35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Siem domyslilam ja
Ja Marianem bede leciec w niedziele, jak na razie nie przebrnelam przez online check - in. Mowisz, ze warto wziac torebke?
Tak na wszelki wypadek?
oni nie maja w ogole "torebek chorobowych",wiec mozna komfortowo rzygac na oparcie fotela in front of youPusurek, mysza1975, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ha! Sa! Jak juz wejdziesz na poklad, po skomplikowanej procedurze pomiarow bagazu podrecznego, to torebka sie znajdzie. A i guma do zucia pod siedzeniem czasami
Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wez reklamowke, nigdy nic nie wiadomo...
oni nie maja w ogole "torebek chorobowych",wiec mozna komfortowo rzygac na oparcie fotela in front of you
To wezne.Ja ostatnio z tych rzygajacych jestem. A nie daj Boze zarzygam jakiegos Mariana in front og me i moj chlop bedzie mu potem musial skuc buzke, w ramach obrony koniecznej, rzecz jasna. No a po co tak sie spinac?
Bursztyn, Mango, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To wezne.
Ja ostatnio z tych rzygajacych jestem. A nie daj Boze zarzygam jakiegos Mariana in front og me i moj chlop bedzie mu potem musial skuc buzke, w ramach obrony koniecznej, rzecz jasna. No a po co tak sie spinac?
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no tosama widzisz ze jedna reklamowka moze zapobiec tragedii...ale gdyby juz doszlo do masakry na pokladzie to zaskarzylabym Marianera, do Strasburga za lamanie praw czlowieka
I w ramach rekompensaty daliby mi bilecik do konca zycia?O mamciu, to ja nie wiem, czy chce...
mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:I w ramach rekompensaty daliby mi bilecik do konca zycia?
O mamciu, to ja nie wiem, czy chce...
Kase musielby zaplacic, gruba kasePusurek, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Tak się rodzi po 40 - stce - a nie jakieś tam wydumane wanny i inne herezje....
http://www.deon.pl/wiadomosci/polska/art,21262,urodzila-na-przystanku-w-centrum-krakowa.html
Mango, mysza1975, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Dzieki kochane za wiare we mnie ale niestety DUPA jak zwykle 10 cykl zakoczony krwiscie ehhhh nie bawie sie tak i mam dosc troszeczke hmmm...wlasnie wypelnilam formy do kliniki od robienia dzieci i termin sie zbliza to juz we wtorek...boje sie troche ze dowiem sie czegos nietego ale z drugiej strony to chyba dobrze wiedziec i konkretnie postanowic co robic. Na dzien dzisiejszy ustalilismy ze nie podchodzimy do IVF wiec pozostaje nam natura tudziez inseminacja jak bedzie trzeba ale tutaj tez sie zastanwiam. Wiec same widzicie wkraczam w nowy rozdzial ktory mam nadzieje skonczy sie pozytywnie. Pozdrawiam Was wszystkie i jeszcze raz dziekuje za pamiec, zdrowka dla wszystkich Was
Bursztyn, Reni, ania.g, Bozia3, mama78, Sabina, Mango, mysza1975, iwcia77, EwaT, samira, gosia7122, malgos741, Mega, Viv78, Simba, megan8, Żanet lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Dzieki kochane za wiare we mnie ale niestety DUPA jak zwykle 10 cykl zakoczony krwiscie ehhhh nie bawie sie tak i mam dosc troszeczke hmmm...wlasnie wypelnilam formy do kliniki od robienia dzieci i termin sie zbliza to juz we wtorek...boje sie troche ze dowiem sie czegos nietego ale z drugiej strony to chyba dobrze wiedziec i konkretnie postanowic co robic. Na dzien dzisiejszy ustalilismy ze nie podchodzimy do IVF wiec pozostaje nam natura tudziez inseminacja jak bedzie trzeba ale tutaj tez sie zastanwiam. Wiec same widzicie wkraczam w nowy rozdzial ktory mam nadzieje skonczy sie pozytywnie. Pozdrawiam Was wszystkie i jeszcze raz dziekuje za pamiec, zdrowka dla wszystkich Was
Panda, Reni, mysza1975, samira, ania.g, malgos741, Lucky lubią tę wiadomość
-
ja mam 20.05 ciekawe co mi zaproponuje.. stawiam na IUI
ale przecież ja w ciąży.. więc pozamiatane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 13:26
Panda, mysza1975, iwcia77, samira, ania.g, malgos741, Mega, Simba, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Pando droga, jedziemy na tym samym wozku, z tym ze Ty masz troche wczesniej wizyte, ja dopiero za miesiac, a moj chlop za 3 tyg idzie oddawac spermiszony pod lupe. Tak wiec towarzyszyc Ci bede w tej drodze, a do IVF narazie mam podejscie takie jak Ty, no chyba ze cos mi sie zmieni w glowie.
...to zyczmy sobie szybkich i skutecznych spermiszonow w jak najblizszym czasieczekam na updates, ciesze sie ze jednak postanowilas isc do kliniki, ja tez mam mieszane uczucia i w zyciu bym nie przypuszczala ze bede musiala tam sie udac ale jest jak jest i przyjmuje to na klate jak na razie. Jak mnie glupawka dopada typu eeeeh i po co mi to wszystko to staram sie nie myslec bo zwariowac mozna skupiam sie na pracy i tyle bo mam jej w huk...
Bursztyn, samira, Mega, Lucky lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja mam 20.05 ciekawe co mi zaproponuje.. stawiam na IUI
ale przecież ja w ciąży.. więc pozamiatane
Renislawo ale tutaj wciaz moze sie zazielenic po odtykaniu rurek i tak bardzo Ci tego zycze...To juz jestesmy 3 na podobnym etapie a Samira co robi? Tez klinika?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 13:38
Lucky lubi tę wiadomość
-
Panda wrote:Dzieki kochane za wiare we mnie ale niestety DUPA jak zwykle 10 cykl zakoczony krwiscie ehhhh nie bawie sie tak i mam dosc troszeczke hmmm...wlasnie wypelnilam formy do kliniki od robienia dzieci i termin sie zbliza to juz we wtorek...boje sie troche ze dowiem sie czegos nietego ale z drugiej strony to chyba dobrze wiedziec i konkretnie postanowic co robic. Na dzien dzisiejszy ustalilismy ze nie podchodzimy do IVF wiec pozostaje nam natura tudziez inseminacja jak bedzie trzeba ale tutaj tez sie zastanwiam. Wiec same widzicie wkraczam w nowy rozdzial ktory mam nadzieje skonczy sie pozytywnie. Pozdrawiam Was wszystkie i jeszcze raz dziekuje za pamiec, zdrowka dla wszystkich Was
Panda lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Panda wrote:...to zyczmy sobie szybkich i skutecznych spermiszonow w jak najblizszym czasie
czekam na updates, ciesze sie ze jednak postanowilas isc do kliniki, ja tez mam mieszane uczucia i w zyciu bym nie przypuszczala ze bede musiala tam sie udac ale jest jak jest i przyjmuje to na klate jak na razie. Jak mnie glupawka dopada typu eeeeh i po co mi to wszystko to staram sie nie myslec bo zwariowac mozna skupiam sie na pracy i tyle bo mam jej w huk...
-
nie martw się podczas badania scierpnie Ci dupa
zapomnisz o skórze hahah
Bursztyn wrote:ja tez nie sadzilam ze wyladuje w klinice robienia dzieci, a jak sobie pomysle o hsg to skora mi cierpnie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 13:41
Mango, mysza1975, Sabina, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość