35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Dziewczeta
Ja od wczoraj duzo lepiej, forum na mnie prozdrowotnie podzialalo, a i maz dzis rano zajal sie moja kuracjamam nadzieje ze na Wielkanoc bede w formie. Nawet slonce dzis swieci
Paszczaku, trzymam kciuki za Twoje Wielkanocne zaplodnione i zagniezdzone na 9 miesiecy jajko
Reni, a co Dasti(emu) jest? pozarl cos? Lepiej juz? Leon go pozdrawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 11:22
samira, moremi, Simba, iwcia77, Sabina, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie wiem ze wzgledu na azs pilnujemy co je.. Już lepiej drgawki, mdłości przeszly. Kupiłam mu bułkę na pocieszenie i zjadł wiec jest ok
moremi, Bursztyn, Pusurek, Simba, iwcia77, Sabina, mysza1975, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja wylizalam garmek po masie kajmakowej i malo nie puscilam pawia... Dzizas, jakie to slodkie. I jakie pyszne!
Po swietach nie wchodze na wage, zastosuje dewize Chodakowskiej: Nie wazymy sie, tylko mierzymy obwody.
Przy obwodach dyskretnie omine pas...Simba, iwcia77, Sabina, Mango, samira, peppapig, moremi, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
dziendoberek ,
Paszczakin - bedzie kinder surprise na Wielkanocoby wszystko sie udalo i powodzenia:)a zem osoba empatyczna to wczuwam sie straszne w twoje emocje
Reni- zal mi twojej psinki, mam nadzieje ze wroci niebawem do zdrowia, podrap go odemnie za uszkiem
Amber milo czytac zes w dobrej formie psychicznej :)i obejdzie sie bez prozaku
Pusurku- bedzie lakomczuszek z twojego Adasia
Sabina, Reni, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dziendoberek ,
Paszczakin - bedzie kinder surprise na Wielkanocoby wszystko sie udalo i powodzenia:)a zem osoba empatyczna to wczuwam sie straszne w twoje emocje
Reni- zal mi twojej psinki, mam nadzieje ze wroci niebawem do zdrowia, podrap go odemnie za uszkiem
Pusurku- bedzie lakomczuszek z twojego Adasia
No dobra, mnie tez zal psa.. Niech strace..
Bursztyn nie potrzebuje prozacu - staje przed lustrem i uskutecznia auto-psychoterapie
iwcia77, Sabina, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
to i lepiej , bo ostatnio pisala ze xanax to maly kaliber i nie pomoglby na jej dolkiSimba wrote:No dobra, mnie tez zal psa.. Niech strace..
Bursztyn nie potrzebuje prozacu - staje przed lustrem i uskutecznia auto-psychoterapieSabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie święta się zjebaly. Wczoraj pobralam Małej posiew moczu. Badanie ogólne jest ok, ale posiew rośnie. Tzn że jest bakteria i zakażenie. Nie chcieli mi powiedzieć jaką. Dzwoniłam już na nefrologie. Po świętach jak będzie wynik pewnie czeka nas szpital, albo tu albo nefrologia. No i wszystkiego mi się odechcialo
-
oj to przykro bardzo...Sabina wrote:A u mnie święta się zjebaly. Wczoraj pobralam Małej posiew moczu. Badanie ogólne jest ok, ale posiew rośnie. Tzn że jest bakteria i zakażenie. Nie chcieli mi powiedzieć jaką. Dzwoniłam już na nefrologie. Po świętach jak będzie wynik pewnie czeka nas szpital, albo tu albo nefrologia. No i wszystkiego mi się odechcialo
-
iwcia77 wrote:
Czy to mozliwe ze dzis fizycznie gorzej sie czuje niz wczoraj? A juz myslalam ze choroba mnie opuscila....chociaz gardlo przestalo bolec,miesnie tez, tylko czuje sie tak jakos przymulona nieprzyjemnie... -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:oj to przykro bardzo...
Wiecie, zawsze jak ona jest chora wszystkiego mi się odechciewa, nawet a może przede wszystkim drugiego dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 13:39
-
Sabina wrote:Dzięki. Już nie wiem jak robić żeby nie chorowała. Na szczęście córka czuję się dobrze, nie goraczkuje, bo inaczej już bym się panowała do szpitala.
Wiecie, zawsze jak ona jest chora wszystkiego mi się odechciewa, nawet a może przede wszystkim drugiego dziecka
Ja nie wiem ile Twoja corcia ma lat, ale ostatnio dochodze do wniosku, ze duzo rzeczy da sie wyleczyc odpowiednia dieta i ewentualnie suplementami diety.Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:No co Ty! Nie naigrywuje sie - przyrzekam.
Chodzilo przeciez o Twoja niezawodna zaradnoscSimba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no i dodatkowo pojawila sie wyrazna nuta juz nawet nie ironii a sarkazmu.... A ja myslalam ze mnie lubisz...coz, czlowiek naiwny jest w swej ufnosci wobec blizniego...
Oszalalas, przeciez jestes moim guru - nie dosc ze bylas moja pierwsza przyjaciolka na ovu, to jeszcze probowalas mnie leczyc z lekow (krotko na szczescie)
Naprawde sie o Ciebie martwie, mamooooooooooooooo :*Bursztyn, iwcia77, samira, moremi, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny