35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:o nie, co to to nie, krakers pelnoziarnisty jest moim narzedziem samobojstwa, poszukaj sobie czegos innego. Popros Andrzeja zeby Ci "pocukrowal" komplementami to wpadniesz w hyperglikemie
Weeez bo zaraz dojdzie do ekranoczynow.
Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bursztyn - mysle ze musisz niezwlocznie udac sie do gina. Stan Twoich nerwow jednoznacznie wskazuje na PMS - czyli drugi okres tydzien po poprzednim.
O! O!
nie wmawiaj mi nerwow zeby pozbyc sie wlasnego poczucia winy
smutek mnie przepelnia za taka jestes niemila dla mnie kiedy ja z sercem na dloni do Ciebie podchodze....Mega lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:eeee...do dupy z taka diagnoza
nie wmawiaj mi nerwow zeby pozbyc sie wlasnego poczucia winy
smutek mnie przepelnia za taka jestes niemila dla mnie kiedy ja z sercem na dloni do Ciebie podchodze....
Ty sobie wmowilas ze jestem dla Ciebie niemila. Kazdy widzi, ze odtracasz mnie, bo boisz sie zaangazowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 14:19
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:dlaczego akurat 2?
Czasem (czytalam w ksiazkach) zdarza sie, ze w trakcie zblizenia, szczytuje i mezczyzna i kobieta.
U gejow to nie wiem.
A wlasnie! Czy mamy tu na forum jakies gejki??? Znaczy lesbijki, ktore dla niepoznaki mowia na swoje dziewczyny "maz"??Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 14:21
Bursztyn, samira, Reni, peppapig, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
moze gej-szeSimba wrote:Czasem (czytalam w ksiazkach) zdarza sie, ze w trakcie zblizenia, szczytuje i mezczyzna i kobieta.
U gejow to nie wiem.
A wlasnie! Czy mamy tu na forum jakies gejki??? Znaczy lesbijki, ktore dla niepoznaki mowia na swoje dziewczyny "maz"??Bursztyn, Simba, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czasem (czytalam w ksiazkach) zdarza sie, ze w trakcie zblizenia, szczytuje i mezczyzna i kobieta.
U gejow to nie wiem.
A wlasnie! Czy mamy tu na forum jakies gejki??? Znaczy lesbijki, ktore dla niepoznaki mowia na swoje dziewczyny "maz"??
ja tam nie narzekam
a co powiecie na 6 orgazmow w ciagu 2 i pol godz.? Nie ja- kolezanka tak sie ostatnio chwalila, ja powatpiewalam, bo ja znam i wiem z jej opowiesci ze nie wie do konca co to jest orgazm...iwcia77, Sabina, samira, Bozia3, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no to chyba normalne ze oboje szczytuja, nie?
ja tam nie narzekam
a co powiecie na 6 orgazmow w ciagu 2 i pol godz.? Nie ja- kolezanka tak sie ostatnio chwalila, ja powatpiewalam, bo ja znam i wiem z jej opowiesci ze nie wie do konca co to jest orgazm...
No to co sie dziwisz ze 2? -
Bajki przerabialysmy wczoraj...[QUOTE=
a co powiecie na 6 orgazmow w ciagu 2 i pol godz.? Nie ja- kolezanka tak sie ostatnio chwalila, ja powatpiewalam, bo ja znam i wiem z jej opowiesci ze nie wie do konca co to jest orgazm...[/QUOTE]
Simba, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość