwnym razie zagłuszał całe towarzystwo -nic tylko wywieść do psychiatryka razem z właścicielem - przynajmniej tam mieliby czas na wieczne wzajemne zabawy :) Amen

Pusurek, Sabina, Alis lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Sama sie przezywasz!
    Psy to sztywniaki i przyglupy. Kot to przynajmniej swoj honor ma.

Bozia3, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hej kociary ;-)

przepraszam ale muszę coś wstawić hahaa2.gif

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e875456409b.jpg

Foch, Reni! Na maxa! :P Moja kota by powiedziala. Ona by nas jeszcze spakowala i ewakuowala. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 13:06

Simba, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Z ust mi to wyjelas!
    A wyobrazcie sobie, ze tu sprzataja po pieskach. Wdepniecie w psia kupe to naprawde szczescie. ;)

samira, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszło mi do głowy, że może Bursztyn jest z promotorem? ;) Po tylko w takich sytuacjach znikała z forum - jak podejmowała kolejne studia podyplomowe, pisała prace dyplomowe i miała trudne spotkania z promotorem :)

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

psy potrzebują przywódcy a koty są inteligentne, podstawowa róznica :) :) :)

Simba, Bozia3, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Koty są inteligentne, czyste i ciche. Koją nerwy i nie przeszkadzają wiecznym oddaniem i wpatrywaniem się w pana swojego wszechmogącego 24 h na dobę - mogą byc obok i jest ok.

No! Moja kota jakby chciala, to by gotowala, ale jej sie nie chce! :P
    A z tym oddaniem to prawda, nie ma nic bardziej irytujacego, niz pies siedzacy kolo kolan i dyszacy non stop w oczekiwaniu na spojrzenie.
    Moj mezczyzna mial goldena, bosz, co to byl za pies... Z milosci na twarzy by usiadl i zawsze mu sie wydawalo, ze jest szczeniaczkiem i swoje 50 kg chcial zwalac nam na kolana. I to wieczne lizanie po twarzy, wyczekiwanie na kazde mini spojrzenie, zeby zaczac lupac w podloge tym swoim wielkim, zakurzonym ogonem... ;)

Simba, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Przyszło mi do głowy, że może Bursztyn jest z promotorem? ;) Po tylko w takich sytuacjach znikała z forum - jak podejmowała kolejne studia podyplomowe, pisała prace dyplomowe i miała trudne spotkania z promotorem :)

od wczoraj jest z promotorem?

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    psy potrzebują przywódcy a koty są inteligentne, podstawowa róznica :) :) :)

O to! To!

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze Bursztyn ma focha i przeczekuje, napawajac sie poszukujacymi jej postami? ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moze Bursztyn ma focha i przeczekuje, napawajac sie poszukujacymi jej postami? ;)
    Nie to nie w stylu Bursztynka..:) Ja sobie tak żartuję - ale mam nadzieję, że nic jej się złego nie przydarzyło - może po prostu nie ma neta?

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    od wczoraj jest z promotorem?
    no bo jej chyba pasowało....;) ona miewała z nim sny erotyczne - w kuchni na stole z winogronami ....z tego co pamiętam...:)

Sabina, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A z tym oddaniem to prawda, nie ma nic bardziej irytujacego, niz pies siedzacy kolo kolan i dyszacy non stop w oczekiwaniu na spojrzenie.
    Coraz częściej zauważam, że mamy po części podobny profil psychologiczny - czy jak to się tam nazywa....:)

Pusurek lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej nie nagadujcie na Bursztyna. Ona dostala wstrzasu, odkad zaczelam do niej mowic mamo :)

Pusurek, Bozia3, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2963 2964 2965 2966 2967 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ