35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Drogie, jeśli w przerwie pomiędzy mazurkami udałoby sie Wam zerknąć na mój wykres to powiedzcie pls czy juz startowac z dupkiem?

jak dla mnie to ovu juz była, ale wykres tego nie zaznaczył, tempki są jakieś liche, ale od wczoraj czuje jajniki, więc obstawiam że była.
ps - poszłam w ubiegłym tygodniu do drugiego lekarza - monitoring pokazał mnóstwo jajeczek - pytał czy miałam stymulację - dupek (pierwszy miesiac za mną) tak chyba nie działa?
Wesołego!
samira lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny w świąteczny poniedziałek .Wczoraj mój syn miał urodziny i trochę gości było jestem trochę zmęczona ,dobrze że dzisiaj idziemy do teściów na obiad.Na tą końcówkę świąt życzę wszystkiego dobrego i miłego wypoczynku.
peppapig, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam po świętach.
Sabina, dużo zdrowia dla Twojej córeczki.
Weszłam dziś na wagę i okazało się że schudłam pół kg. Nie sądziłam że po świętach to możliwe. Święta super, była siostra i mama a teściowej prawie nie widziałam
Miłego dnia.
Simba, Sabina, samira, peppapig, Mango, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Dzień dobry Laski
koniec tego świętowania meldować się na forum ale już!
Paszczak jak się czujesz?
robi się już coś?
Simba, Sabina, ania.g, samira, peppapig, Mango, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki

Nareszcie jakies zycie na forum wraca.
Jakby sie ktos pytal kto robi najlepszy zurek, biala kielbase, chleb, sernik i ciasto z jagodami, to moge powiedziec: Paszczak
Wytrwac ten i nastepny tydzien i bedzie mozna spokojnie czekac na letnie wakacje.
Kiss!
Reni, Sabina, ania.g, peppapig, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

.