35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Bylam w polskim sklepie po ogorki kiszone, twarog i chrzan i wiecie co? Zrobilam sobie mala wielka przyjemnosc - poczulam sie jak dziecko normalnie
Kupilam sobie mega slodkie, mega niezdrowe mleczne draze z Jutrzenki. PYCHAAAAAAAA....
Oj, te z takim jakby bialym puszkiem w srodku... Boskie byly... Na koloniach sie je jadlo!Simba lubi tę wiadomość
-
Witajcie Baby
Dziekuje za zainteresowanie, pamiec i spekulacje na moj temat.
Nie gotuje, nie sprzatam, z promotorem nie fikam, z mezem sie nie rozwodze (przynajmniej dzisiaj), nie bylo mnie bo choroba mnie rozlozyla, od przedwczoraj wieczorem, na obie lopatki. Mialam temperature i takie bole miesni i kosci ze musialam brac paracetamol, nawet rzesy mnie bolaly, dopiero od dzisiaj jest lepiej a nawet duzo lepiej. Dziwna ta choroba, intensywna i o szybkim przebiegu, a zapowiadalo sie ze bede zdychac przez cale Swieta....chociaz jeszcze nic nie wiadomo...
Simba, Reni, Sabina, samira, Bozia3, moremi, peppapig, iwcia77, polarmiś, gosia7122, Mega, Iwone, ania.g, Mango, malgos741, megan8, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie Baby
Dziekuje za zainteresowanie, pamiec i spekulacje na moj temat.
Nie gotuje, nie sprzatam, z promotorem nie fikam, z mezem sie nie rozwodze (przynajmniej dzisiaj), nie bylo mnie bo choroba mnie rozlozyla, od przedwczoraj wieczorem, na obie lopatki. Mialam temperature i takie bole miesni i kosci ze musialam brac paracetamol, nawet rzesy mnie bolaly, dopiero od dzisiaj jest lepiej a nawet duzo lepiej. Dziwna ta choroba, intensywna i o szybkim przebiegu, a zapowiadalo sie ze bede zdychac przez cale Swieta....chociaz jeszcze nic nie wiadomo...
Mommmyyyyy :-*Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:o to to....i wyszukują na siłę badania, żeby sobie coś udowodnić....
Kot ma charakter - piesek pomerda ogonkiem i stanie na dwóch łapkach i taki mądry, że hej...wytresujesz go na swoją modłę z jego wielkim mądrym mózgiem, zachwycając się jego zdolnością adaptacji do życia w stadzie...Zostaw go samemu sobie - to zginie z tą swoją inteligencją szybciej niż by się chciało...Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie tornado w domu wlasnie przeszlo! Zadzwonila kolezanka, z dosyc daleka, ze jest niedaleko nas i za godzinke wpadnie. Bylysmy umowione na swieta, ale jakos tak malo konkretnie.
No to podrywam brygade, sciagamy pizamy, chlop odkurza, dziecko ogarnia graty, ja jednoczesnie robie obiad i pieke ciasto. I dalismy rade! Posprzatane, zjedzone, teraz odpoczywamy i czekamy na goscia.
Ja najbardziej lubie takie sprzatanie na cisnieniu, bo wtedy jest super efektywnie. Jak sie biore za sprzatanie tak normalnie, to dzien przelatuje przez palce, a ja ciagle na poczatku roboty...Reni, Sabina, iwcia77, Alis, polarmiś, moremi, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A u mnie tornado w domu wlasnie przeszlo! Zadzwonila kolezanka, z dosyc daleka, ze jest niedaleko nas i za godzinke wpadnie. Bylysmy umowione na swieta, ale jakos tak malo konkretnie.
No to podrywam brygade, sciagamy pizamy, chlop odkurza, dziecko ogarnia graty, ja jednoczesnie robie obiad i pieke ciasto. I dalismy rade! Posprzatane, zjedzone, teraz odpoczywamy i czekamy na goscia.
Ja najbardziej lubie takie sprzatanie na cisnieniu, bo wtedy jest super efektywnie. Jak sie biore za sprzatanie tak normalnie, to dzien przelatuje przez palce, a ja ciagle na poczatku roboty...
Jak to zjedliscie? A gosciu?Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak to tak za pralinki?
weź sieSimba wrote:Pamietacie mojego stazyste, ktory za szybko pracowal?
Przyszedl dzisiaj i przyniosl mi pralinki
Odszczekuje wszystko co powiedzialam na jego tematSimba, peppapig, moremi, Mega lubią tę wiadomość