X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

A ja znowu wczoraj wypilam troche wina i znowu zdycham. Koncze z piciem. Dzisiaj ostatni paczek a od poniedzialku oczyszczanie i dieta bezcukrowa. Teraz juz naprawde :)

Paszczak, o ktorej beda wyniki? Caly czas kciuki mam zacisniete :)
    Mega, mam nadzieje ze dzis juz lepszy nastroj?

Simba, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Paszczak gdzie to słońce, u mnie leje od rana. W każdym razie jaki by nie był wynik z kliniki życzę Ci dziś pełnego luzu i 100% relaksu :)
    U mnie kolejny dzień z fochem samca. Trudno się mówi. Przynajmniej będę miała czas na czytanie i babskie filmy.

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, współczuję. Ja mogę wypić butelkę wina i nic mi nie jest. Dopiero po dwóch mam kaca.

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Bursztyn, współczuję. Ja mogę wypić butelkę wina i nic mi nie jest. Dopiero po dwóch mam kaca.
    twarda sztuka jestes :)

ania.g, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witam
    Paszczak gdzie to słońce, u mnie leje od rana. W każdym razie jaki by nie był wynik z kliniki życzę Ci dziś pełnego luzu i 100% relaksu :)
    U mnie kolejny dzień z fochem samca. Trudno się mówi. Przynajmniej będę miała czas na czytanie i babskie filmy.
    sfochowane lub sfoszone samce to nawet czasem smieszne sa :)
    najlepiej jednak gdy tesciowka ma focha, nie odzywa sie wtedy- w moim przypadku to zbawienie :)

ania.g, iwcia77, Sabina, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    sfochowane lub sfoszone samce to nawet czasem smieszne sa :)
    najlepiej jednak gdy tesciowka ma focha, nie odzywa sie wtedy- w moim przypadku to zbawienie :)
    O tak, dokładnie :) Wczoraj była cudowna cisza. Chyba częściej jej pogram na nerwach skoro to tak działa.

Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello, u mnie slonce i wiatr, a poza tym nocka do bani, bo brzuch przeszkadza. Gdyby dalo sie go jakos odlozyc na noc na bok... ;)
    Poza tym zlamal sie uchwyt od drzewca flagi, wiec 3 maja odbedzie sie bez polskiej flagi.
    A co do meskich fochow, to moj chlop juz byl na granicy foszka, bo go z rana opierdzielilam, ale widze, ze mu przeszlo, bo polecial do sklepu po sniadanko dla swoich kobiet. ;)
    Milego majowkowania! :)

iwcia77, ania.g, Mega, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, melduje sie z rana :), cieplo na dworze :D. wczoraj na tvp1 byla komedia amerykanska pt" mama do wynajecia"- widzialyscie moze? usmialam sie jak norka :)
    37 letnia kobieta chciala byc mama , okazalo sie jednak,ze ma macice w ksztalcie litery T i male szanse na zajscie w ciaze wobec tego wynajmuje za pieniadze surogatke ..no i tu dopiero zaczyna byc smiesznie :)

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wczoraj na tvp1 byla komedia amerykanska pt" mama do wynajecia"- widzialyscie moze? usmialam sie jak norka :)
    37 letnia kobieta chciala byc mama , okazalo sie jednak,ze ma macice w ksztalcie litery T i male szanse na zajscie w ciaze wobec tego wynajmuje za pieniadze surogatke ..no i tu dopiero zaczyna byc smiesznie :)

A ja wczoraj przeczytalam po raz kolejny powiesc Szwai "Zupa z ryby fugu", ktora mowi o tym samym. Jak czytalam to ( problemy z zajsciem w ciaze, in vitro, surogatka ) 2 lata temu, to wydawalo mi sie to takie nierealne. A teraz zupelnie inacze sie to czyta.

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tej akurat nie czytalam, ale zgadzam sie z toba...poki cos nie dotyczy ciebie to jakas abstrakcja a ja wczoraj wczulam sie w ten film jakos inaczej ..
    Pusurek wrote:
    A ja wczoraj przeczytalam po raz kolejny powiesc Szwai "Zupa z ryby fugu", ktora mowi o tym samym. Jak czytalam to ( problemy z zajsciem w ciaze, in vitro, surogatka ) 2 lata temu, to wydawalo mi sie to takie nierealne. A teraz zupelnie inacze sie to czyta.

Pusurek lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak trzymam kciuki za wizyte :)
    paszczakin wrote:
    i ja dzien dobry. Slonce pieknie swieci, a ja juz 3h na nogach- brata do domu wyprawilam i do kliniki pojechalam..

teraz czas na odmóżdzanie i nicnierobienie..
    a wieczorem drinking-wine-smiley-emoticon.gif

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Hej baby.. dzieki za kciuki, ale chyba lepiej oszczedzajcie sily na maj- widac musi byc, że z Simba w tym samym cyklu zaciazymy.. wyniki maja byc kolo 15-tej..

Mnie sfochowane chuopy nie smiesza, tylko wku..ja ;) nie znosze fochów, a juz facetowi to zupełnie nie przystoi..

Bursztyn, ja sie z Toba polacze w bolu jutro, bo jak znam zycie, to dzis poszaleje.. Ale ja jak ania, popic moge i mniej niz butla mi nawet nie strzyknie ;) Chociaz, z drugiej strony, po 2 tygodniach niepicia to juz nie wiadomo ;)
    zgadzam sie, foch chlopu nie przystoi :) ciota sie z niego wtedy robi, dlatego mnie smieszy :) ale i wkurwia, fakt
    po calej butli musialabym jechac prosto na OIOM
    do 15 juz niedaleko :)

Simba, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie piekne slonce ale wietrznie.U mnie zaczal sie okres ;Szützenfest;co tydzien w innej miejscoeosci ,najpierw jest parada faceci maszeruja w mundurach z nimi orkiestra potem strzelanie do ptaka(sztucznego)i zabawa .U mnie zaczol sie wczoraj i tak do niedzieli ,oczywiscie bylam i dobrze sie posililam .Milego dnia zycze

ania.g, Mango, Bursztyn, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    oj czemu na smutno? szkoda ze nie wiedzialam , wypilybysmy sobie razem online :)
    o jeden drink za duzo i na płacze mi sie zebrało, ale mezus utulil, poprzytulal i jest lepiej :D

Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEWCZYNY!
    zrobiłam test - druga krecha blada- ale jest.

oczywiscie nigdzie nie mozna zrobic badania krwi do poniedzialku,
    a ja w poniedzialek skoro świt mialam wyjechac w delegacje (od 4 rano za kółkiem, 6 godzin podróży, poźniej z rzutnikiem i ciężkimi materiałami na szkolenie i tak do poźnej nocy) - a mam brązowe plamienie,
    przedwczoraj i wczoraj - dzisiaj bardzo male - raczej bezowe zabarwienie,
    mam dupka - więc wziełam przed chwilą,
    co robić?
    pomóżcie, bo zamiast się cieszyć to czytam jakieś straszne historie.

inessa, Pusurek, ania.g, Sabina, polarmiś, Mega, EwaT, Mango, samira, Bursztyn, mysza1975, malgos741, iwcia77, Iwone, anna maria, Kate 75, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie zimno tylko 7 stopni i leje :(

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv, moim zdaniem powinnaś iść zrobić badanie krwi. Zadzwonić do lekarza. Dobrze że wzięłaś dupka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 15:44

Mega, Viv78, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv, moim zdaniem powinnaś odpoczywać i uważać na siebie. Nie wydaje mi się, zeby wyjazd w delegację,w sytuacji gdy plamisz, był dobrym pomysłem.

Nie wiem, do którego teraz lekarza chodzisz, ale na tym etapie ciąży to lekarze zalecają leżenie plus progesteron (ci co mają stanowisko, ze progesteron działa). Nic więcej nie da się zrobić.

EwaT, Viv78 lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczynki,mało pisze,bo u mnie nuda,chłop nadal za granicą,a jak przyjeżdża to akurat nie w czas odpowiedni.
    Ale na zachęte Wam napisze o kobiecie,która urodziła u mnie w szpitalu pierwsze dziecko w wieku 44 lat.Tatuś maleństwa ma 53 lata,ale on już też i dziadkiem jest,bo to jego drugi związek.

ania.g, Mango, Bursztyn, Pusurek, mysza1975, malgos741, EwaT, Simba, iwcia77, Panda, Kate 75 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 gratuluje!

Viv78 lubi tę wiadomość

‹‹ 3052 3053 3054 3055 3056 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ