35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszczakin zaciskam kciuki żeby się udało i było zielono.
Dziewczyny jakie wy pracowiteSabina, peppapig lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ale dziś ludzie kupowali wódy i piwska jak na jakieś wesele tonami
samira, Sabina, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Hej dziewczęta
Paszczak trzymam za Ciebie kciuki
Jestem dzisiaj ledwo ciepła, boli mnie brzuch i męczą znowu mdłości. Przespałam pół dnia a moja mama krzątała się w kuchni. W zasadzie większość gotowania mam zaplanowane na jutro jak wrócę od gina i mam nadzieję że będę miała więcej energii niż dziś.samira, Mango, Sabina, iwcia77, grosza lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja tez życzę zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt, niech spełnią sie marzenia
Iwone, Kate 75, iwcia77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Wszystkim dziewczynom życzę Wesołych, zdrowych, spokojnych Świąt oraz spełnienia marzeń.
iwcia77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Sobotnie dziendobry ja juz po snidanku
koszyczek zrobiony ale nie bedzie poswiecony bo zwyczaju takowego tutaj nie ma
zmiast baranka dwa usmiechniete kroliki chlopczyk i dzieczynka wygladaja zza sterty brazowych cebulowych jajek. Tesknie do domu -jak zwykle podczas swiat...U nas piekny sloneczny dzien wiec zaraz gdzies wybedziemy. Odpoczywam i jest mi dobrze...Pozdrawiam Was dziewczynki i zycze wsapnialej ciazy Paszczakinowi :)U mnie czas odliczania a moj termin porodu wedlug detektora ciazy to 31.12.2014 hahaha Sywestorwa noc na prodowce sie zapowiada
Jeszcze raz Wesolych Swiat od Pandziiwcia77, peppapig, polarmiś, Simba, Pusurek, ania.g, mama78, samira, Bursztyn, Bozia3, Mango, efcia, Kate 75, grosza, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez Wam zycze spokojnych, rodzinnych swiat.
Ja dla odmiany wywiozlam syna do dziadkow bo mialam miec zabieg na kolano ale znowu przelozyli. Tak wiec swieta spedzam z mezem i proznowac nie bedziemy, w koncu chata wolna!!!!iwcia77, Pusurek, Bursztyn, Bozia3, Mango, Mega, ania.g, malgos741, efcia, Kate 75, grosza, mysza1975 lubią tę wiadomość