35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:powiem ci, ze dalam im dzis wolne i ja przejelam zmiane na forum :)ale jutro powinny sie pojawic
, bo ja znikne
Nie wiedziałam ze mamy tu na forum dział kadrAle skoro tak, to kiedy pensje, sie pytam? Przecież to jak drugi etat
iwcia77, moremi, Mega, ania.g, Reni, Lucky, Bursztyn, Mango, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
pensji nie ma
to jest wolontariat
dla dobra ogolu- 1 ma urlop a drugi zastepstwo
Simba wrote:Nie wiedziałam ze mamy tu na forum dział kadrAle skoro tak, to kiedy pensje, sie pytam? Przecież to jak drugi etat
Mega, Simba, ania.g, Lucky lubią tę wiadomość
-
oj wiem , studiowalam to wasze forum zanim zaczelam pisac
chcialam rozeznac sie w terenie
Żanet wrote:Iwcia, kiedyś na forum był taki temat o ubieraniu sie w sukienki i takie tam, to było nawiązanieEwcia jest naturalnie piękna - ma sie rozumieć !
Simba, Lucky, Bursztyn, Żanet lubią tę wiadomość
-
Witam
Wreszcie słońceJa nie wiem co to jest że w wolny dzień budzę się wyspana bladym świtem a jak trzeba odwieźć dzieci do szkoły na 8 to potykam się o własne nogi... ale jeszcze jutro i kilka dni luzu
Miłego dniaSimba, Lucky, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
hej wszystkim
Paszczakinie liczę na Ciebie, chętnie dołączyłabym do zazielenionych w tym cyklu, boję się sprawdzać na kiedy wypadałoby rodzenie, ale może by się udało pod choinkę?
Dziewczynom w dwupakach życzę spokojnego dnia, małej ilości obowiązków i usuwania się kłód spod nóg
A niezaciążonym życzę ciąży natychmiastowej i zdrowej
powinnam ogarnąć piwnicę, ale przeraża mnie ta ilość gratów i pajęczyn eeeee może odłożę to jeszcze na troszeczkęBursztyn, ania.g, iwcia77, Bliska 77, gosia7122, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:lucky, gdzie twoj wykres? nawet nie wiadomo kiedy Ci kibicowac
się zniechęciłamtermometr schowany
śluzu nie da się zignorować, robię testy owu, w ten sposób wyznaczam owulację, no i specjalizuję się w czekaniu
staram się nie nakręcać a wykres nakręca, nawet po trzech latach starań
plan testowania na środę - czwartek po długim weekendziemalgos741, iwcia77, ania.g, Bliska 77, mama78, mysza1975, Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
aaa no to ten wcieło mi jedne dzień .. wczoraj odwiedziła mnie przyjaciółka ta no Milena no ten teges jak jej tam było.. aaaaaaaaaa.... Migrena!
Bursztyn, malgos741, iwcia77, samira, Bliska 77, Niuta, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaa no to ten wcieło mi jedne dzień .. wczoraj odwiedziła mnie przyjaciółka ta no Milena no ten teges jak jej tam było.. aaaaaaaaaa.... Migrena!
Dzien dobrymalgos741, Reni, iwcia77, Bliska 77, Simba, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość