35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Panda wrote:...to zyczmy sobie szybkich i skutecznych spermiszonow w jak najblizszym czasie
czekam na updates, ciesze sie ze jednak postanowilas isc do kliniki, ja tez mam mieszane uczucia i w zyciu bym nie przypuszczala ze bede musiala tam sie udac ale jest jak jest i przyjmuje to na klate jak na razie. Jak mnie glupawka dopada typu eeeeh i po co mi to wszystko to staram sie nie myslec bo zwariowac mozna skupiam sie na pracy i tyle bo mam jej w huk...
Panda lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:ja mam 20.05 ciekawe co mi zaproponuje.. stawiam na IUI
ale przecież ja w ciąży.. więc pozamiataneReni, Panda, samira lubią tę wiadomość
-
miałam ale to była kropka więc nie uznaję tego za plamienie... zdjęłam bo jest inaczej niż zwykleBozia3 wrote:Reni przestałaś dziś plamić? Bo to by było optymistyczne - choć mam wrażenie, że rano miałaś zaznaczone plamienie, ale może mi się już mieszają wykresy...
Pusurek, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - przystanków na razie nie badam - jestem dobrej myśli...
w koncu przystankowy porod odbyl sie szybko, sprawnie i bez komplikacji
tylko nie wiem czy Twoj A. bylby sklonny go przyjac skoro boi sie usg?
chociaz wtedy to i tak nie mialby wyjscia
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja tez nie sadzilam ze wyladuje w klinice robienia dzieci, a jak sobie pomysle o hsg to skora mi cierpnie....
hmmm ja tam w sumie jakos badan sie nie boje tylko cale to zamieszanie i oczekiwanie i nadzieja to chyba najbardziej mnie meczy.Reni, Bursztyn, iwcia77, samira, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nie bo potem jest mi podwójnie przykro ... i tak to czekanie mnie wqriwa
Panda wrote:Rni a nie kusi Cie zeby sikacza odstawic, tak z ciekawosci? hihihiiwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Alis i Mysza a co Was tak ciągnie do tej patologii
jesli wszystko jest ok to raczej nie ma potrzeby odwiedzania takiej poradni , ale jeśli miałybyście czuć się z tym lepiej to warto zapytać ginekologa prowadzącego co zaleca
Witam
jak tam są jakieś kropy ???
Reni stawiam na Ciebie też miałam plamienie i też ustałoszczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:nie bo potem jest mi podwójnie przykro ... i tak to czekanie mnie wqriwa
wiem ja tez zwykle nie sikam i czekam ale jak ty mowisz ze jest jakos inczaej to kude moze niepotrzebnie sie wqurwkujeszSabina, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
U mnie też słoneczko. Czekam na kuriera który mam mi dostarczyć farbę do włosów. Biokap zmył się i do tego mam koszmarny odrost. Teraz zamówiłam farbę firmy Goldwell w sklepie fryzjerskim. Kolor 4BP -wyrafinowany perłowy ciemny brąz.
Zawsze zastanawiałam się kto wymyśla takie "wyrafinowane" nazwy farb do włosów, lakierów do paznokci, farb ściennych.Bursztyn, szczęśliwa 2, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Zawsze zastanawiałam się kto wymyśla takie "wyrafinowane" nazwy farb do włosów, lakierów do paznokci, farb ściennych.
mysza1975, szczęśliwa 2, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Alis i Mysza a co Was tak ciągnie do tej patologii
jesli wszystko jest ok to raczej nie ma potrzeby odwiedzania takiej poradni , ale jeśli miałybyście czuć się z tym lepiej to warto zapytać ginekologa prowadzącego co zaleca
Mnie nie ciągnie, ale moja koleżanka która zgłosiła się w 25 tc na patologie dostała opier..teges, że powinna wcześniej, bo ma 37 lat. Z tym, że u niej była jeszcze ciąża bliźniacza i Hashimoto.szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle dzisiaj gwarno
ja bym jeszcze chciała wepchać swoje 3 grosze...
Odebrałam pierwsze wyniki i Nie wiem czy ok? Jakoś procentowo się to sprawdza, chociaż chyba nie mam hashimoto uff...
TSH-0,355(0,27-4,2) uIU\ml
fT3- 2,95(2,57-4,43) pg\ml
fT4- 1,14(0,93-1,7) ng\dl
Anty TPO-10,3(do 34) IU\l
Zerknie ktoś plissss... >_<
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 14:47
Simba lubi tę wiadomość