35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Jakie swieta, byly swieta? Ledwo zamknelam oczy w piatek wieczor, juz musialam wstawac do fabryki we wtorek..
Oszukali mnie banda decydentow..
Ty sie nie stresuj, Ty ciazy jestes, spokoj jest zalecany!ania.g, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
a tak .. znowu będzie trzeba się starać..
do dupy taka robota.. kiedy święta, bo muszę odpocząć
Simba wrote:Nie no! Jak to tak? Jak to?!Simba, malgos741, ania.g, samira, peppapig, Mango, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
dziwne, ze nie zrobili usg..
jak było po owu to po cholere to? stracony cyklpaszczakin wrote:Reni, ja oprocz brania tego cholernego progesteronu, to mam total luuuz w tym cyklu- nie spinam, nie mierze, nie kwestionowalam procedur w klinice nawet
ale wydaje mi sie, ze owu mialam wieczorem przed IUI, wiec nie nakrecam sie zbyt bardzo. Jesli nie pojdzie bedze nalegac na monitoring w dniu IUI.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie kolejny cieply dzien, wczoraj termometr pokazal 29 stopni w sloncu, dzis ma byc jeszcze cieplej. Swieta spedzilam na lezaku w ogrodzie, nawet brzuch sobie poopalalam. I mam jeszcze wiekszego lenia, chociaz nie wiem, czy to w ogole mozliwe...
Dzien doberek wszystkim!ania.g, samira, Mango, Sabina lubią tę wiadomość
-
Hej
dobrze, ze juz po Swietach, ile mozna zrec i ogladac tv....z chorym chlopem na kanapie...na szczescie poprawilo mu sie i poszedl do pracyWczoraj przyszedl facet naprawiac ogrzewanie i tak naprawil ze grzeje na 100 stopni zwrowno wode w kranie jak i kaloryfery, o malo sobie dzioba nie poparzylam, zreszta....i tak jest do wymiany.... Wiec znowu trzeba sie bedzie uzerac z "fachowcem".
Sabina, zdrowia dla corki
Reni, mam nadzieje ze plamienie tylko straszy i zaraz zniknie
Paszczak, szczesliwej inkubacji
Wszystkim pogodnego nieswiatecznego dniaania.g, samira, peppapig, Sabina, Simba, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:jebane plamienie.. zawsze musi mnie wqrwić z poniedziałku
znowu dupa..
idę coś zjeść, bo dawno nie jadłam
Witam się i ja, no i znowu do roboty.ania.g, samira, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam się po świętach
. Ja się nawet nie ważę - bo nerwy nie wskazane. Wczoraj byłam tak zmęczona, że padłam po 21.00. Dziś mamy jeszcze wolne - pogoda super - słonecko, ciepło - w związku z tym idziemy na Rękawkę i pokaz życia średniowiecznego na kopcu Krakusa....Wczoraj mojego młodego dopadła banda chłystków pod kościołem i tak zlała, że wrócił do domu mokrusieńki cały - no cóż - uroki świąt...
malgos741, ania.g, samira, Sabina, iwcia77, gosia7122, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie ją też mam jeszcze wolne i z dzieciakamil jestem w domu,syn swoimi ścieżkami ale z córcią jedziemy na shopping
trza laseczce kupić kiecke i kurtkę takie skórki modne teraz. Może nam na buty starczy jeszcze-- dziecko mi rośnie:-O
Oo i zapomniałabym napisać że robiłam TSh ft3, ft4 i anty TPO już po pierwszej miesiączce po poronieniu, ciekawe jakie sensację wyjdą....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 10:23
iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
No to i ja witam się po świętach. Oświadczam, że nikogo nie zabiłam, ale było blisko. Wszelkie ciotki miały szczęście, że jestem w tej spokojniejszej fazie cyklu
))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 10:35
ania.g, peppapig, samira, anek42, anna maria, Żanet, iwcia77, Sabina, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Witam Wszystkie Piękne Panie,
Melduję się po świętach, spotkanie na szczycie udane, rewizyta umówiona na lato
W końcu będą mieli wspólnego wnuka - tak wszyscy orzekli, bo podobno "wyglądam na chłopaka".
Miłego dzionkaiwcia77, ania.g, Mango, Sabina, malgos741, Bozia3, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Witam Wszystkie Piękne Panie,
Melduję się po świętach, spotkanie na szczycie udane, rewizyta umówiona na lato
W końcu będą mieli wspólnego wnuka - tak wszyscy orzekli, bo podobno "wyglądam na chłopaka".
Miłego dzionkaTeraz już się nikt nie odzywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 12:38
iwcia77, Sabina, mysza1975, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
właśnie dzwoni do mnie przyjaciółka, która walczyła z prl od stycznia walczyła o @ i miała mięśniaka ..
dostała leki na wywołanie @
miesiąc później czyli dzisiaj idze do gina, żeby tego mięśniaka sprawdzić a on mówi, że ma pasażera..
i jest w ciąży 2 msc ... no słabo! mam nadzieję, że te leki na wywołanie@ nie zaszkodzą
ania.g, Mango, iwcia77, samira, peppapig, Sabina, sjoanka, malgos741, mysza1975, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:właśnie dzwoni do mnie przyjaciółka, która walczyła z prl od stycznia walczyła o @ i miała mięśniaka ..
dostała leki na wywołanie @
miesiąc później czyli dzisiaj idze do gina, żeby tego mięśniaka sprawdzić a on mówi, że ma pasażera..
i jest w ciąży 2 msc ... no słabo! mam nadzieję, że te leki na wywołanie@ nie zaszkodząReni, Sabina lubią tę wiadomość