X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Jakie swieta, byly swieta? Ledwo zamknelam oczy w piatek wieczor, juz musialam wstawac do fabryki we wtorek.. :(

Oszukali mnie banda decydentow..

Ty sie nie stresuj, Ty ciazy jestes, spokoj jest zalecany! ;)

ania.g, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak .. znowu będzie trzeba się starać..
    do dupy taka robota.. kiedy święta, bo muszę odpocząć ;-)
    Simba wrote:
    Nie no! Jak to tak? Jak to?!

Simba, malgos741, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwne, ze nie zrobili usg..
    jak było po owu to po cholere to? stracony cykl
    paszczakin wrote:
    Reni, ja oprocz brania tego cholernego progesteronu, to mam total luuuz w tym cyklu- nie spinam, nie mierze, nie kwestionowalam procedur w klinice nawet ;)
    ale wydaje mi sie, ze owu mialam wieczorem przed IUI, wiec nie nakrecam sie zbyt bardzo. Jesli nie pojdzie bedze nalegac na monitoring w dniu IUI.

Mega lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie kolejny cieply dzien, wczoraj termometr pokazal 29 stopni w sloncu, dzis ma byc jeszcze cieplej. Swieta spedzilam na lezaku w ogrodzie, nawet brzuch sobie poopalalam. I mam jeszcze wiekszego lenia, chociaz nie wiem, czy to w ogole mozliwe... ;)

Dzien doberek wszystkim! :)

ania.g, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

dobrze, ze juz po Swietach, ile mozna zrec i ogladac tv....z chorym chlopem na kanapie...na szczescie poprawilo mu sie i poszedl do pracy :) Wczoraj przyszedl facet naprawiac ogrzewanie i tak naprawil ze grzeje na 100 stopni zwrowno wode w kranie jak i kaloryfery, o malo sobie dzioba nie poparzylam, zreszta....i tak jest do wymiany.... Wiec znowu trzeba sie bedzie uzerac z "fachowcem".

Sabina, zdrowia dla corki
    Reni, mam nadzieje ze plamienie tylko straszy i zaraz zniknie
    Paszczak, szczesliwej inkubacji
    Wszystkim pogodnego nieswiatecznego dnia

ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z Wami po b spokojnych swietach. Nie utylam ale i nie schudlam. Pogoda wspaniala, ogrodek kwitnie i do przodu z życiem:-)

ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, anna maria, Mega lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jebane plamienie.. zawsze musi mnie wqrwić z poniedziałku :-/ znowu dupa..
    idę coś zjeść, bo dawno nie jadłam grrr.gif
    witaj w klubie :-)
    Witam się i ja, no i znowu do roboty.

ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po świętach :). Ja się nawet nie ważę - bo nerwy nie wskazane. Wczoraj byłam tak zmęczona, że padłam po 21.00. Dziś mamy jeszcze wolne - pogoda super - słonecko, ciepło - w związku z tym idziemy na Rękawkę i pokaz życia średniowiecznego na kopcu Krakusa....Wczoraj mojego młodego dopadła banda chłystków pod kościołem i tak zlała, że wrócił do domu mokrusieńki cały - no cóż - uroki świąt...:)

malgos741, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, gosia7122, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1aed50673f6.jpg

Bozia mało zaglądasz do nas :-(

nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ją też mam jeszcze wolne i z dzieciakamil jestem w domu,syn swoimi ścieżkami ale z córcią jedziemy na shopping :-D trza laseczce kupić kiecke i kurtkę takie skórki modne teraz. Może nam na buty starczy jeszcze-- dziecko mi rośnie:-O
    Oo i zapomniałabym napisać że robiłam TSh ft3, ft4 i anty TPO już po pierwszej miesiączce po poronieniu, ciekawe jakie sensację wyjdą....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 10:23

iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to i ja witam się po świętach. Oświadczam, że nikogo nie zabiłam, ale było blisko. Wszelkie ciotki miały szczęście, że jestem w tej spokojniejszej fazie cyklu ;)))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 10:35

ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anek42, anna maria, Żanet, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1aed50673f6.jpg

Bozia mało zaglądasz do nas :-(
    poprawię się :). Miałam taki zajob, że szok...:)

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny melduje sie cala i zdrowa :-)milego dnia zycze

Reni, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz zasne

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Wszystkie Piękne Panie,

Melduję się po świętach, spotkanie na szczycie udane, rewizyta umówiona na lato ;)
    W końcu będą mieli wspólnego wnuka - tak wszyscy orzekli, bo podobno "wyglądam na chłopaka".

Miłego dzionka :)

iwcia77, ania.g, Mango, nick nieaktualny, malgos741, Bozia3, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki :)...ja po swietach 3kg do przodu...poszlo oczywiscie w uda i dupe a nie w cycki :(...moi wrogowie juz sie ciesza :)

ania.g, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, mysza1975, Żanet, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Witam Wszystkie Piękne Panie,

Melduję się po świętach, spotkanie na szczycie udane, rewizyta umówiona na lato ;)
    W końcu będą mieli wspólnego wnuka - tak wszyscy orzekli, bo podobno "wyglądam na chłopaka".

Miłego dzionka :)
    Ja dwa razy wyglądałam "na chłopaka" i mam dwie córki ;) Teraz już się nikt nie odzywa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 12:38

iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, Żanet, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam po świętach
    właściwie już nie chodze normalnie tylko sie turlam
    zostalam turlakiem :)

Simba, iwcia77, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, mysza1975, Żanet, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie dzwoni do mnie przyjaciółka, która walczyła z prl od stycznia walczyła o @ i miała mięśniaka ..
    dostała leki na wywołanie @
    miesiąc później czyli dzisiaj idze do gina, żeby tego mięśniaka sprawdzić a on mówi, że ma pasażera..
    i jest w ciąży 2 msc ... no słabo! mam nadzieję, że te leki na wywołanie@ nie zaszkodzą

ania.g, Mango, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, sjoanka, malgos741, mysza1975, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    właśnie dzwoni do mnie przyjaciółka, która walczyła z prl od stycznia walczyła o @ i miała mięśniaka ..
    dostała leki na wywołanie @
    miesiąc później czyli dzisiaj idze do gina, żeby tego mięśniaka sprawdzić a on mówi, że ma pasażera..
    i jest w ciąży 2 msc ... no słabo! mam nadzieję, że te leki na wywołanie@ nie zaszkodzą
    i jak tu nie wierzyc w cuda? :)

Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2978 2979 2980 2981 2982 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ