35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Kate, fajnie ze sie odezwalas, przewietrz wiosennie beret i bedzie dobrze
I kto to mówi ?
Czytałam wczorajsze utyskiwania, nie pozostaje mi nic innego niż poradzić to samo, wietrz beret i dodatkowo koniecznie się bzyknij już czasPusurek, Reni, Bursztyn, samira, Mango, ania.g, iwcia77, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:I kto to mówi ?
Czytałam wczorajsze utyskiwania, nie pozostaje mi nic innego niż poradzić to samo, wietrz beret i dodatkowo koniecznie się bzyknij już czas
a bzykac mi sie nie chce....nic na to nie poradze...Kate 75, Reni, samira, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:czekaj, czekaj Simba, ja to juz chyba wole byc zlapana na CCTV niz na Disco Relax
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wietrze beret w Tokyo...ale Fukushima niedaleko, chyba mnie radioaktywnie zawialo...
a bzykac mi sie nie chce....nic na to nie poradze...
Z Tokyo nie wyjeżdżaj podczytałam wczorajszy dzień, po drugie ty w UKeju mieszkasz, a stamtąd jest dużo połączeń z owym Tokyo, możesz latać tam i z powrotemZ ty bzykaniem to niestety rozumiem, ale mozesz się nie bzykać, niech twój Cię bzyknie, ty się tylko oddaj, taka zabawa w mini BDSM
samira, moremi, mysza1975, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Z Tokyo nie wyjeżdżaj podczytałam wczorajszy dzień, po drugie ty w UKeju mieszkasz, a stamtąd jest dużo połączeń z owym Tokyo, możesz latać tam i z powrotem
Z ty bzykaniem to niestety rozumiem, ale mozesz się nie bzykać, niech twój Cię bzyknie, ty się tylko oddaj, taka zabawa w mini BDSM
Kate 75, Reni, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
"To bzykanie coś oznacza. Takie bzyczące bzykanie nie bzyka bez powodu. Jeżeli słyszę bzykanie, to znaczy, że ktoś bzyka, a jedyny powód bzykania, jaki znam, to ten, że się jest pszczołą." Pedobear Puchatek
tudzież inna ciekawostka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b58b655b6330.jpg
morał z tego taki, że Bursztyn zacznij poprostu robić seksale po cichu
bo zjedzą Cię nietoperze
Bursztyn wrote:no juz dobrze: Bzzzzzzz.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 14:27
Bursztyn, samira, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:"To bzykanie coś oznacza. Takie bzyczące bzykanie nie bzyka bez powodu. Jeżeli słyszę bzykanie, to znaczy, że ktoś bzyka, a jedyny powód bzykania, jaki znam, to ten, że się jest pszczołą." Pedobear Puchatek
tudzież inna ciekawostka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b58b655b6330.jpg
morał z tego taki, że Bursztyn zacznij poprostu robić seksale po cichu
bo zjedzą Cię nietoperze
to musze isc na lekcje do ani.g, ciszej juz sie nie dalo, a jak skutecznieReni, iwcia77, ania.g, Mango, moremi, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
gdyby nie to, że krety są zarezerwowane dla Simby to pomyślałabym, że i AniaG ma coś z kretami wspólnego
cichaczem sobie zaszła
Bursztyn wrote:buhahahahaha!!!!! dobre!!!!
to musze isc na lekcje do ani.g, ciszej juz sie nie dalo, a jak skutecznieBursztyn, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:gdyby nie to, że krety są zarezerwowane dla Simby to pomyślałabym, że i AniaG ma coś z kretami wspólnego
cichaczem sobie zaszła
jutro wrzuci fotki malucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 15:19
Simba, Reni, megan8, ania.g, iwcia77, Mango, moremi, mysza1975, Sabina, Mega lubią tę wiadomość