35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:Witam się w pochmurny dzień, jak ja nie lubię takiej pogody tylko siedzieć w domu ble.
od następnego cyklu muszę spróbować mleczko pszczele.
https://www.pszczelnictwo.com.pl/mleczko_pszczele_naturalne_100g_id_196.html
a na tej stronce co podawała Bursztyn jest droższe 227 zł za 100g
http://mleczkopszczele.pl/mleczko-pszczele-cena/
Przygotuj się na doznania ekstremalnemalgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Upieklam wczoraj chleb skandynawski z przepisu blogowego ktory wrzucila Simba. Wszystko byloby dobrze gdyby nie to, ze kiedy chleb wyladowal w piekarniku doczytalam ze trzeba bardzo cienka warstwe nakladac na blache ok 3 mm, a moja miala chyba ze 3 cm... ale i tak jest smaczny bardzo i maz rowniez byl zachwycony
malgos741, Mega, Pusurek, EwaT, samira, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
My juz wróciliśmy z weekendu u rodziny, ale zimno strasznie, dobrze ze przestało padać. Niestety taka pogoda to zwykle katar u nas wszystkich. Mam nadzieje ze sklepy pootwierane bo muszę uzupełnić zapas husteczek.
Viv wielkie gratulacje, ale jesteś szczesciarą. Mam nadzieje dołączyć do Ciebie we czwartek.
Mamo78 jak sie czujesz?
Dla mnie tez mleczko pszczele ma paskudny kwasnomdly smak, no ale zmuszam sie i daje radę, niestety M stwierdził ze to nie do przejścia
Szkoda ze jutro poniedzialekMega, Viv78, ania.g, Bliska 77, samira, caffe, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Upieklam wczoraj chleb skandynawski z przepisu blogowego ktory wrzucila Simba. Wszystko byloby dobrze gdyby nie to, ze kiedy chleb wyladowal w piekarniku doczytalam ze trzeba bardzo cienka warstwe nakladac na blache ok 3 mm, a moja miala chyba ze 3 cm... ale i tak jest smaczny bardzo i maz rowniez byl zachwycony
Oj, to sie chyba piekl i piekl, co? Jak sie go ta cieniutko, to jest to kwestia 20 min, wrecz ma tendencje to spiekania sie.
Ale najwazniejsze, ze smakuje. U mnie polowa blachy schodzi, kiedy jest jeszcze ciepla. Jak ciastomalgos741, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny oszaleje zaraz.2 testy poranne negatywne-teraz krew-pozytywna (wartość 54,7)i cały czas "mokrosc" czuje i mam plamienie.2x2
dupka biorę-moze zwiększyć?czy to może on szkodzi?ps-jakby któraś potrzebowała to w szpitalu na solcu jest laboratorium otwarte zawszeania.g, Bliska 77, samira, caffe, mysza1975, mama78 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Oj, to sie chyba piekl i piekl, co? Jak sie go ta cieniutko, to jest to kwestia 20 min, wrecz ma tendencje to spiekania sie.
Ale najwazniejsze, ze smakuje. U mnie polowa blachy schodzi, kiedy jest jeszcze ciepla. Jak ciasto
Ale smak super, dodalam rowniez makPusurek, Simba lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:Dziewczyny oszaleje zaraz.2 testy poranne negatywne-teraz krew-pozytywna (wartość 54,7)i cały czas "mokrosc" czuje i mam plamienie.2x2
dupka biorę-moze zwiększyć?czy to może on szkodzi?ps-jakby któraś potrzebowała to w szpitalu na solcu jest laboratorium otwarte zawsze
i wierz tu sikanym testom...
sprawdz bete jeszcze raz pojutrze
trzymam kciuki zeby plamienie sie skonczyloViv78, Bliska 77, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:tak, ponad godzine... nastepnym razem posmaruje cienka warstwe, jak w przepisie.
Ale smak super, dodalam rowniez makBursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-
pisałam spod szpitala - z komory - wiec troche nieskladnie - ale widzicie jaką ma moc to forum? wychodzę ze szpitala -wsiadam w fure zeby ludzi zaryczaną facjatą nie straszyć - i od razu do Was po wsparcie
ps - a babki na recepcji to nie wiedziały czy ja ryczę ze szcześcia czy z przerażenia- najpierw odebralam od nich wynik i poszlam na bok bo zaczal mi tel dzwonic...tesciowa, ta to ma wyczucie,
jednym okiem tylko zobaczylam ze jakies 2 z kawalkiem - no to mi sie wszystko zlozylo w calosc (negatywne sikacze, plamienie itp) ale pozniej otwieram - i az sie do nich cofnelam i poprosilam o interpretacje (myslalam ze cos wiecej mi powiedza) - a tam dziewczynka wziela karte do reki i czyta "ciąza 1,3-2 tydzien" - a ja w szloch.
ps - jak do nich przyszlam przed badaniem - to obie panie graly w jakies gry na kompie - dopiero jak zaczelam dyktowac pesel to sie oderwaly i mnie oblukaly od gory do dolu - no nie wiem jak to interpretowacPusurek, samira, ania.g, caffe, Sabina, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViv78 wrote:pisałam spod szpitala - z komory - wiec troche nieskladnie - ale widzicie jaką ma moc to forum? wychodzę ze szpitala -wsiadam w fure zeby ludzi zaryczaną facjatą nie straszyć - i od razu do Was po wsparcie
ps - a babki na recepcji to nie wiedziały czy ja ryczę ze szcześcia czy z przerażenia- najpierw odebralam od nich wynik i poszlam na bok bo zaczal mi tel dzwonic...tesciowa, ta to ma wyczucie,
jednym okiem tylko zobaczylam ze jakies 2 z kawalkiem - no to mi sie wszystko zlozylo w calosc (negatywne sikacze, plamienie itp) ale pozniej otwieram - i az sie do nich cofnelam i poprosilam o interpretacje (myslalam ze cos wiecej mi powiedza) - a tam dziewczynka wziela karte do reki i czyta "ciąza 1,3-2 tydzien" - a ja w szloch.
ps - jak do nich przyszlam przed badaniem - to obie panie graly w jakies gry na kompie - dopiero jak zaczelam dyktowac pesel to sie oderwaly i mnie oblukaly od gory do dolu - no nie wiem jak to interpretowac
No bo glowe paniom w niedziele zawracasz!Panie sobie stawialy pasjansa albo graly w inne angry berdsy, a tu wyniki musza interpretowac.
Jestes w ciazy, wiec dupek przynajmniej 2 razy dziennie ( przy plamieniach lekarze daja nawet 3 dziennie ) i ciesz sie kobito!Trzymam kciuki!
Viv78, caffe, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
[QUOTE=Viv78
ps - jak do nich przyszlam przed badaniem - to obie panie graly w jakies gry na kompie - dopiero jak zaczelam dyktowac pesel to sie oderwaly i mnie oblukaly od gory do dolu - no nie wiem jak to interpretowac[/QUOTE]
moze za dobrze wyglądasz do swojego peseluale to tylko sie cieszyć. I jeszcze raz gratuluję
Viv78, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam
Panda, bardzo podoba mi się Twój nakaz bzykania
Viv, testy sikane bywają zawodne. Ja też tak kiedyś miałam, nawet pisałam o tym na forum. Miałam też tak że druga kreska była ledwo widoczna a beta tego samego dnia wynosiła ponad 400.Test z krwi jest ważniejszy i tego się trzymaj. Jeśli chodzi o dupka to ja biorę 3x dziennie po jednej. Może dołącz do tego nospę? Mam nadzieję że plamienia miną i druga beta będzie miała prawidłowy przyrost. Trzymam kciuki
Samiec się odfochał, zachowuje się jakby nic się nie stało. Wczoraj przyprawił mnie o kolejne wkurwienie bo stał sobie z kieliszkiem wina a ja najpierw odkurzałam a potem myłam podłogę. Nie zaproponował pomocy a ja się prosić nie będę. W odwecie nie wsadzę jego rzeczy do pralki jak będę robić pranie. W każdym razie na pewno czuje dzisiaj ode mnie chłód a do tego jestem bardzo złośliwa. Uff, to się naprodukowałam, od razu mi lżejPusurek, Viv78, Mega, samira, Bliska 77, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Samiec się odfochał, zachowuje się jakby nic się nie stało. Wczoraj przyprawił mnie o kolejne wkurwienie bo stał sobie z kieliszkiem wina a ja najpierw odkurzałam a potem myłam podłogę. Nie zaproponował pomocy a ja się prosić nie będę. W odwecie nie wsadzę jego rzeczy do pralki jak będę robić pranie. W każdym razie na pewno czuje dzisiaj ode mnie chłód a do tego jestem bardzo złośliwa. Uff, to się naprodukowałam, od razu mi lżej
Heh, samiec ma z Toba za dobrze! On pewnie i tak nie skumal, ze chcesz pomocy, zaden facet nie kuma takich sygnalow. Jak nie werbalizujesz to problem nie istnieje. Ja ostatnio mam etap pierdykania rzeczami o podloge ( a w zyciu tak nie mialam ), ale jak jestem w ciazy, to wolno mi, nie? W koncu nie mozna byc kobieta idealna, kiedy jest sie w ciazy, a nawet nie powinno sie nia byc.Niech facet tez poczuje, ze bedzie mial dziecko!
A jak mu ciuchow nie upierzesz, to tez nie zakladam, ze odbierze to jako kare za cos. Pomysli raczej, ze zapomnialas... Tacy oni juz sa...ania.g, Mega, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Heh, samiec ma z Toba za dobrze! On pewnie i tak nie skumal, ze chcesz pomocy, zaden facet nie kuma takich sygnalow. Jak nie werbalizujesz to problem nie istnieje. Ja ostatnio mam etap pierdykania rzeczami o podloge ( a w zyciu tak nie mialam ), ale jak jestem w ciazy, to wolno mi, nie? W koncu nie mozna byc kobieta idealna, kiedy jest sie w ciazy, a nawet nie powinno sie nia byc.
Niech facet tez poczuje, ze bedzie mial dziecko!
A jak mu ciuchow nie upierzesz, to tez nie zakladam, ze odbierze to jako kare za cos. Pomysli raczej, ze zapomnialas... Tacy oni juz sa...Dziś mu już werbalizuję skoro taki nie kumaty się zrobił na stare lata, wsadź ręczniki do pralki i włącz pranie, weź koszyk na zakupy, idź po sałatę, poszukaj makaronu a teraz powieś uprane ręczniki. Jeszcze pewnie dziś do tego sporo dojdzie
Sabina, Mega, Pusurek, iwcia77, Kate 75 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4