X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 dc po ovu zrobię jeszcze raz progesteron bo tak tu przecież specjalistki już kiedyś pisały, żeby sprawdzić czy przyrasta

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek jak zajrzę w notatki w domu, bo ja jeszcze w robocie, to napiszę dokładnie...a teraz do Reni i innych "starszych" koleżanek, które pamiętają rozważania księżycowe...wczorajsza pełnia pokryła się z moją ovu więc moje drogie 1 maja test pozytywny ja tu zamieszczać będę!

Reni, Mega, Sabina, Pusurek, polarmiś, ania.g, samira, Lucky, iwcia77, Viv78, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skąd wiecie, że estradiol wysoki? bez norm ciężko stwierdzić..
    w moich badaniach norma 46-607 więc jakby tu brać pod uwagę to nie jest wysoki ;-)

Lucky lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    7 dc po ovu zrobię jeszcze raz progesteron bo tak tu przecież specjalistki już kiedyś pisały, żeby sprawdzić czy przyrasta

Po owu powinien byc w granicach 1-28ng/ml ( albo 2,4 – 9,4 nmol/l ) no,chyba,ze bedziesz juz w ciazy,to na pewno wyzszy. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:04

Lucky lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja estradiol miałam 126,7

Lucky lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah no to czekamy na wyniki ;-)
    &&&&
    Dorka71 wrote:
    Pusurek jak zajrzę w notatki w domu, bo ja jeszcze w robocie, to napiszę dokładnie...a teraz do Reni i innych "starszych" koleżanek, które pamiętają rozważania księżycowe...wczorajsza pełnia pokryła się z moją ovu więc moje drogie 1 maja test pozytywny ja tu zamieszczać będę!

Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    skąd wiecie, że estradiol wysoki? bez norm ciężko stwierdzić..
    w moich badaniach norma 46-607 więc jakby tu brać pod uwagę to nie jest wysoki ;-)

Jednostki moga troche zamieszac ;) Ale to fakt, ze dorka ich nie podala.

Z estradiolem to w zaleznosci od tego czy pg/ml czy pmol/l. W fazie folikularnej ma byc niby tak: 110 – 440 pmol/l (30 – 120 ng/l ).

Dorka niestety lapie sie na oba ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:15

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj ostatni dzień w pracy, więc wszystkim dziewczynkom starym i nowym życzenia świąteczne piszę, niech te Święta Wielkanocne dadzą nam nadzieję na zwycięstwo w naszych staraniach, niech będzie z nami wszystkimi Zwycięzca śmierci, Pan Jezus
    nie objadać się za dużo :)

Mega, Sabina, anna maria, samira, Lucky, gosia7122, iwcia77, peppapig, polarmiś, mysza1975, malgos741, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie objadać się za dużo
    Z tym moze być problem

Lucky, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa graphics-easter-458432.gif wszystkiego dobrego

Lucky, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj,Dorka,ten progesteron to jednak nie jest za niski,jest ok. 3 dzien cyklu to przeciez miesiaczka, on ma byc taki niski....
    Zamykam wiec juz dziób i sie nie wypowiadam, ciaza mi jednak mozg zlasowala i mi sie fazy cyklu popierdzielily. ;)
    Mea culpa i sie nie przejmuj,bo pewnie ten estradiol tez jest ok,tylko jednostki sprawdz! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:26

Lucky, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie córka mi już padła! I co ja mam zrobić z takim dłuuugim wieczorem? Nie jestem przyzwyczajona do posiadania czasu wolnego ;)
    Chyba farbne sobie włosy i umyję łazienkę ;)

iwcia77, peppapig, polarmiś, Reni, Pusurek, Mega, samira, mysza1975, malgos741, Żanet, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesso wszystkiego dobrego <3
    easter-graphics-eggs-665175.gif

peppapig lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiecie córka mi już padła! I co ja mam zrobić z takim dłuuugim wieczorem? Nie jestem przyzwyczajona do posiadania czasu wolnego ;)
    Chyba farbne sobie włosy i umyję łazienkę ;)
    I co tak do rana będzie spała? W każdym razie plan masz dobry :)

peppapig, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie skonczylam szycie wielkanocnej czapeczki dla koty. Po drodze zmienilam koncepcje - z kaczuszki na kurczaka, na koncu na kure. W czapeczce wyglada jak prawdziwa kwoka, tym bardziej, ze stroi dosc niezadowolone miny. ;)
    Zobaczymy jak pojdzie jutro sesja zdjeciowa w czapeczce. :)

ania.g, peppapig, polarmiś, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Zawsze gdy czytam, że któraś z dziewczyn poronila, to mi się ryczec chce. Huk tam z moją ciążą, to nie było dzieciatko z serduszkiem, ale nosić w sobie malenstwo...
    Boże...mi też przykro...

polarmiś lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja wlasnie skonczylam szycie wielkanocnej czapeczki dla koty. Po drodze zmienilam koncepcje - z kaczuszki na kurczaka, na koncu na kure. W czapeczce wyglada jak prawdziwa kwoka, tym bardziej, ze stroi dosc niezadowolone miny. ;)
    Jak zrobisz zdjęcia to nam pokaż bo już mnie skręca z ciekawości :)

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Właśnie dlatego nie lubię takich zdjęć. Zwierzaki są zawsze niezadowolone i pół biedy jak tylko stroja miny, gorzej jak później sraczki ze stresu dostają :(

Pusurek, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Właśnie dlatego nie lubię takich zdjęć. Zwierzaki są zawsze niezadowolone i pół biedy jak tylko stroja miny, gorzej jak później sraczki ze stresu dostają :(

Oj tam, oj tam! Sesja trwa 10 min i to jest jedno z piekniejszych 10 minut w zyciu koty, bo jest ladowana smaczkami non stop. Na codzien nie kazemy jej tego nosic, wiec nie dzwon po Animalsow. ;)

Mega, Simba, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jak zrobisz zdjęcia to nam pokaż bo już mnie skręca z ciekawości :)

Jasne, jasne! To bedzie nasza kartka swiateczna, wiec tez dostaniecie z zyczeniami. :)

Mega, samira, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 2957 2958 2959 2960 2961 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ