35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:witajcie
zaległości nadrobię chyba dopiero we wtorek
w środę po w sumie dwugodzinnej wizyty u okulistki, dostałam potwierdzenie, ze mimo wady siatkówka jest ok i mogę rodzić naturalnie, jutro do gin a potem z córką na 'dzidziusiowe zakupy", takze więcej czasu będę miała we wtorek to zajrzę do Was, może jutro wieczorem, póki co, miłego dnia dla każdej z WasBliska 77 lubi tę wiadomość
-
Panda wrote:Viv 78 wspaniale GRATULACJE!!!
Witam sie niedzielnie pozdrawiam wszystkie kobialki
Samirka Pandowy suwaczek super jest rodzinnie
Jeszcze Was nie poczytalam ale w koncu mam chwilke wiec super. U mnie pierwszy monitorowany cykl czuje sie pod kontrola haha dzisiaj jest nedziela i z rana telefon z kliniki z podsumowaniem dotychczasowych badan i potwierdzenie owulacji z dzisiejszym nakazem rozrabiania...podoba mi sie! Mam nakaz bzykania niesamowiteW sumie to przynajmniej mam potwierdzenie ze ovu sie nie myli i wyznacza owulke w te same dni co badanie z krwi. Wyglada na to ze ze mna wszystko dobrze po owulacji bierzemy sie za Pana Pande i jego gwardie.
Szczerze jestem bardzo zadowolona ze poszlam do kliniki czuje sie bardziej wyluzowana i znow wiem wiele wiecej polecam wszsytkim ktore nie podjely jeszcze tego kroku, jedyny mankament to topniejace konto, ale coz cos za cos...
to chyba tyle ide czytac ...profesjonalnie
a kasa- jest po to zeby ja wydawac na dobre cele, a ten blizniakowy jest chyba najlepszy
Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja uzywalam, ale akurat mi ten smak odpowiada. Nie musisz go pic prosto z lyzki, ja czasem tak robilam- naprawde lubie
albo 2-3 lyzeczki oleju mieszlam z sekiem kozim, pyszne
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:jak dlugo pilas siemie zeby pojawil sie efekt? Bo ja pilam 2 tyg. i niewiele sie dzialo
Moja córka po chorobie zachowuje się jak kleszcz. Nie odstępuje mnie na krok. To strasznie męczące. Nie mam chwili wolnej. No i teraz wcina wszystko co znajdzie. Tak nadrabia dietęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 11:28
Mega, Pusurek, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ją na efekty nie musiałam długo czekać. Od razu było lepiej. A nie stosowalam go dłużej już tydzień. Może Tobie to po prostu nie pasuje?
Moja córka po chorobie zachowuje się jak kleszcz. Nie odstępuje mnie na krok. To strasznie męczące. Nie mam chwili wolnej. No i teraz wcina wszystko co znajdzie. Tak nadrabia dietęMega, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:bardzo dobrze dziala na moj zoladek, nawet lubie pic tego gluta, ale jesli chodzi o sluz to nie zauwazylam nic szalowego, sprobuje w tym cyklu jeszcze raz, a jakby co to mam w zanadrzu zel Conceive
olej moze nie bedzie aż tak zły, wiesiołka próbowałam ale jakos nie zaszalal u mnie. Zreszta ja wychodzę z założenia ze to wszystko nie bedzie potrzebne bo beda dwie krechy
Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:siemię lniane nie dla mnie, oj okropny ten glucik, wszystko mi sie cofa
olej moze nie bedzie aż tak zły, wiesiołka próbowałam ale jakos nie zaszalal u mnie. Zreszta ja wychodzę z założenia ze to wszystko nie bedzie potrzebne bo beda dwie krechy
gdzie masz wykres?Simba lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a probowalas zatkac noc? wtedy nic nie poczujesz
No nic, muszę się jeszcze jakiś czas przemęczyć i liczyć na to, że stres który codziennie mnie dopada na ok 15 min, nie będzie miał wpływu na ew zaciążenieMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam się w pochmurny dzień, jak ja nie lubię takiej pogody tylko siedzieć w domu ble.
od następnego cyklu muszę spróbować mleczko pszczele.Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwone wrote:Próbowałam z zatkanym nosem, próbowałam z podniesionym językiem żeby smak nie dostał się na czubek języka i nic nie pomogło, nadal tak samo
No nic, muszę się jeszcze jakiś czas przemęczyć i liczyć na to, że stres który codziennie mnie dopada na ok 15 min, nie będzie miał wpływu na ew zaciążenie
przyzwyczaisz sie do smaku, spokojnie
wazne zeby to mleczko zjadac na czczo i przez pol godziny po tym nic nie jesc ani nie pic.Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zeby tylko takie stresy byly w zyciu
przyzwyczaisz sie do smaku, spokojnie
wazne zeby to mleczko zjadac na czczo i przez pol godziny po tym nic nie jesc ani nie pic.
Chociaż zastanawiam się, bo czytałam na jakieś stronie że na czczo, albo 2-3 godz po kolacjiBursztyn lubi tę wiadomość