35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eeej mojemu ginowi też się ręce trzęsą a usg wychodzi mu dobrze
Pusurek wrote:Ja bym sie bala, to jest juz stary czlowiek i moga mu sie rece trzasc... Chyba, ze chodzi o czesc teoretyczna, to moze byc.Pusurek, Simba, Bursztyn, Mango, megan8, ania.g, mysza1975, Sabina, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juz nie pamietasz? Ze nas nienawidzisz bo wszystkie jestesmy glupie - nie to co Ty ze swoim intelektem.
I jeszcze ze wszystkie powinnysmy sie leczyc, albo pousuwac mozgi. Szczegolnie Pusurek. Jej to nawet sama chcialas przeprowadzic zabieg. Poza tym wyrzeklas sie swoich dzieci..oraz znajomych krolika. Zal..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:16
Pusurek, Bursztyn, Kate 75, samira, paszczakin, mysza1975, Sabina, malgos741, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Juz nie pamietasz? Ze nas nienawidzisz bo wszystkie jestesmy glupie - nie to co Ty ze swoim intelektem.
I jeszcze ze wszystkie powinnysmy sie leczyc, albo pousuwac mozgi. Szczegolnie Pusurek. Jej to nawet sama chcialas przeprowadzic zabieg. Poza tym wyrzeklas sie swoich dzieci..oraz znajomych krolika. Zal..
Ja pamietam.Simba, Sabina, moremi, Żanet lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Juz nie pamietasz? Ze nas nienawidzisz bo wszystkie jestesmy glupie - nie to co Ty ze swoim intelektem.
I jeszcze ze wszystkie powinnysmy sie leczyc, albo pousuwac mozgi. Szczegolnie Pusurek. Jej to nawet sama chcialas przeprowadzic zabieg. Poza tym wyrzeklas sie swoich dzieci..oraz znajomych krolika. Zal..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:22
megan8, iwcia77, malgos741, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
Z tym miedzynarodowym forum to Ci sie udalo
Ale nie sprowokujesz mnie swoim lamentem. Swoje wiem.
PS. Dodam jeszcze tylko - dla tych ktorzy nie wiedza - ze to Ty spalilas tecze.Pusurek, Bursztyn, samira, mysza1975, Sabina, moremi, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Juz nie pamietasz? Ze nas nienawidzisz bo wszystkie jestesmy glupie - nie to co Ty ze swoim intelektem.
I jeszcze ze wszystkie powinnysmy sie leczyc, albo pousuwac mozgi. Szczegolnie Pusurek. Jej to nawet sama chcialas przeprowadzic zabieg. Poza tym wyrzeklas sie swoich dzieci..oraz znajomych krolika. Zal..Simba, Pusurek, Bursztyn, paszczakin, iwcia77, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny