35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha, dzień dobry
Byłam dzisiaj na krwi i i USG teraz czekam na tel ze szpitala na dalsze wskazówki - czym sie kluc, w jakiej ilości i jak długo.
Facet od USG powiedział ze wysiedzialam w sumie 10 jajek (7 prawy, 3 lewy) i ze jeszcze dwa dni stymulacji i powinny byc gotowe. Jakoś szybko mi sie to wydało? No nic zobaczymy, bo i tak badanie krwi ma uzupełnić obraz..
Mam dzisiaj super pracowita niedziele a jeszcze planujemy godzinny rowerek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 15:43
Mega, malgos741, samira, Sabina, Bursztyn, Pusurek, Bliska 77, ania.g, mysza1975, Kate 75, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
wow Simba ależ wysiedziała duuuuużo jajek
Dziewczyny na której stronie jest ten chlebek może sama upiekę?Simba lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Oczywiście chodzi o pęcherzyki - mam nadzieje, ze to nie bedą wydmuszki
A tu gdyby któraś chciała sobie powróżyć z fusów
http://www.ivfpredict.com/index-1.html
Czytam ze w PL pobranie jajek robi sie w narkozie..tutaj tylko miejscowe znieczulenie. Chyba zaczęłam sie bać...Bursztyn, samira, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Oczywiście chodzi o pęcherzyki - mam nadzieje, ze to nie bedą wydmuszki
A tu gdyby któraś chciała sobie powróżyć z fusów
http://www.ivfpredict.com/index-1.html
Czytam ze w PL pobranie jajek robi sie w narkozie..tutaj tylko miejscowe znieczulenie. Chyba zaczęłam sie bać...
a tak powaznie, to nie wiem...teraz mowie ze ivf nie dla mnie, ale moglabym zmienic zdanie gdybym sie dowiedziala ze to jedyna sznasa...
jesli znieczulaja miejscowo to znaczy ze da sie przezyc, skoro hsg przezylas to dasz radeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 17:26
Simba lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Aha, dzień dobry
Byłam dzisiaj na krwi i i USG teraz czekam na tel ze szpitala na dalsze wskazówki - czym sie kluc, w jakiej ilości i jak długo.
Facet od USG powiedział ze wysiedzialam w sumie 10 jajek (7 prawy, 3 lewy) i ze jeszcze dwa dni stymulacji i powinny byc gotowe. Jakoś szybko mi sie to wydało? No nic zobaczymy, bo i tak badanie krwi ma uzupełnić obraz..
Mam dzisiaj super pracowita niedziele a jeszcze planujemy godzinny rowerekMega lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak se zrobilam dla...jaj ten test i yyszlo mi 19%...to ja w ogole nie bede podchodzic gdyby cos.....
a tak powaznie, to nie wiem...teraz mowie ze ovf nie dla mnie, ale moglabym zmienic zdanie gdybym sie dowiedziala ze to jedyna sznasa...
jesli znieczulaja miejscowo to znaczy ze da sie przezyc, skoro hsg przezylas to dasz rade
Doskonale rozumiem Twoje wahania. Ale jak Cie sytuacja powoli przypiera do ściany...
Wczoraj kumpelka mi opowiadała, ze jej znajoma, po wielu latach leczenia, IVF bez rezultatu, zaszła właśnie ostatnio w wieku 45 lat kiedy od wielu lat juz z mężem odpuscili temat
Myśle ze warto spróbować tego co w naszym zasięgu. A juz co los przyniesie....
Bursztyn, ania.g, Kate 75, EwaT, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Jak mu gaci zabraknie to będzie miał minę bezcenną
Maz wieczorem kladzie sie do lozka i mowi szeptem:
-kochanie , nie mam majtek..
na to zona:
- och kurcze, jutro ci wypiore ...
dobry wieczor kobiety, ja tylko wskoczylam na momencik , bo lece na pizze :)papaIwone, samira, Viv78, Kate 75, Sabina, malgos741, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość