35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek jak zajrzę w notatki w domu, bo ja jeszcze w robocie, to napiszę dokładnie...a teraz do Reni i innych "starszych" koleżanek, które pamiętają rozważania księżycowe...wczorajsza pełnia pokryła się z moją ovu więc moje drogie 1 maja test pozytywny ja tu zamieszczać będę!
Reni, Mega, Sabina, Pusurek, polarmiś, ania.g, samira, Lucky, iwcia77, Viv78, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:7 dc po ovu zrobię jeszcze raz progesteron bo tak tu przecież specjalistki już kiedyś pisały, żeby sprawdzić czy przyrasta
Po owu powinien byc w granicach 1-28ng/ml ( albo 2,4 – 9,4 nmol/l ) no,chyba,ze bedziesz juz w ciazy,to na pewno wyzszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:04
Lucky lubi tę wiadomość
-
hahah no to czekamy na wyniki
&&&&Dorka71 wrote:Pusurek jak zajrzę w notatki w domu, bo ja jeszcze w robocie, to napiszę dokładnie...a teraz do Reni i innych "starszych" koleżanek, które pamiętają rozważania księżycowe...wczorajsza pełnia pokryła się z moją ovu więc moje drogie 1 maja test pozytywny ja tu zamieszczać będę!Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:skąd wiecie, że estradiol wysoki? bez norm ciężko stwierdzić..
w moich badaniach norma 46-607 więc jakby tu brać pod uwagę to nie jest wysoki
Jednostki moga troche zamieszacAle to fakt, ze dorka ich nie podala.
Z estradiolem to w zaleznosci od tego czy pg/ml czy pmol/l. W fazie folikularnej ma byc niby tak: 110 – 440 pmol/l (30 – 120 ng/l ).
Dorka niestety lapie sie na obaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:15
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzisiaj ostatni dzień w pracy, więc wszystkim dziewczynkom starym i nowym życzenia świąteczne piszę, niech te Święta Wielkanocne dadzą nam nadzieję na zwycięstwo w naszych staraniach, niech będzie z nami wszystkimi Zwycięzca śmierci, Pan Jezus
nie objadać się za dużoMega, Sabina, anna maria, samira, Lucky, gosia7122, iwcia77, peppapig, polarmiś, mysza1975, malgos741, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj,Dorka,ten progesteron to jednak nie jest za niski,jest ok. 3 dzien cyklu to przeciez miesiaczka, on ma byc taki niski....
Zamykam wiec juz dziób i sie nie wypowiadam, ciaza mi jednak mozg zlasowala i mi sie fazy cyklu popierdzielily.
Mea culpa i sie nie przejmuj,bo pewnie ten estradiol tez jest ok,tylko jednostki sprawdz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:26
Lucky, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie córka mi już padła! I co ja mam zrobić z takim dłuuugim wieczorem? Nie jestem przyzwyczajona do posiadania czasu wolnego
Chyba farbne sobie włosy i umyję łazienkęiwcia77, peppapig, polarmiś, Reni, Pusurek, Mega, samira, mysza1975, malgos741, Żanet, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wiecie córka mi już padła! I co ja mam zrobić z takim dłuuugim wieczorem? Nie jestem przyzwyczajona do posiadania czasu wolnego
Chyba farbne sobie włosy i umyję łazienkępeppapig, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyA ja wlasnie skonczylam szycie wielkanocnej czapeczki dla koty. Po drodze zmienilam koncepcje - z kaczuszki na kurczaka, na koncu na kure. W czapeczce wyglada jak prawdziwa kwoka, tym bardziej, ze stroi dosc niezadowolone miny.
Zobaczymy jak pojdzie jutro sesja zdjeciowa w czapeczce.ania.g, peppapig, polarmiś, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A ja wlasnie skonczylam szycie wielkanocnej czapeczki dla koty. Po drodze zmienilam koncepcje - z kaczuszki na kurczaka, na koncu na kure. W czapeczce wyglada jak prawdziwa kwoka, tym bardziej, ze stroi dosc niezadowolone miny.
Zobaczymy jak pojdzie jutro sesja zdjeciowa w czapeczce.Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:A ja wlasnie skonczylam szycie wielkanocnej czapeczki dla koty. Po drodze zmienilam koncepcje - z kaczuszki na kurczaka, na koncu na kure. W czapeczce wyglada jak prawdziwa kwoka, tym bardziej, ze stroi dosc niezadowolone miny.
Zobaczymy jak pojdzie jutro sesja zdjeciowa w czapeczce.
Pusurek, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Właśnie dlatego nie lubię takich zdjęć. Zwierzaki są zawsze niezadowolone i pół biedy jak tylko stroja miny, gorzej jak później sraczki ze stresu dostają
Oj tam, oj tam! Sesja trwa 10 min i to jest jedno z piekniejszych 10 minut w zyciu koty, bo jest ladowana smaczkami non stop. Na codzien nie kazemy jej tego nosic, wiec nie dzwon po Animalsow.Mega, Simba, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny