35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Nie wiem ile wczoraj w naszej czesci swiata odnotowano zabojstw, klotni, pozwow o rozwod, zbitych talerzy...Natomiast ja sie tak strasznie poklocilam z M jak jeszcze nigdy - bo my sie przeciez w ogole nigdy nie klocimy
I strasznie mi zle i przykro z tym
Mialam nadzieje ze ten niesmak minie po nocy, ale niestety nie..
To chyba jednak pelnia albo nie wiem juz sama co
niesmak masz od siebie czy bardziej do niego? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Obu
u nas tez klotnie, tak dodam dla pocieszenia, chociaz wiem ze to marne pocieszenie... Wszystko przez te bachory, jeszcze ich nie ma a juz ferment siejaSimba, Mango, megan8, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
włacha!Simba wrote:Bursztyn napisała:
moj intelekt nie ma rywali....
To ze Ewki chwilowo nie ma, nie znaczy ze mozesz zajmowac jej miejsce w byciu "Noblem z kazdej dziedziny"Simba, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bursztyn napisała:
moj intelekt nie ma rywali....
To ze Ewki chwilowo nie ma, nie znaczy ze mozesz zajmowac jej miejsce w byciu "Noblem z kazdej dziedziny"
a poza tym ja mowilam o Intelekcie....Simba, Reni, mysza1975, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
za te bachory dostaniesz pewnie klapsa w dziąsło od koleżanek z forum.. tutaj używamy tylko dzidziulków, dzidzi, dzieciaczków itp
Bursztyn wrote:oj...bo gdyby tylko do siebie- to rada Reni jest dobra, ale jesli tez do niego no to trzeba bedzie wyrwac mu jezyk I am afraid.....
u nas tez klotnie, tak dodam dla pocieszenia, chociaz wiem ze to marne pocieszenie... Wszystko przez te bachory, jeszcze ich nie ma a juz ferment siejaBursztyn, samira, Kate 75, megan8, iwcia77, mysza1975, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:za te bachory dostaniesz pewnie klapsa w dziąsło od koleżanek z forum.. tutaj używamy tylko dzidziulków, dzidzi, dzieciaczków itp
Bursztyn, jestes u Pani i bedziesz kleczec na grochu!
Dzidziuleczki nam tu od bachorow wyzywac.Simba, Bursztyn, Reni, mysza1975, moremi, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny