35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczynki moje
W te piękne Święta, gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 09:09
iwcia77, Dorka71, Bursztyn, ania.g, Sabina, Iwone, Mega, malgos741, efcia, Kate 75, gosia7122, grosza, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczynki
Niech te Swieta Wielkanocne przyniosa nadzieje i Nowe Zycie tym wszystkim ktore go oczekuja oraz szczesliwe rozwiazanie tym obdarowanym.
A wszystkie jajka niech beda zaplodnione
Amen
ania.g, samira, Sabina, Simba, Bozia3, Mango, Iwone, Mega, peppapig, iwcia77, malgos741, efcia, Kate 75, gosia7122, grosza, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego co dobre Dziewczyny
!! Wesołych Świąt. Niech te jaja wielkanocne obrócą się w płodność - bo to przecież tego symbol - i każdej przyniosą spełnienie upragnionego marzenia
ania.g, samira, Bursztyn, Sabina, Mango, Iwone, Mega, peppapig, iwcia77, malgos741, efcia, Kate 75, gosia7122, grosza, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja również życzę Wam dużo zdrowia i spełnienia marzeń z okazji Świąt Wielkanocnych
Mam nadzieję, że każde jajko znajdzie swoje miejsce pod sercem
samira, Sabina, Bursztyn, ania.g, Bozia3, iwcia77, malgos741, efcia, Kate 75, gosia7122, grosza, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
samira, Sabina, Bursztyn, ania.g, Mega, Bozia3, iwcia77, Pusurek, malgos741, efcia, Kate 75, gosia7122, grosza lubią tę wiadomość
-
Byłam u gina. Maleństwo zdrowe, przezierność karku 1,6, kość nosowa widoczna. Wszystkie narządy uwidocznione i prawidłowe. Ryzyko w stosunku do wieku i parametrów znikome. Powiedziała że z takimi parametrami badań z krwi nie robimy. Małe ma 68 mm. Nie było widać dzisiaj kto tam siedzi bo pępowina zwisała między nogami i małe brykało fikołki. Termin porodu 24 października ale cięcie będzie wykonywane pomiędzy 10 a 15 października. Teraz mogę zaznać trochę spokoju na święta
Wracam do garów!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 15:47
anna maria, Mango, Sabina, Viv78, Mega, polarmiś, Iwone, samira, Bozia3, Reni, Bursztyn, paszczakin, iwcia77, Pusurek, Simba, malgos741, mama78, efcia, Kate 75, gosia7122, grosza, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Byłam u gina. Maleństwo zdrowe, przezierność karku 1,6, kość nosowa widoczna. Wszystkie narządy uwidocznione i prawidłowe. Ryzyko w stosunku do wieku i parametrów znikome. Powiedziała że z takimi parametrami badań z krwi nie robimy. Małe ma 68 mm. Nie było widać dzisiaj kto tam siedzi bo pępowina zwisała między nogami i małe brykało fikołki. Termin porodu 24 października ale cięcie będzie wykonywane pomiędzy 10 a 15 października. Teraz mogę zaznać trochę spokoju na święta
Wracam do garów!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 15:56
samira, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Byłam u gina. Maleństwo zdrowe, przezierność karku 1,6, kość nosowa widoczna. Wszystkie narządy uwidocznione i prawidłowe. Ryzyko w stosunku do wieku i parametrów znikome. Powiedziała że z takimi parametrami badań z krwi nie robimy. Małe ma 68 mm. Nie było widać dzisiaj kto tam siedzi bo pępowina zwisała między nogami i małe brykało fikołki. Termin porodu 24 października ale cięcie będzie wykonywane pomiędzy 10 a 15 października. Teraz mogę zaznać trochę spokoju na święta
Wracam do garów!
peppapig, samira, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt dziewczyny !!!!!!!!!
Wszystkim życzę zielonych kropek, pozytywnych testów i dużo miłości.
Ja teraz już się relaksuję ( martini, sprite i dużo lodu pycha)gary gotowe, porządki zrobione dzieciaki na dworze mąż przy samochodzie, a ja spokój i odpoczynek.
samira, Mega, ania.g, Sabina, efcia, Kate 75, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ania.g, wspaniala wiadomosc Wielkanocna
Bardzo sie ciesze!
U mnie dzis klapa, maz sie pochorowal, biedak przechodzi to samo co ja na poczatku tygodnia, w domu syf bo bylismy w trakcie sprzatania, rozpadlo nam sie krzeslo i zepsulo ogrzewanie, dopiero po Swietach beda naprawiac, a na zewnatrz 10 stopni.... Bylismy jutro zaproszeni do przyjaciol na sniadanie wielkanocne i obiad- wiec specjalnie nie jestesmy zywnosciowo do Swiat przygotowani, a tu wychodzi na to ze chyba nigdzie nie pojdziemy.... Zrobilam tylko salatke jarzynowa- pierwszy raz w zyciu. Za to bede mogla sie wkoncu napiciwcia77, samira, Mega, ania.g, Sabina, Simba, malgos741, Bozia3, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
ma che sfiga !! co za pech!Bursztyn wrote:
U mnie dzis klapa, maz sie pochorowal, biedak przechodzi to samo co ja na poczatku tygodnia, w domu syf bo bylismy w trakcie sprzatania, rozpadlo nam sie krzeslo i zepsulo ogrzewanie, dopiero po Swietach beda naprawiac, a na zewnatrz 10 stopni.... Bylismy jutro zaproszeni do przyjaciol na sniadanie wielkanocne i obiad- wiec specjalnie nie jestesmy zywnosciowo do Swiat przygotowani, a tu wychodzi na to ze chyba nigdzie nie pojdziemy.... Zrobilam tylko salatke jarzynowa- pierwszy raz w zyciu. Za to bede mogla sie wkoncu napicsamira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ania.g, wspaniala wiadomosc Wielkanocna
Bardzo sie ciesze!
U mnie dzis klapa, maz sie pochorowal, biedak przechodzi to samo co ja na poczatku tygodnia, w domu syf bo bylismy w trakcie sprzatania, rozpadlo nam sie krzeslo i zepsulo ogrzewanie, dopiero po Swietach beda naprawiac, a na zewnatrz 10 stopni.... Bylismy jutro zaproszeni do przyjaciol na sniadanie wielkanocne i obiad- wiec specjalnie nie jestesmy zywnosciowo do Swiat przygotowani, a tu wychodzi na to ze chyba nigdzie nie pojdziemy.... Zrobilam tylko salatke jarzynowa- pierwszy raz w zyciu. Za to bede mogla sie wkoncu napic
Bursztyn trzymaj sie!Bursztyn lubi tę wiadomość