X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mam nadzieje ze tych ostatnich tutaj nie ma, oczywiscie z wyjatkiem Andrzeja i Wojtka :)

ja jezdem zawsze
    Andżej

Lucky, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się rodzi po 40 - stce - a nie jakieś tam wydumane wanny i inne herezje....;) http://www.deon.pl/wiadomosci/polska/art,21262,urodzila-na-przystanku-w-centrum-krakowa.html

samira, EwaT, Lucky, Mango, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tak się rodzi po 40 - stce - a nie jakieś tam wydumane wanny i inne herezje....;) http://www.deon.pl/wiadomosci/polska/art,21262,urodzila-na-przystanku-w-centrum-krakowa.html

Autobusem i tramwajem na porodowke?? O dzizasie...

Lucky, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Autobusem i tramwajem na porodowke?? O dzizasie...
    No widzisz - zahartowana babka....to i poród łatwy :)

Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole, to uslyszalam ostatnio kolejna opowiesc ze szpitala, w ktorym bede rodzic. Tu wszystko zgodnie z natura... Dziecko polozenie posladkowe, cesarki nie zrobia, bo to jest normalna sytuacja, tak sie po prostu zdaza, ze nie kazde dziecko sie odwroci... No i rodzila ta kobiecina nie wiem ile godzin, ale na pewno ponad 12. Kolezanka w sali obok przyszla juz po niej, urodzila i wyszla, a tamta sie jeszcze darla...
    Matulu, zaczynam sie bac... Tej natury i slodziutkich poloznych, ktore mowia, ze wszystko bedzie dobrze...

Bozia3, samira, Sabina, mysza1975, iwcia77, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie :)

Nie dodzwoniłam się do poradni, czyli po weekendzie trzeba będzie ruszyć tyłek i pojechać osobiście.

Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim
    ale pogoda, aż żal nie możemy spacerować cały dzień tylko się kisimy w pracy i przedszkolu

Pusurku, urodzinowe życzenia dla Córeczki

Reniu, widzę że szansa jest nadal! mocno trzymam

zakupiłam mleczko, będę się wspomagać, mąż spróbował i stwierdził że paskudztwo i że poczeka, bo może wystarczy że ja się objem :( On już ma odruch wymiotny gdy widzi garść swoich suplementów

ale te Wasze ciąże pędzą, co zerkam, to takie zaawansowane mi się wydają. Moja mi się dłużyła niesamowicie, szczególnie pierwsze 3 miesiące

Pusurek, ania.g, Alis, Mango, samira, Sabina, Reni, mysza1975, iwcia77, malgos741, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Pusurku, urodzinowe życzenia dla Córeczki

Dziekuje! :)
    Lucky wrote:
    ale te Wasze ciąże pędzą, co zerkam, to takie zaawansowane mi się wydają. Moja mi się dłużyła niesamowicie, szczególnie pierwsze 3 miesiące

To prawda! Wierzyc sie nie chce, ale belly pokazalo mi, ze to juz 6 miesiac. Kiedy to zlecialo??

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A tak w ogole, to uslyszalam ostatnio kolejna opowiesc ze szpitala, w ktorym bede rodzic. Tu wszystko zgodnie z natura... Dziecko polozenie posladkowe, cesarki nie zrobia, bo to jest normalna sytuacja, tak sie po prostu zdaza, ze nie kazde dziecko sie odwroci... No i rodzila ta kobiecina nie wiem ile godzin, ale na pewno ponad 12. Kolezanka w sali obok przyszla juz po niej, urodzila i wyszla, a tamta sie jeszcze darla...
    Matulu, zaczynam sie bac... Tej natury i slodziutkich poloznych, ktore mowia, ze wszystko bedzie dobrze...
    No właśnie ja mam problem. Zostać ze swoim lekarzem i rodzić w powiatowym szpitalu w Pruszkowie( o niezbyt dobrej opinii) czy przenieść się do lekarza który dowodzi na Żelaznej w Warszawie. Wiem że mam jeszcze czas ale nie będę dokonywać zmian w ostatniej chwili.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ello, u mnie dzis urodziny dzieciecia mojego, zaraz smigam do kuchni robic sernik na zimno na zamowienie solenizanta. :) A swietowanie przekladamy na niedziele, razem z odbiorem prezentu urodzinowego. :)
    Btw, dziwne to troche miec takie duze dziecko i kolejne miotajace sie w brzuchu. ;)
    100 lat dla corki :)

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja jezdem zawsze
    Andżej
    na pewno nie dajesz o sobie zapomniec :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dobre! :)
    45 lat babka ma :)
    i dzielny maz przyjal porod :)
    'trza rodzic w Krakowie :) pewnie beda czesto odwiedzac ten przystanek ;)

Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dobre! :)
    45 lat babka ma :)
    i dzielny maz przyjal porod :)
    'trza rodzic w Krakowie :) pewnie beda czesto odwiedzac ten przystanek ;)

Ja tam nie chce nic mowic, ale jak rodzila szoste to juz jest piece of cake. ;)

A MPK moze bilecik da. Nie lepiej bylo urodzic na lotnisku? ;)

Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja tam nie chce nic mowic, ale jak rodzila szoste to juz jest piece of cake. ;)

A MPK moze bilecik da. Nie lepiej bylo urodzic na lotnisku? ;)
    pewnie ze lepiej, ale jak to Polka- lecialaby pewnie Marian-erem ;) a ta cholota nie da za darmo nawet torebki na rzyganie ;)

Pusurek, mysza1975, iwcia77, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi mi oczywiscie o Ryanair- tylko czesto same Mariany w sandalach nim podrozuja. Ogolnie ta linia to bydlowoz i to nawet nie dlatego ze bydlo czesto woza, ttylko traktuja ludzi jak bydlo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 12:31

Pusurek, mysza1975, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pewnie ze lepiej, ale jak to Polka- lecialaby pewnie Marian-erem ;) a ta cholota nie da za darmo nawet torebki na rzyganie ;)

Taka prawda! Ja na wakacje lece tym drugim erem, tam nawet sa torebki, ale za to obsluga zawsze prostacka i wredna.

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawaj na żelazną
    ania.g wrote:
    No właśnie ja mam problem. Zostać ze swoim lekarzem i rodzić w powiatowym szpitalu w Pruszkowie( o niezbyt dobrej opinii) czy przenieść się do lekarza który dowodzi na Żelaznej w Warszawie. Wiem że mam jeszcze czas ale nie będę dokonywać zmian w ostatniej chwili.

ania.g lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Taka prawda! Ja na wakacje lece tym drugim erem, tam nawet sa torebki, ale za to obsluga zawsze prostacka i wredna.
    w Wizzair sa torebki?

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Chodzi mi oczywiscie o Ryanair- tylko czesto same Mariany w sandalach nim podrozuja. Ogolnie ta linia to bydlowoz i to nawet nie dlatego ze bydlo czesto woza, ttylko traktuja ludzi jak bydlo...

Siem domyslilam ja ;) Ja Marianem bede leciec w niedziele, jak na razie nie przebrnelam przez online check - in. Mowisz, ze warto wziac torebke? ;) Tak na wszelki wypadek? ;) :D

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    w Wizzair sa torebki?

Ha! Sa! Jak juz wejdziesz na poklad, po skomplikowanej procedurze pomiarow bagazu podrecznego, to torebka sie znajdzie. A i guma do zucia pod siedzeniem czasami ;) :P

mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 2982 2983 2984 2985 2986 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ