35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Drogie, jeśli w przerwie pomiędzy mazurkami udałoby sie Wam zerknąć na mój wykres to powiedzcie pls czy juz startowac z dupkiem?
jak dla mnie to ovu juz była, ale wykres tego nie zaznaczył, tempki są jakieś liche, ale od wczoraj czuje jajniki, więc obstawiam że była.
ps - poszłam w ubiegłym tygodniu do drugiego lekarza - monitoring pokazał mnóstwo jajeczek - pytał czy miałam stymulację - dupek (pierwszy miesiac za mną) tak chyba nie działa?
Wesołego!samira lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny w świąteczny poniedziałek .Wczoraj mój syn miał urodziny i trochę gości było jestem trochę zmęczona ,dobrze że dzisiaj idziemy do teściów na obiad.Na tą końcówkę świąt życzę wszystkiego dobrego i miłego wypoczynku.
peppapig, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam po świętach.
Sabina, dużo zdrowia dla Twojej córeczki.
Weszłam dziś na wagę i okazało się że schudłam pół kg. Nie sądziłam że po świętach to możliwe. Święta super, była siostra i mama a teściowej prawie nie widziałam
Miłego dnia.Simba, Sabina, samira, peppapig, Mango, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry Laski
koniec tego świętowania meldować się na forum ale już!
Paszczak jak się czujesz?robi się już coś?
Simba, Sabina, ania.g, samira, peppapig, Mango, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Nareszcie jakies zycie na forum wraca.
Jakby sie ktos pytal kto robi najlepszy zurek, biala kielbase, chleb, sernik i ciasto z jagodami, to moge powiedziec: Paszczak
Wytrwac ten i nastepny tydzien i bedzie mozna spokojnie czekac na letnie wakacje.
Kiss!Reni, Sabina, ania.g, peppapig, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość