35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Co do psow i kotow to nie chce mi sie gadac za duzo na ten temat, powiem tylko ze to wszystko zalezy od wlascicieli i wychowania zwierza. Tyle w temacie.
Plus charakteru zwierzaka. Tak samo dzieci mają różne charakteru i nawet jednakowo traktowane bliźniaki się mocna różnią.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jak to zjedliscie? A gosciu?
Obiad zjedlismy, zeby sie nie trza bylo z gosciem dzielic.Gosc w dom - cukier do kredensu, nie wiesz?
Gosc ( gosciowa ) zjadl ciasto i juz poszedl.
moremi, iwcia77, Reni, Simba, Mega, Sabina, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja kocham jak kiciunia idzie za swoja potrzeba do kuwety a potem wskakuje na stol i przechodzi majestatycznie miedzy talerzami. Ach te lapki , prosyo z kuwety .
Pusurek, Bursztyn, iwcia77, Reni, moremi, Mega, Sabina, samira, malgos741, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO mateczko moja, przed chwila dzwoni moj chlop, ze poszedl do kurnika po jajka i go kury atakuja! Wlasciciel kurnika wyjechal na swieta i mamy sobie wybierac jajka. No to poszla ta moja sierota i go malo nie zjadly ( tak przynajmniej to brzmialo przez telefon ). Chyba musze mu ruszyc na odsiecz...
polarmiś, iwcia77, moremi, Reni, Mega, Sabina, Mango, samira, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam od ginki - choć raz bez żadnych zastrzeżeń....Kajtek waży 230g i ma 15,5 cm...mam kilka zdjęć - całkiem mi się wydaje już do rzeczy - widziałam jego buźkę i jajeczka...
Tak się śpieszyłam do lekarki, że potrąciłam rowerzystkę - dla usprawiedliwienia dodam, że ja wyjeżdżałam przez chodnik na jezdnię, a ta z prawej strony wpadła mi na maskę. Wina jej - jechała po chodniku i nie zatrzymała się przed przejazdem - ale tak się zdenerwowałam, że myślałam, że mi dziecko wyskoczy...tym bardziej, że wpadła mi prosto pod koła. WYleciałam do niej, ale nic się jej nie stało. 3 minuty później byłam na USG - a dziecko sobie śpi z rączkami na buzi....
Był ze mną mój młody, bo był ze mną w pracy - wszedł na moment oglądania obrazów na USG. Oglądał w milczeniu, ale chyba mu się podobało...iwcia77, Pusurek, Bursztyn, moremi, Reni, Mega, Iwone, polarmiś, Sabina, ania.g, anna maria, Alis, Mango, samira, malgos741, peppapig, megan8, mysza1975, Kate 75, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wróciłam od ginki - choć raz bez żadnych zastrzeżeń....Kajtek waży 230g i ma 15,5 cm...mam kilka zdjęć - całkiem mi się wydaje już do rzeczy - widziałam jego buźkę i jajeczka...
Tak się śpieszyłam do lekarki, że potrąciłam rowerzystkę - dla usprawiedliwienia dodam, że ja wyjeżdżałam przez chodnik na jezdnię, a ta z prawej strony wpadła mi na maskę. Wina jej - jechała po chodniku i nie zatrzymała się przed przejazdem - ale tak się zdenerwowałam, że myślałam, że mi dziecko wyskoczy...tym bardziej, że wpadła mi prosto pod koła. WYleciałam do niej, ale nic się jej nie stało. 3 minuty później byłam na USG - a dziecko sobie śpi z rączkami na buzi....
Był ze mną mój młody, bo był ze mną w pracy - wszedł na moment oglądania obrazów na USG. Oglądał w milczeniu, ale chyba mu się podobało...gosc mi zaimponowal, zachowal zimna krew, i to juz w tak mlodym wieku
Czy jest szansa ze A. wkoncu sie z Toba wybierze na usg? czy spojrza sobie w oczy dopiero po porodzie ?
moremi, Reni, Mega, Sabina, Bozia3, samira, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no mi też zaimponował .. ale z drugiej strony na facetów nie działa prolaktyna nie? może chłopak nawet nie zauważył
Bursztyn wrote:Dobrze ze nikomu nic sie nie stalo, i ze Kajetan ma zelazne nerwygosc mi zaimponowal, zachowal zimna krew, i to juz w tak mlodym wieku
Czy jest szansa ze A. wkoncu sie z Toba wybierze na usg? czy spojrza sobie w oczy dopiero po porodzie ?Bursztyn, Mega, Sabina, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:
no mi też zaimponował .. ale z drugiej strony na facetów nie działa prolaktyna nie? może chłopak nawet nie zauważył
Jakby ta rowerzystka byla w bikini albo chociaz miala lizaka, to by moze zauwazylMega, Reni, Sabina, Bursztyn, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Odebrałam dzisiaj przesyłkę z art. higienicznymi i chemicznymi dla małego i siebie. Jeśli, któraś z Was będzie chciała to wstawię link sprzedającego. Co do cen oferowanych przez niego, w porównaniu do cen warszawskich, to jest zdecydowanie taniej.
ania.g, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Odebrałam dzisiaj przesyłkę z art. higienicznymi i chemicznymi dla małego i siebie. Jeśli, któraś z Was będzie chciała to wstawię link sprzedającego. Co do cen oferowanych przez niego, w porównaniu do cen warszawskich, to jest zdecydowanie taniej.
caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dawaj ja już potrzebuję
caffe wrote:Odebrałam dzisiaj przesyłkę z art. higienicznymi i chemicznymi dla małego i siebie. Jeśli, któraś z Was będzie chciała to wstawię link sprzedającego. Co do cen oferowanych przez niego, w porównaniu do cen warszawskich, to jest zdecydowanie taniej.Sabina, caffe, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jak to też ... przecież niebawem rodzę, bo własnie zaszłam..
fakt ale już teraz przydadzą się pielucho ceratkibo czasami sikam po nogach jak czytam Nasze forum
caffe wrote:http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17711672
Proszę
Reni, Ty też tam coś możesz wybrać dla siebiecaffe, Mega, Simba, Bursztyn, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no nie wierzę .. zwariowałaś hahaha
Pusurek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a634557043b.jpg
Z zyczeniami milych Swiat, a takze natychmiastowych zajsc, szczesliwych donoszen, pieknych corek i dziarskich synow!Kate 75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny