35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Oszalalas, przeciez jestes moim guru - nie dosc ze bylas moja pierwsza przyjaciolka na ovu, to jeszcze probowalas mnie leczyc z lekow (krotko na szczescie)
Naprawde sie o Ciebie martwie, mamooooooooooooooo :*
po drugie- z lekow to napewno nie probowalam Cie leczyc, ewentualnie moglam sugerowac lepsza farmakologie
a po trzecie- nie mow do mnie "mamo" przy ludziach przynajmniej, bo staro sie wtedy czujeSimba, iwcia77, Sabina, Reni, samira, moremi, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:po pierwsze- jestem chora a nie glupia, wiec nie kupuje tego o guru
po drugie- z lekow to napewno nie probowalam Cie leczyc, ewentualnie moglam sugerowac lepsza farmakologie
a po trzecie- nie mow do mnie "mamo" przy ludziach przynajmniej, bo staro sie wtedy czuje
Dobra.
(mamo)Bursztyn, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A poza tym wiesz - my z tradzikiem starczym musimy sie trzymac razem
Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:po pierwsze- jestem chora a nie glupia, wiec nie kupuje tego o guru
a po trzecie- nie mow do mnie "mamo" przy ludziach przynajmniej, bo staro sie wtedy czuje
Nie bede sie z Toba klocic - nie wierzysz w prawdziwosc moich uczuc, bo masz na pewno kompleks jakis tam.
Juz ostatnio przez Andzeja Renkowi musialam cos udowadniac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 13:51
iwcia77, Bursztyn, Reni, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie bierz mnie tu na tradzik, bo pewnie w Krecji sie go pozbylas opalajac pieknie lico, a mnie zostawilas sama z tym gownem, taka z Ciebie przyjaciolka...
No dobra DOBRA.
PRZEPRASZAM ZA TO ZE JESTES CHORA.
Pomarudz sobie. Prosze. Prosze.
Ja to wytrzymam.iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
A ja mam dzis dzien lenia...na tapcznie siedzi len , nic nie robi caly dzien...
a swieconke trza by juz przygotowacjak to dobrze, ze ide z mezem to i jego jajka przy okazji poswiecimy , coby rycerzyki szalaly
i byly skuteczne
Bylam u ginki w sprawie progesteronu...no i mam przestac brac jak dostaje okres ale po owulacji brac caly czas az do okresu lub 12 tc ( jak se zajde za daleko), do tego dostalam zamiast kwasu foliowego CLOSITOL
mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Mialo byc z lęków.
Z leków trudno leczyć. Chociaż jak się ktos uzależni od prozacu...
(nie, to nie do Ciebie!)Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie bede sie z Toba klocic - nie wierzysz w prawdziwosc moich uczuc, bo masz na pewno kompleks jakis tam.Simba wrote:Juz ostatnio przez Andzeja Renkowi musialam cos udowadniac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 13:54
iwcia77, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No dobra DOBRA.
PRZEPRASZAM ZA TO ZE JESTES CHORA.
Pomarudz sobie. Prosze. Prosze.
Ja to wytrzymam.
nie bede wypominac co z Anrzejem wyprawialas, te wszystkie opowiesci o lewatywach i stringach.... i ja z ta swiadomoscia musze zyc, wiesz jakie to trudne?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
No jak ty masz to ja tez - genetyka normalnie
Przeciez masz tu dowod milosci
http://i196.photobucket.com/albums/aa23/holymusic55/holidays%20and%20special%20occasions/baby%20and%20children%20and%20family/proudmommy.gifBursztyn, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:akurat nie za to powinnas przeprosic...
nie bede wypominac co z Anrzejem wyprawialas, te wszystkie opowiesci o lewatywach i stringach.... i ja z ta swiadomoscia musze zyc, wiesz jakie to trudne?
Oj tam oj tam.
Raz, w sobotę, po pijanemu, w delegacji - nie liczy się.Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Oj tam oj tam.
Raz, w sobotę, po pijanemu, w delegacji - nie liczy się.
ale jesli jestes szczesliwa z Andrzejem i Renkiem, to ja nie bede stawac Wam na drodze...iwcia77, Simba, Reni, samira lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No jak ty masz to ja tez - genetyka normalnie
Przeciez masz tu dowod milosci
http://i196.photobucket.com/albums/aa23/holymusic55/holidays%20and%20special%20occasions/baby%20and%20children%20and%20family/proudmommy.gif -
Sabina wrote:Ma prawie 3 latka. Rozpoznano u niej odpływ pęcherzowo moczowodowy 2 stopnia.
Najwazniejsze, ze rozpoznali chorobe. Pobieznie przeczytalam, ze ta choroba samoistnie ustepuje do piatego roku zycia.
Tak czy inaczej, moze pojdz w strone homeopatii i wszystkim srodkom, ziolom, produktom, ktore wspomagaja drogi moczowe i zapobiegaja wystepowaniu bakterii. Wiem, ze to takie rady "dobrego wuja"...ale ciezko cos radzic w takich sytuacjach.Bursztyn, Sabina, Iwone, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:czy raz to nie wiem, a poza tym liczy sie, wszyscy o tym wiedza...
ale jesli jestes szczesliwa z Andrzejem i Renkiem, to ja nie bede stawac Wam na drodze...
Nie no wzrusze sie zaraz. Pobecze i pochlastam pelnoziarnistym krakersem bezglutenowym.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie no wzrusze sie zaraz.Simba wrote:Pobecze i pochlastam pelnoziarnistym krakersem bezglutenowym.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość