35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczynki moje
W te piękne Święta, gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 09:09
iwcia77, Dorka71, Bursztyn, ania.g, Sabina, Iwone, Mega, malgos741, efcia, Kate 75, gosia7122, grosza, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczynki
Niech te Swieta Wielkanocne przyniosa nadzieje i Nowe Zycie tym wszystkim ktore go oczekuja oraz szczesliwe rozwiazanie tym obdarowanym.
A wszystkie jajka niech beda zaplodnione
Amen
ania.g, samira, Sabina, Simba, Bozia3, Mango, Iwone, Mega, peppapig, iwcia77, malgos741, efcia, Kate 75, gosia7122, grosza, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego co dobre Dziewczyny
!! Wesołych Świąt. Niech te jaja wielkanocne obrócą się w płodność - bo to przecież tego symbol - i każdej przyniosą spełnienie upragnionego marzenia
ania.g, samira, Bursztyn, Sabina, Mango, Iwone, Mega, peppapig, iwcia77, malgos741, efcia, Kate 75, gosia7122, grosza, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja również życzę Wam dużo zdrowia i spełnienia marzeń z okazji Świąt Wielkanocnych
Mam nadzieję, że każde jajko znajdzie swoje miejsce pod sercem
samira, Sabina, Bursztyn, ania.g, Bozia3, iwcia77, malgos741, efcia, Kate 75, gosia7122, grosza, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
samira, Sabina, Bursztyn, ania.g, Mega, Bozia3, iwcia77, Pusurek, malgos741, efcia, Kate 75, gosia7122, grosza lubią tę wiadomość
-
Byłam u gina. Maleństwo zdrowe, przezierność karku 1,6, kość nosowa widoczna. Wszystkie narządy uwidocznione i prawidłowe. Ryzyko w stosunku do wieku i parametrów znikome. Powiedziała że z takimi parametrami badań z krwi nie robimy. Małe ma 68 mm. Nie było widać dzisiaj kto tam siedzi bo pępowina zwisała między nogami i małe brykało fikołki. Termin porodu 24 października ale cięcie będzie wykonywane pomiędzy 10 a 15 października. Teraz mogę zaznać trochę spokoju na święta
Wracam do garów!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 15:47
anna maria, Mango, Sabina, Viv78, Mega, polarmiś, Iwone, samira, Bozia3, Reni, Bursztyn, paszczakin, iwcia77, Pusurek, Simba, malgos741, mama78, efcia, Kate 75, gosia7122, grosza, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Super wiadomosc,gratuluje zdrowego dzidziusiaania.g wrote:Byłam u gina. Maleństwo zdrowe, przezierność karku 1,6, kość nosowa widoczna. Wszystkie narządy uwidocznione i prawidłowe. Ryzyko w stosunku do wieku i parametrów znikome. Powiedziała że z takimi parametrami badań z krwi nie robimy. Małe ma 68 mm. Nie było widać dzisiaj kto tam siedzi bo pępowina zwisała między nogami i małe brykało fikołki. Termin porodu 24 października ale cięcie będzie wykonywane pomiędzy 10 a 15 października. Teraz mogę zaznać trochę spokoju na święta
Wracam do garów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 15:56
samira, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To super, bardzo sie cieszę, wszystkiego dobrego !ania.g wrote:Byłam u gina. Maleństwo zdrowe, przezierność karku 1,6, kość nosowa widoczna. Wszystkie narządy uwidocznione i prawidłowe. Ryzyko w stosunku do wieku i parametrów znikome. Powiedziała że z takimi parametrami badań z krwi nie robimy. Małe ma 68 mm. Nie było widać dzisiaj kto tam siedzi bo pępowina zwisała między nogami i małe brykało fikołki. Termin porodu 24 października ale cięcie będzie wykonywane pomiędzy 10 a 15 października. Teraz mogę zaznać trochę spokoju na święta
Wracam do garów!
peppapig, samira, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt dziewczyny !!!!!!!!!
Wszystkim życzę zielonych kropek, pozytywnych testów i dużo miłości.
Ja teraz już się relaksuję ( martini, sprite i dużo lodu pycha)gary gotowe, porządki zrobione dzieciaki na dworze mąż przy samochodzie, a ja spokój i odpoczynek.
samira, Mega, ania.g, Sabina, efcia, Kate 75, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
Ania.g, wspaniala wiadomosc Wielkanocna
Bardzo sie ciesze! 
U mnie dzis klapa, maz sie pochorowal, biedak przechodzi to samo co ja na poczatku tygodnia, w domu syf bo bylismy w trakcie sprzatania, rozpadlo nam sie krzeslo i zepsulo ogrzewanie, dopiero po Swietach beda naprawiac, a na zewnatrz 10 stopni.... Bylismy jutro zaproszeni do przyjaciol na sniadanie wielkanocne i obiad- wiec specjalnie nie jestesmy zywnosciowo do Swiat przygotowani, a tu wychodzi na to ze chyba nigdzie nie pojdziemy.... Zrobilam tylko salatke jarzynowa- pierwszy raz w zyciu. Za to bede mogla sie wkoncu napic
iwcia77, samira, Mega, ania.g, Sabina, Simba, malgos741, Bozia3, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
ma che sfiga !! co za pech!Bursztyn wrote:
U mnie dzis klapa, maz sie pochorowal, biedak przechodzi to samo co ja na poczatku tygodnia, w domu syf bo bylismy w trakcie sprzatania, rozpadlo nam sie krzeslo i zepsulo ogrzewanie, dopiero po Swietach beda naprawiac, a na zewnatrz 10 stopni.... Bylismy jutro zaproszeni do przyjaciol na sniadanie wielkanocne i obiad- wiec specjalnie nie jestesmy zywnosciowo do Swiat przygotowani, a tu wychodzi na to ze chyba nigdzie nie pojdziemy.... Zrobilam tylko salatke jarzynowa- pierwszy raz w zyciu. Za to bede mogla sie wkoncu napic
samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ania.g, wspaniala wiadomosc Wielkanocna
Bardzo sie ciesze! 
Bursztyn trzymaj sie!
Bursztyn lubi tę wiadomość
jedzonko zrobione teraz tylko trochę posprzątać i koniec a jutro chrzest