35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:właśnie dzwoni do mnie przyjaciółka, która walczyła z prl od stycznia walczyła o @ i miała mięśniaka ..
dostała leki na wywołanie @
miesiąc później czyli dzisiaj idze do gina, żeby tego mięśniaka sprawdzić a on mówi, że ma pasażera..
i jest w ciąży 2 msc ... no słabo! mam nadzieję, że te leki na wywołanie@ nie zaszkodząMega lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
EwaT wrote:9
tak sobie wyobrazalam, po tym jak opisywalas ze pozeralas kubly lodow
pewnie wszystko poszlo w brzuch i po porodzie nie bedzie sladu po kilosach
samira, Simba, iwcia77, peppapig, Sabina, mysza1975, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:eeee....tylko 9??? rozczarowalas mnie...myslalm ze co najmniej 20
Ja mam +3 po wizycie corki M, urlopie i Swietach.samira, Mango, iwcia77, peppapig, Sabina, ania.g, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:eeee....tylko 9??? rozczarowalas mnie...myslalm ze co najmniej 20
to nie jest tylko , do czerwca jeszcze czas a ja nadal pozeram co popadnieSabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja tylko na chwile po świetach padnieci bo w drodze i zjazd rodzinny.
Dziś malowałam balkon a teraz własnie zbliża sie burza
Nie mam za bardzo czasu na zagladanie a o mysleniu o dziecku nie wspomne
od teraz do polowy lipca to prawie co tydzień coś, masakra nie mówie już o kasie wrwrwr
Zagladam i czekam na nowe piekne zielonosci
Pamietam o każdej z Was buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 15:48
Reni, iwcia77, Simba, samira, Sabina, peppapig, ania.g, Mango, malgos741, mysza1975, Żanet, Mega, anek42, Olena lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
witam po świętach. U mnie wszystko w porządku. Następna wizyta u gina za tydzień, więc o ewentualnych zmianach u małej nic nie wiem.
Co nowego na forum? Ewa, jakieś wieści o tym wirusie? Nie dam rady się przekopywać orzez wszystkie strony, jeśli już coś pisałaś?
Uch, ja też wciąż głodna i spragniona. I jeszcze powinnam się wziąć za jakąś robotę intelektualną, a się tak nie chce...
-
Witam i ja po swietach
Czuje +3kg ale przezornie oszczedzam sobie wchodzenia na wage.
Reni bardzo wspolczuje tego plamienia ale moze to implantacja? Ktory mssz dzien cyklu? Nie dostalas nic na wspomaganie FL?
Rzadko ostatnio bywam bo mam problem z netem, drzewa zaczynaja zaslaniac nasz maszti w ogole nawet rozmowy telefoniczne sa uciazliwe
Ewo 9 kg na tym etapie to nic! Tez mi sie wydawalo z tych Twoich opisow kulinarnych ze toczysz cos blizej 20 kgSabina, peppapig, EwaT, ania.g, mysza1975, Żanet, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja dwa razy wyglądałam "na chłopaka" i mam dwie córki
Teraz już się nikt nie odzywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 17:28
Żanet, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzieki za pocieszenia...ale skóra na brzuchu swedzi jak cholera, rozciąga sie
Alis, wyników z parwowirusa jeszcze nie ma, reszta wyników w normie, zobaczymy w czwartek na usg czy ten płyn przyrósłcaffe, Alis, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
No to ja tylko 1 kg mam wiecej. Jak na razie.
Ale sie pilnowalam.
Zjedlismy w swieta polowe sernika wiec przekroilam ja na pol i zaczelam zawijac w folie aluminiowa zeby wlozyc do zamrazalnika.
Przyszedl maz.
To dzisiaj nie zjemy po kawalku? pyta.
No to zjedlismy - cwiartke.
Ale kolacji nie bedzie!EwaT, peppapig, iwcia77, Mango, malgos741, mysza1975, samira, Żanet, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dzieki za pocieszenia...ale skóra na brzuchu swedzi jak cholera, rozciąga sie
EwaT wrote:Alis, wyników z parwowirusa jeszcze nie ma, reszta wyników w normie, zobaczymy w czwartek na usg czy ten płyn przyrósł
Alis lubi tę wiadomość