X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psów w to nie wciagaj..teraz Ci glupio...no ale to za pralinki... Martwię się
    Simba wrote:
    Powiedzialam odszczekuje a nie odmiaukuje :) :P Czyli nie liczy sie

Simba lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Co do psow i kotow to nie chce mi sie gadac za duzo na ten temat, powiem tylko ze to wszystko zalezy od wlascicieli i wychowania zwierza. Tyle w temacie.

Plus charakteru zwierzaka. Tak samo dzieci mają różne charakteru i nawet jednakowo traktowane bliźniaki się mocna różnią.

moremi lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jak to zjedliscie? A gosciu?

Obiad zjedlismy, zeby sie nie trza bylo z gosciem dzielic. ;) Gosc w dom - cukier do kredensu, nie wiesz? ;)

Gosc ( gosciowa ) zjadl ciasto i juz poszedl. :)

moremi, iwcia77, Reni, Simba, Mega, Sabina, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kocham jak kiciunia idzie za swoja potrzeba do kuwety a potem wskakuje na stol i przechodzi majestatycznie miedzy talerzami. Ach te lapki , prosyo z kuwety .

Pusurek, Bursztyn, iwcia77, Reni, moremi, Mega, Sabina, samira, malgos741, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira - bejbika zycze w trybie przyspieszonym.

iwcia77, Mega, Sabina, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jantarze zycze zdrowka i jajeczka ksztaltenego!

Bursztyn, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mateczko moja, przed chwila dzwoni moj chlop, ze poszedl do kurnika po jajka i go kury atakuja! Wlasciciel kurnika wyjechal na swieta i mamy sobie wybierac jajka. No to poszla ta moja sierota i go malo nie zjadly ( tak przynajmniej to brzmialo przez telefon ). Chyba musze mu ruszyc na odsiecz... ;)

polarmiś, iwcia77, moremi, Reni, Mega, Sabina, Mango, samira, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od ginki - choć raz bez żadnych zastrzeżeń....Kajtek waży 230g i ma 15,5 cm...mam kilka zdjęć - całkiem mi się wydaje już do rzeczy - widziałam jego buźkę i jajeczka...
    Tak się śpieszyłam do lekarki, że potrąciłam rowerzystkę - dla usprawiedliwienia dodam, że ja wyjeżdżałam przez chodnik na jezdnię, a ta z prawej strony wpadła mi na maskę. Wina jej - jechała po chodniku i nie zatrzymała się przed przejazdem - ale tak się zdenerwowałam, że myślałam, że mi dziecko wyskoczy...tym bardziej, że wpadła mi prosto pod koła. WYleciałam do niej, ale nic się jej nie stało. 3 minuty później byłam na USG - a dziecko sobie śpi z rączkami na buzi...:).
    Był ze mną mój młody, bo był ze mną w pracy - wszedł na moment oglądania obrazów na USG. Oglądał w milczeniu, ale chyba mu się podobało...:)

iwcia77, Pusurek, Bursztyn, moremi, Reni, Mega, Iwone, polarmiś, Sabina, ania.g, anna maria, Alis, Mango, samira, malgos741, peppapig, megan8, mysza1975, Kate 75, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wróciłam od ginki - choć raz bez żadnych zastrzeżeń....Kajtek waży 230g i ma 15,5 cm...mam kilka zdjęć - całkiem mi się wydaje już do rzeczy - widziałam jego buźkę i jajeczka...
    Tak się śpieszyłam do lekarki, że potrąciłam rowerzystkę - dla usprawiedliwienia dodam, że ja wyjeżdżałam przez chodnik na jezdnię, a ta z prawej strony wpadła mi na maskę. Wina jej - jechała po chodniku i nie zatrzymała się przed przejazdem - ale tak się zdenerwowałam, że myślałam, że mi dziecko wyskoczy...tym bardziej, że wpadła mi prosto pod koła. WYleciałam do niej, ale nic się jej nie stało. 3 minuty później byłam na USG - a dziecko sobie śpi z rączkami na buzi...:).
    Był ze mną mój młody, bo był ze mną w pracy - wszedł na moment oglądania obrazów na USG. Oglądał w milczeniu, ale chyba mu się podobało...:)
    Dobrze ze nikomu nic sie nie stalo, i ze Kajetan ma zelazne nerwy :) gosc mi zaimponowal, zachowal zimna krew, i to juz w tak mlodym wieku :)
    Czy jest szansa ze A. wkoncu sie z Toba wybierze na usg? czy spojrza sobie w oczy dopiero po porodzie ? ;)

moremi, Reni, Mega, Sabina, Bozia3, samira, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) no mi też zaimponował .. ale z drugiej strony na facetów nie działa prolaktyna nie? może chłopak nawet nie zauważył :-)
    Bursztyn wrote:
    Dobrze ze nikomu nic sie nie stalo, i ze Kajetan ma zelazne nerwy :) gosc mi zaimponowal, zachowal zimna krew, i to juz w tak mlodym wieku :)
    Czy jest szansa ze A. wkoncu sie z Toba wybierze na usg? czy spojrza sobie w oczy dopiero po porodzie ? ;)

Bursztyn, Mega, Sabina, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    :-) no mi też zaimponował .. ale z drugiej strony na facetów nie działa prolaktyna nie? może chłopak nawet nie zauważył :-)

Jakby ta rowerzystka byla w bikini albo chociaz miala lizaka, to by moze zauwazyl ;)

Mega, Reni, Sabina, Bursztyn, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam dzisiaj przesyłkę z art. higienicznymi i chemicznymi dla małego i siebie. Jeśli, któraś z Was będzie chciała to wstawię link sprzedającego. Co do cen oferowanych przez niego, w porównaniu do cen warszawskich, to jest zdecydowanie taniej.

ania.g, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Odebrałam dzisiaj przesyłkę z art. higienicznymi i chemicznymi dla małego i siebie. Jeśli, któraś z Was będzie chciała to wstawię link sprzedającego. Co do cen oferowanych przez niego, w porównaniu do cen warszawskich, to jest zdecydowanie taniej.
    Wrzucaj, może sie przyda, oj wróć, na pewno sie przyda ;)

caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawaj ja już potrzebuję ;-)
    caffe wrote:

Sabina, caffe, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17711672

Proszę :)

Reni, Ty też tam coś możesz wybrać dla siebie ;)

megan8 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu ciuchy nie tylko ciążowe, ale też do karmienia i chyba na niektóre się skuszę.

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13484495

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to też ... przecież niebawem rodzę, bo własnie zaszłam..

fakt ale już teraz przydadzą się pielucho ceratki ;-) bo czasami sikam po nogach jak czytam Nasze forum ;-)
    caffe wrote:
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17711672

Proszę :)

Reni, Ty też tam coś możesz wybrać dla siebie ;)

caffe, Mega, Simba, Bursztyn, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak to też ... przecież niebawem rodzę, bo własnie zaszłam..

fakt ale już teraz przydadzą się pielucho ceratki ;-) bo czasami sikam po nogach jak czytam Nasze forum ;-)
    To też to właśnie miałam na myśli ;)

Reni lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wierzę .. zwariowałaś hahaha
    Pusurek wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a634557043b.jpg

Z zyczeniami milych Swiat, a takze natychmiastowych zajsc, szczesliwych donoszen, pieknych corek i dziarskich synow! :)

Kate 75 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie wierzę .. zwariowałaś hahaha

Fotka Ci nie lezy czy zyczenia nie takie? :P

caffe, Reni, peppapig lubią tę wiadomość

‹‹ 2966 2967 2968 2969 2970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ