35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak się rodzi po 40 - stce - a nie jakieś tam wydumane wanny i inne herezje....
http://www.deon.pl/wiadomosci/polska/art,21262,urodzila-na-przystanku-w-centrum-krakowa.html
samira, EwaT, Lucky, Mango, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Tak się rodzi po 40 - stce - a nie jakieś tam wydumane wanny i inne herezje....
http://www.deon.pl/wiadomosci/polska/art,21262,urodzila-na-przystanku-w-centrum-krakowa.html
Autobusem i tramwajem na porodowke?? O dzizasie...
Lucky, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak w ogole, to uslyszalam ostatnio kolejna opowiesc ze szpitala, w ktorym bede rodzic. Tu wszystko zgodnie z natura... Dziecko polozenie posladkowe, cesarki nie zrobia, bo to jest normalna sytuacja, tak sie po prostu zdaza, ze nie kazde dziecko sie odwroci... No i rodzila ta kobiecina nie wiem ile godzin, ale na pewno ponad 12. Kolezanka w sali obok przyszla juz po niej, urodzila i wyszla, a tamta sie jeszcze darla...
Matulu, zaczynam sie bac... Tej natury i slodziutkich poloznych, ktore mowia, ze wszystko bedzie dobrze...Bozia3, samira, Sabina, mysza1975, iwcia77, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
hej wszystkim
ale pogoda, aż żal nie możemy spacerować cały dzień tylko się kisimy w pracy i przedszkolu
Pusurku, urodzinowe życzenia dla Córeczki
Reniu, widzę że szansa jest nadal! mocno trzymam
zakupiłam mleczko, będę się wspomagać, mąż spróbował i stwierdził że paskudztwo i że poczeka, bo może wystarczy że ja się objemOn już ma odruch wymiotny gdy widzi garść swoich suplementów
ale te Wasze ciąże pędzą, co zerkam, to takie zaawansowane mi się wydają. Moja mi się dłużyła niesamowicie, szczególnie pierwsze 3 miesiącePusurek, ania.g, Alis, Mango, samira, Sabina, Reni, mysza1975, iwcia77, malgos741, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Pusurku, urodzinowe życzenia dla Córeczki
Dziekuje!
Lucky wrote:ale te Wasze ciąże pędzą, co zerkam, to takie zaawansowane mi się wydają. Moja mi się dłużyła niesamowicie, szczególnie pierwsze 3 miesiące
To prawda! Wierzyc sie nie chce, ale belly pokazalo mi, ze to juz 6 miesiac. Kiedy to zlecialo??
-
Pusurek wrote:A tak w ogole, to uslyszalam ostatnio kolejna opowiesc ze szpitala, w ktorym bede rodzic. Tu wszystko zgodnie z natura... Dziecko polozenie posladkowe, cesarki nie zrobia, bo to jest normalna sytuacja, tak sie po prostu zdaza, ze nie kazde dziecko sie odwroci... No i rodzila ta kobiecina nie wiem ile godzin, ale na pewno ponad 12. Kolezanka w sali obok przyszla juz po niej, urodzila i wyszla, a tamta sie jeszcze darla...
Matulu, zaczynam sie bac... Tej natury i slodziutkich poloznych, ktore mowia, ze wszystko bedzie dobrze...Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:Ello, u mnie dzis urodziny dzieciecia mojego, zaraz smigam do kuchni robic sernik na zimno na zamowienie solenizanta.
A swietowanie przekladamy na niedziele, razem z odbiorem prezentu urodzinowego.
Btw, dziwne to troche miec takie duze dziecko i kolejne miotajace sie w brzuchu.Pusurek lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Tak się rodzi po 40 - stce - a nie jakieś tam wydumane wanny i inne herezje....
45 lat babka ma
i dzielny maz przyjal porod
'trza rodzic w Krakowiepewnie beda czesto odwiedzac ten przystanek
Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:dobre!
45 lat babka ma
i dzielny maz przyjal porod
'trza rodzic w Krakowiepewnie beda czesto odwiedzac ten przystanek
Ja tam nie chce nic mowic, ale jak rodzila szoste to juz jest piece of cake.
A MPK moze bilecik da. Nie lepiej bylo urodzic na lotnisku?Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja tam nie chce nic mowic, ale jak rodzila szoste to juz jest piece of cake.
A MPK moze bilecik da. Nie lepiej bylo urodzic na lotnisku?a ta cholota nie da za darmo nawet torebki na rzyganie
Pusurek, mysza1975, iwcia77, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Chodzi mi oczywiscie o Ryanair- tylko czesto same Mariany w sandalach nim podrozuja. Ogolnie ta linia to bydlowoz i to nawet nie dlatego ze bydlo czesto woza, ttylko traktuja ludzi jak bydlo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 12:31
Pusurek, mysza1975, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:pewnie ze lepiej, ale jak to Polka- lecialaby pewnie Marian-erem
a ta cholota nie da za darmo nawet torebki na rzyganie
Taka prawda! Ja na wakacje lece tym drugim erem, tam nawet sa torebki, ale za to obsluga zawsze prostacka i wredna. -
dawaj na żelaznąania.g wrote:No właśnie ja mam problem. Zostać ze swoim lekarzem i rodzić w powiatowym szpitalu w Pruszkowie( o niezbyt dobrej opinii) czy przenieść się do lekarza który dowodzi na Żelaznej w Warszawie. Wiem że mam jeszcze czas ale nie będę dokonywać zmian w ostatniej chwili.
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Chodzi mi oczywiscie o Ryanair- tylko czesto same Mariany w sandalach nim podrozuja. Ogolnie ta linia to bydlowoz i to nawet nie dlatego ze bydlo czesto woza, ttylko traktuja ludzi jak bydlo...
Siem domyslilam jaJa Marianem bede leciec w niedziele, jak na razie nie przebrnelam przez online check - in. Mowisz, ze warto wziac torebke?
Tak na wszelki wypadek?
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny