35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również życzę Wszystkim Wesołych Świąt i spełnienia marzęń
Ja nic nie robiłam a jutro ok 10tej do maki na Śniadanie Wielkanocne.
Ciasta mam pyszne razem z pasztetem domowej roboty, u mamci rybka, sałatka warzywna, barszczyk biały z kiełbaską itd więc stół będzie syto zastawiony miejmy nadzieje że będzie ładna pogoda bo u nas zapowiadają deszcze a no i jeszcze czeszę koleżankę na wesele ale nie muszę jechać do salonu tylko zrobię ją w domu.Bursztyn, Sabina, efcia, ania.g, samira, Kate 75, gosia7122, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:Dzieki Dziewczyny
Jakie te chlopy upierdliwe kiedy sa chore....Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Witajcie Wielkanocnie
My zostajemy niestety w domu, maz chory na calego, no trudno, tak mialo byc. Pogoda paskudna, czarno-buro, zimno i popaduje, wiec moze i lepiej posiedziec w domu (bez ogrzewania) U nas jeszcze 9 nie ma, za wczesnie na sniadanie. Chlop spi, Leon natomiast czeka na Wielkanocne dzielenie sie jajcem
Pogodnej, rodzinnej Wielkanocnej Niedzieli Dziewczynkimalgos741, Kate 75, samira, ania.g, Mega, Sabina, gosia7122, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Hello dziewczyny
U nas na razie buro i ponuro. Idziemy na śniadanie Wielkanocne do mojej mamci na 11tą i tam sobie posiedzimy.Kate 75, samira, ania.g, Mega, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Hello no ile można jeść?
Zjedz zupę..zupa dobra jest zdrowa.. No zjedz zupe.. Zupa dobra gorącaMega, peppapig, ania.g, Simba, samira, malgos741, Bursztyn, Bliska 77, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Hello no ile można jeść?
Zjedz zupę..zupa dobra jest zdrowa.. No zjedz zupe.. Zupa dobra gorącamy już po śniadaniu i po wizycie u rodzinki czyli też po kawce i ciasteczku. Robię obiad klasyka...kotlet schabowy,nowe ziemniaczki i sałata...nic wyszukanego
tylko pierwsze na spacer z psami żeby spalić conieco ze śniadania
pozdrawiam leniuchujcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 14:20
ania.g, Sabina, Reni, samira, malgos741, kicia 123, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej u mnie już po imprezie goście pojechali są z innego miasta było wesoło mały grzeczny w kościele trochę płakał jak go święcili:-( jestem zadowolona że już po wszystkim
iwcia77, Sabina, samira, peppapig, gosia7122, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymama78 wrote:Hej u mnie już po imprezie goście pojechali są z innego miasta było wesoło mały grzeczny w kościele trochę płakał jak go święcili:-( jestem zadowolona że już po wszystkim
fajnie że impreza udany
mama78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my już jesteśmy w szpitalu. Mała jest po pierwszym antybiotyku. Niestety wyszło bardzo wysokie miano w posiewie i musieliśmy jechać. Dola mamy jak smok. A prolaktyna mi skoczyla że hej
Idę szczelic drinka na rozluźnienie.
Miłego wieczoru!samira, peppapig, Bliska 77, moremi, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny