35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:hej baby! doczytalam po lebkach, bo brat u mnie jeszczce jest i spedzamy czas rodzinnie
chcialam tylko odmeldowac, ze tescior znowu dzis negatywny, wiec po ptokach, bo dzisiaj to juz by pokazalo. Jutro musze i tak do kliniki jechac, bo mam przykaz, wiec sprawdza na 100% zeby odstawic progesteron. Wiec @ najwczesniej jutro czy w niedziele- bomba- tak mi wlasnie mial sie cykl przeunac.
I wcale (no prawie wcale) nie jest mi smutno, że nie wyszlo w tym cyklu, bo za 2 tygodnie mam weekend z moimi przyjaciółkami najkochanszymi i bede moga balowac! Znaczy wolalbym byc w ciazy, ale co zrobic- przynajmniej jest pociecha..
samira lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Co robi tesciowa na plazy?
Przyzwyczaja sie do piachu....
hyhyhyhy
Przepraszam, nie moglam sobie odmowic tego niewinnego dowcipu bowiem tesciowa zycie potrafi zatruc...powiem Ci tylko, ze z czasem jest coraz lepiej- jesli wymieniasz mezowmoja pierwsza tesciowka byla potworem, druga jest juz w miare (oprocz biegunki slownej), az nie chce myslec jaka moglaby byc trzecia
Ania, trzymaj sie
Moja pierwsza teściowa to też była masakra, obecna wydawałoby się na początku ok ale po latach wychodzi szydło z worka...Bursztyn, iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:hej baby! doczytalam po lebkach, bo brat u mnie jeszczce jest i spedzamy czas rodzinnie
chcialam tylko odmeldowac, ze tescior znowu dzis negatywny, wiec po ptokach, bo dzisiaj to juz by pokazalo. Jutro musze i tak do kliniki jechac, bo mam przykaz, wiec sprawdza na 100% zeby odstawic progesteron. Wiec @ najwczesniej jutro czy w niedziele- bomba- tak mi wlasnie mial sie cykl przeunac.
I wcale (no prawie wcale) nie jest mi smutno, że nie wyszlo w tym cyklu, bo za 2 tygodnie mam weekend z moimi przyjaciółkami najkochanszymi i bede moga balowac! Znaczy wolalbym byc w ciazy, ale co zrobic- przynajmniej jest pociecha..
Sabina lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:
Nie ma tego zlego!Baluj z godnoscia i czekamy na kolejny cykl zakonczony zielenia!
Sabina lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzięki za ten kawał, roześmiałam się na głos. Aż samiec spojrzał podejrzliwie.
Moja pierwsza teściowa to też była masakra, obecna wydawałoby się na początku ok ale po latach wychodzi szydło z worka...
Widzisz, tesciowa nr. 3 moglaby sie okazac prawdziwym skarbem...ania.g lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:Cześć dziewczyny
Mam pytanko do dziewczyn które brały świeże mleczko pszczele- jak Wam się udaje je przełknąć, mieszacie z czymś?Iwone, samira lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Różne rzeczy jadłam i piłam, ale nigdy nic nie powodowało u mnie takiego odruchu wymiotnego. Po pierwszej dawce myślałam że się uduszę,aż się popłakałam. Dzisiaj męczyłam się 15 minut i jakoś poszło.
Może i bym zwymiotowała, ale cały czas myślę ile to kosztuje i że mam nadzieję powinno pomóc. U mnie na choroby skórne a przy okazji na inne schorzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 15:58
ania.g, Mango, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Różne rzeczy jadłam i piłam, ale nigdy nic powodowało u mnie takiego odruchu wymiotnego. Po pierwszej dawce myślałam że się uduszę,aż się popłakałam. Dzisiaj męczyłam się 15 minut i jakoś poszło.
Może i bym zwymiotowała, ale cały czas myślę ile to kosztuje i że mam nadzieję powinno pomóc u mnie na choroby skórne a przy okazji na inne schorzenia.
Iwone lubi tę wiadomość
-
ale mnie te kwachy wciagnely
juz sie najaralam jak szczrbaty na suchary, a czytajac przypomnialo mi sie, ze moja kolezanka robila w domku kwasy firmy Jadwiga i bardzo je zachwala. :)QUOTE=Bursztyn]Ale Ci wyjasnilam...
google lepiej ode mnie to zrobi, w kazdym razie to nie to samo[/QUOTE]
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Paszczak, czyli jednak razem zachodzimy
Bursztyn i Iwcia - tez myśle o kwasach, zreszta juz chyba pisałam, ale coś mi sie wydaje ze to do zimy trzeba poczekać, bo absolutnie po tym na słońce nie mozna wychodzić...
Pusurek - fajnie ze Wam sie Londek udał - bardzo lubie to miasto. A za Tate gallery to wręcz tęsknię..
Polar - jak widać nie ma tego złego. No i powiem ci, ze tez sądziłam ze po morfinie lepsze jazdy. Cóż, zostaje klasyczne chlanie.
Anią.g - wiesz jaka jest najlepsza pomadka dla teściowej? - Klej Kropelka
Ja mam w-end, ze czego sie bardzo cieszę, bo dzisiaj dowalilam kolejne zastrzyki i jakaś przymulona po nich chodzę. Chociaż byliśmy na basenie i zrobiłam sałatkę z rukoli, granata, koziego sera i orzechów. Miał byc tez obiad i super potrawa paszczaka makaron z łososiem, ale sie strasznie zamulilismy.
Jutro wybieramy sie na koncert Zakopower (Paszczak, jak sie piszecie to możemy Was zgarnąć) do pobliskiego Leuven. No i co tam jeszcze? W sumie nic. Pogoda do dupy a ja tęsknię za Bieszczadami..
Pozdrowka laseczki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 16:52
Kate 75, ania.g, megan8, iwcia77, Mega, Mega, Sabina, Bursztyn, samira, Pusurek, mysza1975, malgos741, polarmiś lubią tę wiadomość