35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:dzieki za pocieszenia...ale skóra na brzuchu swedzi jak cholera, rozciąga sie
Alis, wyników z parwowirusa jeszcze nie ma, reszta wyników w normie, zobaczymy w czwartek na usg czy ten płyn przyrósł
A swędzący brzuch to dobrze, czy źle? Bo mnie nie swędzi, ale gin zawsze się o to pyta.polarmiś, samira lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:kurcze niewiem....wcieram ile sie da a i tak swedzi, nie wiem czy to dobrze czy zle, rozstępów jak narazie nie widac, albo są tylko ja ich nie widze jeszcze
Wizytę mam w niedzielę to zobaczymy co "tam" słychać.peppapig, EwaT, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ej ciezarowki, jak Wy bedziecie w dalszym ciagu tak jesc, to przeciez nam tu wkrotce forum zbankrutuje..
No ja mam tak znowu, ze bym non stop paszcza ruszala. Jak nie szyneczka, to jajeczko albo mandarynka. W czwartek na wage, a co! Na klate to wezme!iwcia77, Mango, mysza1975, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a ja dostalam wlasnie link do inspiracji dla Pusurka
Boskie!Dzieki!
Tyle tylko, ze ja nie drutuje ani nie szydelkuje, ale uszyc takie cos tez sie da. Wezme pod rozwage!
A juz kolejny plan - przebranie dla koty za bociana na wiadoma okolicznosc. -
Caffe - mnie w sumie tylko raz zaswędział i wtarłam balsam i przeszło. Swędzenie chyba ani dobre nie jest ani złe tylko świadczy o tym, że skóra się rozciąga. Może Tobie się jakoś gwałtownie nie rozciąga albo masz bardziej elastyczną.
Ewa, też trzymam kciuki!caffe, EwaT lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Caffe - mnie w sumie tylko raz zaswędział i wtarłam balsam i przeszło. Swędzenie chyba ani dobre nie jest ani złe tylko świadczy o tym, że skóra się rozciąga. Może Tobie się jakoś gwałtownie nie rozciąga albo masz bardziej elastyczną.
Ewa, też trzymam kciuki!bo inaczej to się załamię
Alis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Caffe - mnie w sumie tylko raz zaswędział i wtarłam balsam i przeszło. Swędzenie chyba ani dobre nie jest ani złe tylko świadczy o tym, że skóra się rozciąga. Może Tobie się jakoś gwałtownie nie rozciąga albo masz bardziej elastyczną.
Lekarze pytaja o to kobiety w III trymestrze, poniewaz swedzenie skory moze byc objawem cholestazy ( zaburzenie funkcjonowania watroby ).
Ale najczesciej jest to po prostu rozciaganie sie skory czy jej nadmierne przesuszenie.caffe, Alis, mysza1975, samira, Żanet, Lucky lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Lekarze pytaja o to kobiety w III trymestrze, poniewaz swedzenie skory moze byc objawem cholestazy ( zaburzenie funkcjonowania watroby ).
Ale najczesciej jest to po prostu rozciaganie sie skory czy jej nadmierne przesuszenie.Pusurek, Lucky lubią tę wiadomość
-
Oj jak ja bym chciała żeby brzuch mnie swędziało a tu lipa zobaczymy co ten cykl przyniesie ten cykl zaczynam z soją
Alis, Żanet, Mega, grosza, Lucky lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam po świętach.
Odpoczywałam, spacerowałam i jadłam. Nie mam żadnych wyrzutów sumienia i nawet nie myślę o ważeniu się.
Jestem w ciąży, więc mi wolno;-)ania.g, malgos741, EwaT, samira, Pusurek, Żanet, mama78, Alis, Sabina, Mega, grosza, Mango, Lucky, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Mam takie pytanie do ciężarówek. Czy oprócz lekarza prowadzącego jesteście też pod opieką jakiegoś oddziału patologii ciąży?
Koleżanka w moim wieku, urodziła w ubiegłym roku i powiedziała mi, że kobiety w naszym wielu powinny być pod taką opieką. Wystarczy skierowanie od lekarza prowadzącego. Ona chodziła na patologię ciąży w Krakowie na Kopernika i tam usłyszała, że to obowiązkowe po 35 roku życia. Zastanawiam się czy to prawda.
caffe, samira, Żanet, Alis, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Mam takie pytanie do ciężarówek. Czy oprócz lekarza prowadzącego jesteście też pod opieką jakiegoś oddziału patologii ciąży?
Koleżanka w moim wieku, urodziła w ubiegłym roku i powiedziała mi, że kobiety w naszym wielu powinny być pod taką opieką. Wystarczy skierowanie od lekarza prowadzącego. Ona chodziła na patologię ciąży w Krakowie na Kopernika i tam usłyszała, że to obowiązkowe po 35 roku życia. Zastanawiam się czy to prawda.Sabina, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Mam takie pytanie do ciężarówek. Czy oprócz lekarza prowadzącego jesteście też pod opieką jakiegoś oddziału patologii ciąży?
Koleżanka w moim wieku, urodziła w ubiegłym roku i powiedziała mi, że kobiety w naszym wielu powinny być pod taką opieką. Wystarczy skierowanie od lekarza prowadzącego. Ona chodziła na patologię ciąży w Krakowie na Kopernika i tam usłyszała, że to obowiązkowe po 35 roku życia. Zastanawiam się czy to prawda.
Ja nie jestem pod zadna opieka, lekarza ogolnego kobieta w ciazy nie interesuje, polozna odrabia za niego robote. Czuje sie niezaopiekowana...Buuu...
Simba, Sabina, Mega, Lucky lubią tę wiadomość
-
a ja nie mialam owu, pierwszy raz odkad zaczelam obserwacje, bo wczesniej - to kto wie.
myslicie ze jedna mala pigułeczka (dupek)wzieta zbyt szybko mogla ja zablokowac?
a tyle było staran w tym miesiacu,
nie chce mi se poki co myslec o kolejnym ;/Lucky lubi tę wiadomość
-
Viv78 wrote:a ja nie mialam owu, pierwszy raz odkad zaczelam obserwacje, bo wczesniej - to kto wie.
myslicie ze jedna mala pigułeczka (dupek)wzieta zbyt szybko mogla ja zablokowac?
a tyle było staran w tym miesiacu,
nie chce mi se poki co myslec o kolejnym ;/
mogła
mnie po dupku wzietym w 12stym dniu (leczyłam cyste) śluz płodny natychmiast zamienił sie w gęsty kremowy....a w warunkach normalnych trwałby do dnia 14stegoViv78, samira, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość