35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Co do psow i kotow to nie chce mi sie gadac za duzo na ten temat, powiem tylko ze to wszystko zalezy od wlascicieli i wychowania zwierza. Tyle w temacie.
Plus charakteru zwierzaka. Tak samo dzieci mają różne charakteru i nawet jednakowo traktowane bliźniaki się mocna różnią.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jak to zjedliscie? A gosciu?
Obiad zjedlismy, zeby sie nie trza bylo z gosciem dzielic.
Gosc w dom - cukier do kredensu, nie wiesz? 
Gosc ( gosciowa ) zjadl ciasto i juz poszedl.
moremi, iwcia77, Reni, Simba, Mega, nick nieaktualny, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja kocham jak kiciunia idzie za swoja potrzeba do kuwety a potem wskakuje na stol i przechodzi majestatycznie miedzy talerzami. Ach te lapki , prosyo z kuwety .
nick nieaktualny, Bursztyn, iwcia77, Reni, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO mateczko moja, przed chwila dzwoni moj chlop, ze poszedl do kurnika po jajka i go kury atakuja! Wlasciciel kurnika wyjechal na swieta i mamy sobie wybierac jajka. No to poszla ta moja sierota i go malo nie zjadly ( tak przynajmniej to brzmialo przez telefon ). Chyba musze mu ruszyc na odsiecz...
nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Reni, Mega, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam od ginki - choć raz bez żadnych zastrzeżeń....Kajtek waży 230g i ma 15,5 cm...mam kilka zdjęć - całkiem mi się wydaje już do rzeczy - widziałam jego buźkę i jajeczka...
Tak się śpieszyłam do lekarki, że potrąciłam rowerzystkę - dla usprawiedliwienia dodam, że ja wyjeżdżałam przez chodnik na jezdnię, a ta z prawej strony wpadła mi na maskę. Wina jej - jechała po chodniku i nie zatrzymała się przed przejazdem - ale tak się zdenerwowałam, że myślałam, że mi dziecko wyskoczy...tym bardziej, że wpadła mi prosto pod koła. WYleciałam do niej, ale nic się jej nie stało. 3 minuty później byłam na USG - a dziecko sobie śpi z rączkami na buzi...
.
Był ze mną mój młody, bo był ze mną w pracy - wszedł na moment oglądania obrazów na USG. Oglądał w milczeniu, ale chyba mu się podobało...
iwcia77, nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, Reni, Mega, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, anna maria, Alis, Mango, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, megan8, mysza1975, Kate 75, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dobrze ze nikomu nic sie nie stalo, i ze Kajetan ma zelazne nerwyBozia3 wrote:Wróciłam od ginki - choć raz bez żadnych zastrzeżeń....Kajtek waży 230g i ma 15,5 cm...mam kilka zdjęć - całkiem mi się wydaje już do rzeczy - widziałam jego buźkę i jajeczka...
Tak się śpieszyłam do lekarki, że potrąciłam rowerzystkę - dla usprawiedliwienia dodam, że ja wyjeżdżałam przez chodnik na jezdnię, a ta z prawej strony wpadła mi na maskę. Wina jej - jechała po chodniku i nie zatrzymała się przed przejazdem - ale tak się zdenerwowałam, że myślałam, że mi dziecko wyskoczy...tym bardziej, że wpadła mi prosto pod koła. WYleciałam do niej, ale nic się jej nie stało. 3 minuty później byłam na USG - a dziecko sobie śpi z rączkami na buzi...
.
Był ze mną mój młody, bo był ze mną w pracy - wszedł na moment oglądania obrazów na USG. Oglądał w milczeniu, ale chyba mu się podobało...
gosc mi zaimponowal, zachowal zimna krew, i to juz w tak mlodym wieku 
Czy jest szansa ze A. wkoncu sie z Toba wybierze na usg? czy spojrza sobie w oczy dopiero po porodzie ?
moremi, Reni, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no mi też zaimponował .. ale z drugiej strony na facetów nie działa prolaktyna nie? może chłopak nawet nie zauważył 
Bursztyn wrote:Dobrze ze nikomu nic sie nie stalo, i ze Kajetan ma zelazne nerwy
gosc mi zaimponowal, zachowal zimna krew, i to juz w tak mlodym wieku 
Czy jest szansa ze A. wkoncu sie z Toba wybierze na usg? czy spojrza sobie w oczy dopiero po porodzie ?
Bursztyn, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:
no mi też zaimponował .. ale z drugiej strony na facetów nie działa prolaktyna nie? może chłopak nawet nie zauważył 
Jakby ta rowerzystka byla w bikini albo chociaz miala lizaka, to by moze zauwazyl
Mega, Reni, nick nieaktualny, Bursztyn, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Odebrałam dzisiaj przesyłkę z art. higienicznymi i chemicznymi dla małego i siebie. Jeśli, któraś z Was będzie chciała to wstawię link sprzedającego. Co do cen oferowanych przez niego, w porównaniu do cen warszawskich, to jest zdecydowanie taniej.
ania.g, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wrzucaj, może sie przyda, oj wróć, na pewno sie przydacaffe wrote:Odebrałam dzisiaj przesyłkę z art. higienicznymi i chemicznymi dla małego i siebie. Jeśli, któraś z Was będzie chciała to wstawię link sprzedającego. Co do cen oferowanych przez niego, w porównaniu do cen warszawskich, to jest zdecydowanie taniej.
caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dawaj ja już potrzebuję

caffe wrote:Odebrałam dzisiaj przesyłkę z art. higienicznymi i chemicznymi dla małego i siebie. Jeśli, któraś z Was będzie chciała to wstawię link sprzedającego. Co do cen oferowanych przez niego, w porównaniu do cen warszawskich, to jest zdecydowanie taniej.
nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jak to też ... przecież niebawem rodzę, bo własnie zaszłam..
fakt ale już teraz przydadzą się pielucho ceratki
bo czasami sikam po nogach jak czytam Nasze forum 
caffe wrote:http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17711672
Proszę
Reni, Ty też tam coś możesz wybrać dla siebie
caffe, Mega, Simba, Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no nie wierzę .. zwariowałaś hahaha
Pusurek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a634557043b.jpg
Z zyczeniami milych Swiat, a takze natychmiastowych zajsc, szczesliwych donoszen, pieknych corek i dziarskich synow!
Kate 75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

Czyli nie liczy sie