35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hahah w ciągu nocy przyłazi po kilkanaście razy! i mnie wybudza, bo "delikatnie" układa się na mnie
czyli pozycja pierwszy rząd od dołu po prawej stronie
Pusurek wrote:Reni dla Ciebie! :
http://pozytywna.pl/obrazek/8553/?utm_source=Facebook&utm_medium=fanpage&utm_campaign=BornInThePRL
Pusurek, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jeja to co Polacy mieliby robić w tym czasie w domu jak tu jest tradycja, że czas wolny spędza się w centrum handlowym
Sabina lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Witam
Mega, nie trać nadziei, przytulamjuż mam lepszy nastrój.... ale... nowy cykl, nowe nadzieje -trzeba działać
ania.g lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:hahah w ciągu nocy przyłazi po kilkanaście razy! i mnie wybudza, bo "delikatnie" układa się na mnie
czyli pozycja pierwszy rząd od dołu po prawej stronie
A ty Renek zamiast tu o psach prawic, skoro juz odpalilas program w miedzyczasie, to moze najedz chociaz na okienko Plik/Nowy. Moze do piatku ruszysz myszka, choc raz
PS. Bo jak JA pracuje, to wszyscy tez musza. A nie ze Wy tu sobie piszecie, a ja czuje ze mnie cos omijaMam ten, no, FOMO
ania.g, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
aaa zrobiłam nawet opcję zapisz jako.. chociaż nie wiem po co skoro wpisałam tylko tytuł
ale nie martw się jutro szefowa wraca więc koniec laby trzeba będzie stwarzać pozory
Simba wrote:A ty Renek zamiast tu o psach prawic, skoro juz odpalilas program w miedzyczasie, to moze najedz chociaz na okienko Plik/Nowy. Moze do piatku ruszysz myszka, choc raz
PS. Bo jak JA pracuje, to wszyscy tez musza. A nie ze Wy tu sobie piszecie, a ja czuje ze mnie cos omijaMam ten, no, FOMO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 10:33
Simba, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja oglądam film i czekam
kiedy będę mogła iść do domu tak mi się dzisiaj dłuży..
Simba wrote:No i teraz kazda sie boi pierwsza odezwac, ze niby nie zapracowanaMega, Pusurek, Simba, Lucky, ania.g, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja oglądam film i czekam
Lucky, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po szopingu, w moich dwoch wioskowych spozywczakach takie tlumy, jakby wojna szla. Ludzie kupuja wszystko, co jest na polkach. W tym nie roznia sie od Polakow wcale.
A ja teraz zamierzam czytac kryminal i lenic sie niemozliwie. Moze wespne sie na wyzyny i poustawiam swiateczne dekoracje, ale ani grama wiecej.Mega, Simba, Lucky, Reni, samira, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja oglądam film i czekam
Biedactwo - jak mi Ciebie szkoda.
A ja robie przerwe i ide na silke. Chyba z miesiac juz nie bylam. A dupa rosnieMega, Lucky, Reni, Pusurek, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
witam niemal w samo południe
ja kończę porządki, chcialabym i zakupy ogarnąć bo od jutra to będą już tłumy, a świąt raptem 3 dni, z czego dwa naprawdę wolne
Alis, Ewo, trzymam kciuki za zdrowie maluszków
pozdrawiam WasReni, Mega, Alis, samira, peppapig, Żanet, Bliska 77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość