35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek jak zajrzę w notatki w domu, bo ja jeszcze w robocie, to napiszę dokładnie...a teraz do Reni i innych "starszych" koleżanek, które pamiętają rozważania księżycowe...wczorajsza pełnia pokryła się z moją ovu więc moje drogie 1 maja test pozytywny ja tu zamieszczać będę!
Reni, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Lucky, iwcia77, Viv78, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:7 dc po ovu zrobię jeszcze raz progesteron bo tak tu przecież specjalistki już kiedyś pisały, żeby sprawdzić czy przyrasta
Po owu powinien byc w granicach 1-28ng/ml ( albo 2,4 – 9,4 nmol/l ) no,chyba,ze bedziesz juz w ciazy,to na pewno wyzszy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:04
Lucky lubi tę wiadomość
-
hahah no to czekamy na wyniki

&&&&Dorka71 wrote:Pusurek jak zajrzę w notatki w domu, bo ja jeszcze w robocie, to napiszę dokładnie...a teraz do Reni i innych "starszych" koleżanek, które pamiętają rozważania księżycowe...wczorajsza pełnia pokryła się z moją ovu więc moje drogie 1 maja test pozytywny ja tu zamieszczać będę!
Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:skąd wiecie, że estradiol wysoki? bez norm ciężko stwierdzić..
w moich badaniach norma 46-607 więc jakby tu brać pod uwagę to nie jest wysoki
Jednostki moga troche zamieszac
Ale to fakt, ze dorka ich nie podala.
Z estradiolem to w zaleznosci od tego czy pg/ml czy pmol/l. W fazie folikularnej ma byc niby tak: 110 – 440 pmol/l (30 – 120 ng/l ).
Dorka niestety lapie sie na oba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:15
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzisiaj ostatni dzień w pracy, więc wszystkim dziewczynkom starym i nowym życzenia świąteczne piszę, niech te Święta Wielkanocne dadzą nam nadzieję na zwycięstwo w naszych staraniach, niech będzie z nami wszystkimi Zwycięzca śmierci, Pan Jezus
nie objadać się za dużo
Mega, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Lucky, gosia7122, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, malgos741, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj,Dorka,ten progesteron to jednak nie jest za niski,jest ok. 3 dzien cyklu to przeciez miesiaczka, on ma byc taki niski....
Zamykam wiec juz dziób i sie nie wypowiadam, ciaza mi jednak mozg zlasowala i mi sie fazy cyklu popierdzielily.
Mea culpa i sie nie przejmuj,bo pewnie ten estradiol tez jest ok,tylko jednostki sprawdz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:26
Lucky, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie córka mi już padła! I co ja mam zrobić z takim dłuuugim wieczorem? Nie jestem przyzwyczajona do posiadania czasu wolnego

Chyba farbne sobie włosy i umyję łazienkę
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, malgos741, Żanet, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I co tak do rana będzie spała? W każdym razie plan masz dobrySabina wrote:Wiecie córka mi już padła! I co ja mam zrobić z takim dłuuugim wieczorem? Nie jestem przyzwyczajona do posiadania czasu wolnego

Chyba farbne sobie włosy i umyję łazienkę
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyA ja wlasnie skonczylam szycie wielkanocnej czapeczki dla koty. Po drodze zmienilam koncepcje - z kaczuszki na kurczaka, na koncu na kure. W czapeczce wyglada jak prawdziwa kwoka, tym bardziej, ze stroi dosc niezadowolone miny.

Zobaczymy jak pojdzie jutro sesja zdjeciowa w czapeczce.
ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak zrobisz zdjęcia to nam pokaż bo już mnie skręca z ciekawościPusurek wrote:A ja wlasnie skonczylam szycie wielkanocnej czapeczki dla koty. Po drodze zmienilam koncepcje - z kaczuszki na kurczaka, na koncu na kure. W czapeczce wyglada jak prawdziwa kwoka, tym bardziej, ze stroi dosc niezadowolone miny.

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Właśnie dlatego nie lubię takich zdjęć. Zwierzaki są zawsze niezadowolone i pół biedy jak tylko stroja miny, gorzej jak później sraczki ze stresu dostająPusurek wrote:A ja wlasnie skonczylam szycie wielkanocnej czapeczki dla koty. Po drodze zmienilam koncepcje - z kaczuszki na kurczaka, na koncu na kure. W czapeczce wyglada jak prawdziwa kwoka, tym bardziej, ze stroi dosc niezadowolone miny.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Właśnie dlatego nie lubię takich zdjęć. Zwierzaki są zawsze niezadowolone i pół biedy jak tylko stroja miny, gorzej jak później sraczki ze stresu dostają

Oj tam, oj tam! Sesja trwa 10 min i to jest jedno z piekniejszych 10 minut w zyciu koty, bo jest ladowana smaczkami non stop. Na codzien nie kazemy jej tego nosic, wiec nie dzwon po Animalsow.
Mega, Simba, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny