35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:
no mi też zaimponował .. ale z drugiej strony na facetów nie działa prolaktyna nie? może chłopak nawet nie zauważył
Bursztyn, Pusurek, Reni, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Prosila, zeby nie podawac, bo mozna ja latwo znalesc z necie. Bloga pisze. Sama rozumiesz...
imie daliscie jej glupie ze sie teraz wstydzi przedstawic?Pusurek, Bozia3, Reni, moremi, Sabina, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusurku - kartka bardzo ładna, ale pomysł z kotem...hmmmm i Tobie się chciało szyć taką czapkę specjalnie na tą okoliczność??
TakRealizuje sie w ten sposob.
Zamiast tego moglabym np. posprzatac kuchenne szafki, ale czy szycie kociej czapeczki nie jest przyjemniejsze?
Bozia3, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:właśnie - bardziej w tym kierunku bym poszła...nie wiem czy jest czym imponować - raczej jak facet - wszystko ma w dupie..
Ja tez tak od razu pomyslalam, nie bylo na czym oka zawiesic to po co sie ekscytowac? Chlop to jednak chlop, to w genach jest zapisane...
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Ja pobieram dowcipny progesteron. wcisnij go najglebiej jak sie da no i wkladki beda potrzebne
jezeli masz brac 1 x dziennie to polecam przed pojsciem spac.
paszczakin wrote:no dobra..
Drogie Bravo!
Pisze do Was, bo mam od jutra brac progesteron. Dowcipnie. W instrukcji mam napisane, żeby wlozyć do pochwy, ale ja sie zapytuje- gdzie? tak na maksa pod szyjke? I czy toto nie wypada? I czy przy takim czyms sie nosi wkladki? Pomocy drogie Bravo, nigdy nieczego nie bralam dowcipnie.
Z gory dziekuje za porady!moremi, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWybaczcie że dziś jestem taka bezplodna, ale od lat nie miałam tak bolacej @. Czuje się taka zaburzona przez to, zupelnie opadlam z sil. Może jutro będzie lepiej?
Buziaki, spokojnych snówWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 21:50
iwcia77, Mango, megan8, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale to ja tez:
" Droga Pani Domu. Ile moga lezec jajka w kurniku zanim sie je pozbiera? Bo nie wiem kiedy te kury je zniosly. A nie chce kazdego jajka wrzucac do szklanki z woda i patrzec, czy jest swieze. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz"
No, kto zna odpowiedz?Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Wybaczcie że dziś jestem taka bezplodna, ale od lat nie miałam tak bolacej @. Czuje się taka zaburzona przez to, zupelnie opadlam z sil. Może jutro będzie lepiej?
Buziaki, spokojnych snówśpij spokojnie
Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:A u mnie będzie żurek z kiełbasą i jajkiem, schab nadziewany polędwiczką i śliwkami z ziemniakami i sałatką z pomidorów z fetą, schab i karczek marynowany w miodzie i piwie na zimno, pieczona szynka, robiony pasztet, sałatka jarzynowa, sos tatarski, jajka przepiórcze z kukurydzą, groszkiem i fasolą czerwoną w majonezie, ćwikła, chrzan z jajkami i chrzan z żurawiną. Na słodko sernik, ciasto z polewą z mleka w proszku, pascha z twarogu własnego z żurawiną i migdałami, mazurek i pieczony baran i baby drożdżowe. Dziś skończyliśmy zakupy - mogłabym nagotować drugie tyle - żeby tylko ktoś za mnie posprzątał - bo tego nie cierpię - no ale cóż....
Najlepsza restauracja nie powstydziłaby się takiego menu!moremi, megan8, Bozia3, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Wystarczy jak jedno zostawisz. Czyli z 6 zabierasz 5 i już nie muszą tam leżeć. Z tego co pamiętam jak pomagałam babci to zostawiało się zawsze jedno i to samo - czyli zbuk. Do tego nie potrzebujesz szklanki z wodą
A to trzeba zostawiac?? Ja zabralam wszystkie...Mango lubi tę wiadomość
-
megan8 wrote:Bozia podziwiam ciebie w twoim stanie tyle pracy w kuchni i tyle gości mieć w święta
i nie sprawia mi to jakiejś większej trudności. Dla mnie udręką jest sprzątanie - oddałabym dużo za jakąś ZOsię do sprzątania w domu.....
megan8, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a634557043b.jpg
Z zyczeniami milych Swiat, a takze natychmiastowych zajsc, szczesliwych donoszen, pieknych corek i dziarskich synow!