35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Najwazniejsze, ze rozpoznali chorobe. Pobieznie przeczytalam, ze ta choroba samoistnie ustepuje do piatego roku zycia.
Tak czy inaczej, moze pojdz w strone homeopatii i wszystkim srodkom, ziolom, produktom, ktore wspomagaja drogi moczowe i zapobiegaja wystepowaniu bakterii. Wiem, ze to takie rady "dobrego wuja"...ale ciezko cos radzic w takich sytuacjach.iwcia77, Bursztyn, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy jest na sali biolog? Albo jakis taki od zyjatek? Mam zagadke ze swiata fauny.
Mamy pod drzwiami wycieraczke z grubego wlokna kokosowego czy jak mu tam. Taka szorstka.w niej czesto stoi woda, bo ona dosc gruba i ie nadaza wysychac. Chlop ja dzis bierze do gory, zeby ja wysuszyc na sloncu, a pod nia jakies dzikie stada dzdzownic! Takich na ryby, rozowych.
Ja ostatnio widzialam, ze jakas jedna siedzi na dolnym schodku, ale myslalam, ze odpoczywa albo co.
A one zapitalaja po 6 kamiennych schokach, zeby siedziec pod wycieraczka.
Ktos zna rozwiazanie tajemnicy?peppapig, mysza1975, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
a co mowi wujek google na ten temat?Pusurek wrote:Czy jest na sali biolog? Albo jakis taki od zyjatek? Mam zagadke ze swiata fauny.
Mamy pod drzwiami wycieraczke z grubego wlokna kokosowego czy jak mu tam. Taka szorstka.w niej czesto stoi woda, bo ona dosc gruba i ie nadaza wysychac. Chlop ja dzis bierze do gory, zeby ja wysuszyc na sloncu, a pod nia jakies dzikie stada dzdzownic! Takich na ryby, rozowych.
Ja ostatnio widzialam, ze jakas jedna siedzi na dolnym schodku, ale myslalam, ze odpoczywa albo co.
A one zapitalaja po 6 kamiennych schokach, zeby siedziec pod wycieraczka.
Ktos zna rozwiazanie tajemnicy? -
nick nieaktualny
-
Z dala słychać trzask gałęzi,
to zajączek przez las pędzi.
Chociaż Wielka jest sobota,
ciężka czeka go robota.
Z hukiem wpada do kurnika,
bierze jajka, szybko znika,
w drodze wszystkie je maluje,
z trudem tempo utrzymuje.
Z pisankami zdążyć musi
zanim z Rezurekcji wrócisz.
Potem trochę chłop odpocznie,
w ciepłym gniazdku sobie spocznie.
Miejsca długo nie zagrzeje,
coś mu się na głowę leje.
Głośno śmieje się baranek:
To już Lany Poniedziałek!
Wesołych Świątwam wszystkim zycze
Iwone, peppapig, samira, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpokojnego każdego dnia świąt dziewczyny
Ale chciałam spytać iwcia jaki masz poziom progesteronu że go bierzesz? Taka ciekawska jestem
iwcia77 wrote:
Bylam u ginki w sprawie progesteronu...no i mam przestac brac jak dostaje okres ale po owulacji brac caly czas az do okresu lub 12 tc ( jak se zajde za daleko), do tego dostalam zamiast kwasu foliowego CLOSITOL
-
nick nieaktualny
-
ja mam go brac na ewentualne podtrzymanie ciazy po owulce az do okresu , przepisala mi tak w razie niemca,po wywiadzie ze mna, bo poprzednia ciaza nie doszla do skutku. to jest mala dawka 200 mg , nie mialam robionych zadnych badan hormonalnych. tarczyce tylko. po 2 monitach widziala stan jajek.peppapig wrote:Spokojnego każdego dnia świąt dziewczyny
Ale chciałam spytać iwcia jaki masz poziom progesteronu że go bierzesz? Taka ciekawska jestempeppapig lubi tę wiadomość
-
grosza wrote:wyniki histerioskopii okey! polip usunięty endo 4mm jajniki ok macica 46x41mm udrożnili prawy jajowód który był zatkany
Grosza to super,teraz z pewnością nim Was dogonię to będziesz już miała zielona kropę!
Pozdrawiam wszystkie!iwcia77, peppapig, Iwone, grosza lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:biala kielbasa na emigracji to jak bialy kruk
w polskich sklepach nie kupie dobrej, bo oni tam jakies swinstwa do tego miesa pakuja, a jak robic, to juz porzadna ilosc
poza tym musze miec czym Simbe nakarmic jak do mnie przyjdzie
O mamciu, musze biala kielbase wyjac z zamrazarki! Mamy cale 1 kg ( 100 kg paszczaka zrobilo na mnie wrazenie ) wiezione z Polszy specjalnie na wielkanocna okolicznosc, z podobno dobrego sklepu. Zobaczymy w niedziele przy sniadaniu.iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny