X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bylam w polskim sklepie po ogorki kiszone, twarog i chrzan i wiecie co? Zrobilam sobie mala wielka przyjemnosc - poczulam sie jak dziecko normalnie :) Kupilam sobie mega slodkie, mega niezdrowe mleczne draze z Jutrzenki. PYCHAAAAAAAA....

Oj, te z takim jakby bialym puszkiem w srodku... Boskie byly... Na koloniach sie je jadlo! :)

Simba lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Oj, te z takim jakby bialym puszkiem w srodku... Boskie byly... Na koloniach sie je jadlo! :)
    Nooooo :)

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Baby
    Dziekuje za zainteresowanie, pamiec i spekulacje na moj temat.
    Nie gotuje, nie sprzatam, z promotorem nie fikam, z mezem sie nie rozwodze (przynajmniej dzisiaj), nie bylo mnie bo choroba mnie rozlozyla, od przedwczoraj wieczorem, na obie lopatki. Mialam temperature i takie bole miesni i kosci ze musialam brac paracetamol, nawet rzesy mnie bolaly, dopiero od dzisiaj jest lepiej a nawet duzo lepiej. Dziwna ta choroba, intensywna i o szybkim przebiegu, a zapowiadalo sie ze bede zdychac przez cale Swieta....chociaz jeszcze nic nie wiadomo...

Simba, Reni, Sabina, samira, Bozia3, moremi, peppapig, iwcia77, polarmiś, gosia7122, Mega, Iwone, ania.g, Mango, malgos741, megan8, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Baby
    Dziekuje za zainteresowanie, pamiec i spekulacje na moj temat.
    Nie gotuje, nie sprzatam, z promotorem nie fikam, z mezem sie nie rozwodze (przynajmniej dzisiaj), nie bylo mnie bo choroba mnie rozlozyla, od przedwczoraj wieczorem, na obie lopatki. Mialam temperature i takie bole miesni i kosci ze musialam brac paracetamol, nawet rzesy mnie bolaly, dopiero od dzisiaj jest lepiej a nawet duzo lepiej. Dziwna ta choroba, intensywna i o szybkim przebiegu, a zapowiadalo sie ze bede zdychac przez cale Swieta....chociaz jeszcze nic nie wiadomo...

Mommmyyyyy :-*

Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn żyjesz!
    Wracają szybko do zdrowia i do nas <3

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mommmyyyyy :-*
    ale wiesz, ze ze mnie chuj nie matka, nie? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 13:58

Bozia3, Reni, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o to to....i wyszukują na siłę badania, żeby sobie coś udowodnić....:)
    Kot ma charakter - piesek pomerda ogonkiem i stanie na dwóch łapkach i taki mądry, że hej...wytresujesz go na swoją modłę z jego wielkim mądrym mózgiem, zachwycając się jego zdolnością adaptacji do życia w stadzie...Zostaw go samemu sobie - to zginie z tą swoją inteligencją szybciej niż by się chciało...
    nie zgodzę się z tym ,mój pies ma charakter i jest mądry sam z siebie a nie bo go czegoś tam nauczyłam ,kot jest niezależny a przy tym obrażalski i zdarza się ze wredny ale podobno shih tzu którego posiadam maja coś z kota - to chyba będzie upartość ;)

Reni lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bursztyn żyjesz!
    Wracają szybko do zdrowia i do nas <3
    zyje, tylko co to za zycie....
    Dzieks

samira, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale wiesz, ze ze mnie chuj nie matka, nie? :)

Nie Ty pierwsza nie ostatnia ;)

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do psow i kotow to nie chce mi sie gadac za duzo na ten temat, powiem tylko ze to wszystko zalezy od wlascicieli i wychowania zwierza. Tyle w temacie.

Reni, moremi, gosia7122, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    zyje, tylko co to za zycie....
    Dzieks
    Zdrówka zatem :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, ladny sen mialas :) To juz drugi ze mna. Nice :)

moremi, Bozia3, Reni, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie tornado w domu wlasnie przeszlo! Zadzwonila kolezanka, z dosyc daleka, ze jest niedaleko nas i za godzinke wpadnie. Bylysmy umowione na swieta, ale jakos tak malo konkretnie.
    No to podrywam brygade, sciagamy pizamy, chlop odkurza, dziecko ogarnia graty, ja jednoczesnie robie obiad i pieke ciasto. I dalismy rade! Posprzatane, zjedzone, teraz odpoczywamy i czekamy na goscia. :)
    Ja najbardziej lubie takie sprzatanie na cisnieniu, bo wtedy jest super efektywnie. Jak sie biore za sprzatanie tak normalnie, to dzien przelatuje przez palce, a ja ciagle na poczatku roboty... ;)

Reni, Sabina, iwcia77, Alis, polarmiś, moremi, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Co do psow i kotow to nie chce mi sie gadac za duzo na ten temat, powiem tylko ze to wszystko zalezy od wlascicieli i wychowania zwierza. Tyle w temacie.

Kota to raczej ciezko wychowac, chociaz tresowac sie daja. ;)

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A u mnie tornado w domu wlasnie przeszlo! Zadzwonila kolezanka, z dosyc daleka, ze jest niedaleko nas i za godzinke wpadnie. Bylysmy umowione na swieta, ale jakos tak malo konkretnie.
    No to podrywam brygade, sciagamy pizamy, chlop odkurza, dziecko ogarnia graty, ja jednoczesnie robie obiad i pieke ciasto. I dalismy rade! Posprzatane, zjedzone, teraz odpoczywamy i czekamy na goscia. :)
    Ja najbardziej lubie takie sprzatanie na cisnieniu, bo wtedy jest super efektywnie. Jak sie biore za sprzatanie tak normalnie, to dzien przelatuje przez palce, a ja ciagle na poczatku roboty... ;)

Jak to zjedliscie? A gosciu?

Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gościu a raczej gościówa wyliże talerze ;-)
    Simba wrote:
    Jak to zjedliscie? A gosciu?

moremi, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj dostałam świąteczną małpe! @@ pierwszą w tym roku ;-)

Reni, iwcia77, polarmiś, moremi, Sabina, Mega, ania.g, malgos741, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietacie mojego stazyste, ktory za szybko pracowal?
    Przyszedl dzisiaj i przyniosl mi pralinki :)
    Odszczekuje wszystko co powiedzialam na jego temat

peppapig, polarmiś, moremi, Mega, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to tak za pralinki?
    weź sie
    Simba wrote:
    Pamietacie mojego stazyste, ktory za szybko pracowal?
    Przyszedl dzisiaj i przyniosl mi pralinki :)
    Odszczekuje wszystko co powiedzialam na jego temat

Simba, peppapig, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak to tak za pralinki?
    weź sie

Powiedzialam odszczekuje a nie odmiaukuje :) :P Czyli nie liczy sie

Mega lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2965 2966 2967 2968 2969 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ