35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
albo topią w rzece!
i tak źle i tak niedobrze.. a nie masz wrażenia, że jaga to transik albo jakiś pedo? zamyka dzieci, że niby chce je zjeść .. dom z pieników co na to sanepid??? wszystko to grubymi nićmi szyte
Pusurek wrote:True, ale Ty masz!I po jaka cholere ona chce ich zjesc, a oni ja spalic? Nie moglaby ich za kradziez pierniczkow skazac na pielenie ogrodka, a oni by sobie po prostu uciekli? Albo cos w tym stylu?
Zreszta akurat ta baja jest dla mnie mocno kontrowersyjna, bo dzieci sa jumakami, a potem pala babine ( co to swieta nie byla ) w piecu.Pusurek, Simba, Sabina, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:albo topią w rzece!
i tak źle i tak niedobrze.. a nie masz wrażenia, że jaga to transik albo jakiś pedo? zamyka dzieci, że niby chce je zjeść .. dom z pieników co na to sanepid??? wszystko to grubymi nićmi szyte
No i jak ona widziala przez te okna z landrynek? Gruba to historia, moze miec drugie, a moze i trzecie dno.Reni, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzizas, czekam az hydraulik sobie pojdzie, bo chce wziac prysznic, a teraz sie boje, ze pojde do lazienki, a on mi wylaczy wode! I bede mokra leciala do niego, zeby wlaczyl... Moze on na to czeka? A moze to moja rozbujala ( od bajek ) fantazja?
Reni, iwcia77, mysza1975, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzizas, czekam az hydraulik sobie pojdzie, bo chce wziac prysznic, a teraz sie boje, ze pojde do lazienki, a on mi wylaczy wode! I bede mokra leciala do niego, zeby wlaczyl... Moze on na to czeka? A moze to moja rozbujala ( od bajek ) fantazja?
mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No wlasnie... Bo chlop przyszedl z pracy, marniutki jakis i poszedl spac...
idz blysnac posladem i popros o umycie plecow, ostatnio narzekalas ze nia ma kto....a tutaj mowisz i masz ;0
Reni, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Nie wiem ile wczoraj w naszej czesci swiata odnotowano zabojstw, klotni, pozwow o rozwod, zbitych talerzy...Natomiast ja sie tak strasznie poklocilam z M jak jeszcze nigdy - bo my sie przeciez w ogole nigdy nie klocimy
I strasznie mi zle i przykro z tym
Mialam nadzieje ze ten niesmak minie po nocy, ale niestety nie..
To chyba jednak pelnia albo nie wiem juz sama coSabina, megan8, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Czy mi sie wydaje, czy miedzy Pusurkiem i Bursztynem czasem iskrzy? Jakas taka letka rywalizacja yntelektualna.
Nie lubie jak sie rodzice kloca
Chyba juz iskrzec przestalo. Papka mnie siem z mozgu zrobila i weszlam w tryb: Kobieta w II trymestrze ciazy.Simba, Bursztyn, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no to idealnie sie zlozylo
idz blysnac posladem i popros o umycie plecow, ostatnio narzekalas ze nia ma kto....a tutaj mowisz i masz ;0
No i nic z tego nie wyszlo. Nie przyszedl, plecow nie umyl. A czlowiek sie tyle enerdowskich filmow o hydraulikach naogladal i co? Guzik to prawda...Simba, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
może umyj zęby?Simba wrote:Mialam nadzieje ze ten niesmak minie po nocy, ale niestety nie..
To chyba jednak pelnia albo nie wiem juz sama coBursztyn, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dzis jest pelniaaaaaaaaaa, kazde zyczenie sie spelniaaaaaaaaaaa, chaaaa chaaaa...
Se jakies zyczenie pomysl, to sie spelni i bedzie git!
Ciekawe jakie? Pomyslmy. No patrz - KOMPLETNIE NIC mi do glowy nie przychodziPusurek, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ciekawe jakie? Pomyslmy. No patrz - KOMPLETNIE NIC mi do glowy nie przychodzi
A moze chcialabys byc aktorka, odnoszaca sukcesy w LA? Albo piosenkarka?
Jak nie, to ja juz nie wiem.mysza1975, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Hmm, moze miec wielka wille z wiezyczkami, basztami, fontanna w ogrodzie, marmurowymi lazienkami, zlotymi kranami, lokajem w liberii, kucharka i przystojnym ogrodnikiem?
A moze chcialabys byc aktorka, odnoszaca sukcesy w LA? Albo piosenkarka?
Jak nie, to ja juz nie wiem.
Czekaj, czekaj - cos mi swita. Cos, cos, zaraz..Mmmmm yhy yhy..Aaaaa! Przeciez ja chce miec dziecko!Sabina, Reni, Pusurek, Mango, mysza1975, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czy mi sie wydaje, czy miedzy Pusurkiem i Bursztynem czasem iskrzy? Jakas taka letka rywalizacja yntelektualna.Simba wrote:Nie lubie jak sie rodzice kloca
moremi, Mega lubią tę wiadomość