35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
A ja znowu wczoraj wypilam troche wina i znowu zdycham. Koncze z piciem. Dzisiaj ostatni paczek a od poniedzialku oczyszczanie i dieta bezcukrowa. Teraz juz naprawde
Paszczak, o ktorej beda wyniki? Caly czas kciuki mam zacisniete
Mega, mam nadzieje ze dzis juz lepszy nastroj?Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam
Paszczak gdzie to słońce, u mnie leje od rana. W każdym razie jaki by nie był wynik z kliniki życzę Ci dziś pełnego luzu i 100% relaksu
U mnie kolejny dzień z fochem samca. Trudno się mówi. Przynajmniej będę miała czas na czytanie i babskie filmy.iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Witam
Paszczak gdzie to słońce, u mnie leje od rana. W każdym razie jaki by nie był wynik z kliniki życzę Ci dziś pełnego luzu i 100% relaksu
U mnie kolejny dzień z fochem samca. Trudno się mówi. Przynajmniej będę miała czas na czytanie i babskie filmy.
najlepiej jednak gdy tesciowka ma focha, nie odzywa sie wtedy- w moim przypadku to zbawienieania.g, iwcia77, Sabina, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:sfochowane lub sfoszone samce to nawet czasem smieszne sa
najlepiej jednak gdy tesciowka ma focha, nie odzywa sie wtedy- w moim przypadku to zbawienieWczoraj była cudowna cisza. Chyba częściej jej pogram na nerwach skoro to tak działa.
Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyEllo, u mnie slonce i wiatr, a poza tym nocka do bani, bo brzuch przeszkadza. Gdyby dalo sie go jakos odlozyc na noc na bok...
Poza tym zlamal sie uchwyt od drzewca flagi, wiec 3 maja odbedzie sie bez polskiej flagi.
A co do meskich fochow, to moj chlop juz byl na granicy foszka, bo go z rana opierdzielilam, ale widze, ze mu przeszlo, bo polecial do sklepu po sniadanko dla swoich kobiet.
Milego majowkowania!
iwcia77, ania.g, Mega, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
hej, melduje sie z rana
, cieplo na dworze
. wczoraj na tvp1 byla komedia amerykanska pt" mama do wynajecia"- widzialyscie moze? usmialam sie jak norka
37 letnia kobieta chciala byc mama , okazalo sie jednak,ze ma macice w ksztalcie litery T i male szanse na zajscie w ciaze wobec tego wynajmuje za pieniadze surogatke ..no i tu dopiero zaczyna byc smieszniePusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:wczoraj na tvp1 byla komedia amerykanska pt" mama do wynajecia"- widzialyscie moze? usmialam sie jak norka
37 letnia kobieta chciala byc mama , okazalo sie jednak,ze ma macice w ksztalcie litery T i male szanse na zajscie w ciaze wobec tego wynajmuje za pieniadze surogatke ..no i tu dopiero zaczyna byc smiesznie
A ja wczoraj przeczytalam po raz kolejny powiesc Szwai "Zupa z ryby fugu", ktora mowi o tym samym. Jak czytalam to ( problemy z zajsciem w ciaze, in vitro, surogatka ) 2 lata temu, to wydawalo mi sie to takie nierealne. A teraz zupelnie inacze sie to czyta.iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
tej akurat nie czytalam, ale zgadzam sie z toba...poki cos nie dotyczy ciebie to jakas abstrakcja a ja wczoraj wczulam sie w ten film jakos inaczej ..Pusurek wrote:A ja wczoraj przeczytalam po raz kolejny powiesc Szwai "Zupa z ryby fugu", ktora mowi o tym samym. Jak czytalam to ( problemy z zajsciem w ciaze, in vitro, surogatka ) 2 lata temu, to wydawalo mi sie to takie nierealne. A teraz zupelnie inacze sie to czyta.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Hej baby.. dzieki za kciuki, ale chyba lepiej oszczedzajcie sily na maj- widac musi byc, że z Simba w tym samym cyklu zaciazymy.. wyniki maja byc kolo 15-tej..
Mnie sfochowane chuopy nie smiesza, tylko wku..janie znosze fochów, a juz facetowi to zupełnie nie przystoi..
Bursztyn, ja sie z Toba polacze w bolu jutro, bo jak znam zycie, to dzis poszaleje.. Ale ja jak ania, popic moge i mniej niz butla mi nawet nie strzyknieChociaz, z drugiej strony, po 2 tygodniach niepicia to juz nie wiadomo
ciota sie z niego wtedy robi, dlatego mnie smieszy
ale i wkurwia, fakt
po calej butli musialabym jechac prosto na OIOM
do 15 juz niedalekoSimba, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny u mnie piekne slonce ale wietrznie.U mnie zaczal sie okres ;Szützenfest;co tydzien w innej miejscoeosci ,najpierw jest parada faceci maszeruja w mundurach z nimi orkiestra potem strzelanie do ptaka(sztucznego)i zabawa .U mnie zaczol sie wczoraj i tak do niedzieli ,oczywiscie bylam i dobrze sie posililam .Milego dnia zycze
ania.g, Mango, Bursztyn, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:oj czemu na smutno? szkoda ze nie wiedzialam , wypilybysmy sobie razem online
Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
DZIEWCZYNY!
zrobiłam test - druga krecha blada- ale jest.
oczywiscie nigdzie nie mozna zrobic badania krwi do poniedzialku,
a ja w poniedzialek skoro świt mialam wyjechac w delegacje (od 4 rano za kółkiem, 6 godzin podróży, poźniej z rzutnikiem i ciężkimi materiałami na szkolenie i tak do poźnej nocy) - a mam brązowe plamienie,
przedwczoraj i wczoraj - dzisiaj bardzo male - raczej bezowe zabarwienie,
mam dupka - więc wziełam przed chwilą,
co robić?
pomóżcie, bo zamiast się cieszyć to czytam jakieś straszne historie.inessa, Pusurek, ania.g, Sabina, polarmiś, Mega, EwaT, Mango, samira, Bursztyn, mysza1975, malgos741, iwcia77, Iwone, anna maria, Kate 75, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość
-
Viv, moim zdaniem powinnaś odpoczywać i uważać na siebie. Nie wydaje mi się, zeby wyjazd w delegację,w sytuacji gdy plamisz, był dobrym pomysłem.
Nie wiem, do którego teraz lekarza chodzisz, ale na tym etapie ciąży to lekarze zalecają leżenie plus progesteron (ci co mają stanowisko, ze progesteron działa). Nic więcej nie da się zrobić.EwaT, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczynki,mało pisze,bo u mnie nuda,chłop nadal za granicą,a jak przyjeżdża to akurat nie w czas odpowiedni.
Ale na zachęte Wam napisze o kobiecie,która urodziła u mnie w szpitalu pierwsze dziecko w wieku 44 lat.Tatuś maleństwa ma 53 lata,ale on już też i dziadkiem jest,bo to jego drugi związek.ania.g, Mango, Bursztyn, Pusurek, mysza1975, malgos741, EwaT, Simba, iwcia77, Panda, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny