35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a634557043b.jpg
Z zyczeniami milych Swiat, a takze natychmiastowych zajsc, szczesliwych donoszen, pieknych corek i dziarskich synow!
ale po co wlasciwie kotce ta czapka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 19:29
moremi, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Pusurku, Twoja kota zajebista
Dziekuje, ze ktos w koncu decenil jej kunszt aktorski!
A, i jeszcze jedno. Chcialabym oswiadczyc, ze podczas wielkanocnej sesji zdjeciowej nie ucierpialo ani jedno zwierze, zadne nie odnioslo szkod moralnych ani do niczego nie bylo przymuszane sila.polarmiś, ania.g, samira, Sabina, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:pusurek, jestes boska! Moja kota pozdrawia kotokure, a w mojej glowie narodzil sie plan doczepienia kotu uszu kroliczych i zgapienie pomyslu
moja kota z milosci do mnie uszy zniesie.. na swieta pozowala..
Czapeczka rulez! Moja kota juz 2 razy byla Mikolajkiem na Boze Narodzenie, nastepnym razem rozwazam przebranie jej za renifera albo choinke.
A zajacem byla w poprzednia Wielkanoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 20:09
samira, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:jedynym tworem, jakiego mojego kota bardzo niezaakceptowala byla piżamka po sterylce..
a ja sie tak staralam ladna uszyc
Mojej tez nie podszedl rekaw od bluzy z wycieciem na lapki.Pewnie sie czula w nim jak w kaftanie bezpieczenstwa, bo zupelnie byla sflaczala i bezwladna.
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle to ja tez:
" Droga Pani Domu. Ile moga lezec jajka w kurniku zanim sie je pozbiera? Bo nie wiem kiedy te kury je zniosly. A nie chce kazdego jajka wrzucac do szklanki z woda i patrzec, czy jest swieze. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz"
No, kto zna odpowiedz?mysza1975 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no dobra..
Drogie Bravo!
Pisze do Was, bo mam od jutra brac progesteron. Dowcipnie. W instrukcji mam napisane, żeby wlozyć do pochwy, ale ja sie zapytuje- gdzie? tak na maksa pod szyjke? I czy toto nie wypada? I czy przy takim czyms sie nosi wkladki? Pomocy drogie Bravo, nigdy nieczego nie bralam dowcipnie.
Z gory dziekuje za porady!. CHodzi o to, żeby się wchłonęło porządnie i nie z brzegu. Ja używałam wtedy zwykłych wkładek, bo jednak wydzielina trochę jest - nie dużo - ale taka mazia troszkę może się pojawić. Było to białe i bezwonne - generalnie nie drażni bardzo, ale przyjemności mi to nie sprawiło - w każdym razie jak już nie musiałam sobie aplikować - to mi ulżyło..
Sabina lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dobrze ze nikomu nic sie nie stalo, i ze Kajetan ma zelazne nerwy
gosc mi zaimponowal, zachowal zimna krew, i to juz w tak mlodym wieku
Czy jest szansa ze A. wkoncu sie z Toba wybierze na usg? czy spojrza sobie w oczy dopiero po porodzie ?
Szansy to ja nie widzę - ogląda wnikliwie zdjęcia, ale w domu i czeka na rzeczywisty kontakt raczej
samira lubi tę wiadomość