X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    o to dawaj linka , bo tu we wlochach u kosmetyczki tylko sie wymasujesz albo wydepilujesz, maja bana na kwasy i wysylaja do klinik dermatologicznych , a wiesz jakie tu sa ceny :D :-o
    moja w Milano robila kwasy...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za linki, poczytam i na pewno cos kupie :) mam nadzieje ze diabla sobie nie narobie :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hej baby! doczytalam po lebkach, bo brat u mnie jeszczce jest i spedzamy czas rodzinnie ;)

chcialam tylko odmeldowac, ze tescior znowu dzis negatywny, wiec po ptokach, bo dzisiaj to juz by pokazalo. Jutro musze i tak do kliniki jechac, bo mam przykaz, wiec sprawdza na 100% zeby odstawic progesteron. Wiec @ najwczesniej jutro czy w niedziele- bomba- tak mi wlasnie mial sie cykl przeunac.

I wcale (no prawie wcale ;)) nie jest mi smutno, że nie wyszlo w tym cyklu, bo za 2 tygodnie mam weekend z moimi przyjaciółkami najkochanszymi i bede moga balowac! Znaczy wolalbym byc w ciazy, ale co zrobic- przynajmniej jest pociecha..
    napisalam Ci pod Twoim wykrese, nie chce mi sie przepisywac, dodam tylko ze ja trzymam kciuki do konca :)

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dzieki za linki, poczytam i na pewno cos kupie :) mam nadzieje ze diabla sobie nie narobie :)
    Rollerem sobie nie narobilas? Nie. Wiec dlaczego mialabys sobie narobic kwaskiem?

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Co robi tesciowa na plazy?
    Przyzwyczaja sie do piachu....
    hyhyhyhy :)
    Przepraszam, nie moglam sobie odmowic tego niewinnego dowcipu bowiem tesciowa zycie potrafi zatruc...powiem Ci tylko, ze z czasem jest coraz lepiej- jesli wymieniasz mezow :) moja pierwsza tesciowka byla potworem, druga jest juz w miare (oprocz biegunki slownej), az nie chce myslec jaka moglaby byc trzecia ;)
    Ania, trzymaj sie :)
    Dzięki za ten kawał, roześmiałam się na głos. Aż samiec spojrzał podejrzliwie.
    Moja pierwsza teściowa to też była masakra, obecna wydawałoby się na początku ok ale po latach wychodzi szydło z worka...

Bursztyn, iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hej baby! doczytalam po lebkach, bo brat u mnie jeszczce jest i spedzamy czas rodzinnie ;)

chcialam tylko odmeldowac, ze tescior znowu dzis negatywny, wiec po ptokach, bo dzisiaj to juz by pokazalo. Jutro musze i tak do kliniki jechac, bo mam przykaz, wiec sprawdza na 100% zeby odstawic progesteron. Wiec @ najwczesniej jutro czy w niedziele- bomba- tak mi wlasnie mial sie cykl przeunac.

I wcale (no prawie wcale ;)) nie jest mi smutno, że nie wyszlo w tym cyklu, bo za 2 tygodnie mam weekend z moimi przyjaciółkami najkochanszymi i bede moga balowac! Znaczy wolalbym byc w ciazy, ale co zrobic- przynajmniej jest pociecha..
    Paszczak, jesteś dzielna. Testy bywają zawodne więc ja kciuków nie puszczam.

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Nie ma tego zlego! ;) Baluj z godnoscia i czekamy na kolejny cykl zakonczony zielenia! ;)

Sabina lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzięki za ten kawał, roześmiałam się na głos. Aż samiec spojrzał podejrzliwie.
    Moja pierwsza teściowa to też była masakra, obecna wydawałoby się na początku ok ale po latach wychodzi szydło z worka...
    Ah, te samce podejrzliwe ;)
    Widzisz, tesciowa nr. 3 moglaby sie okazac prawdziwym skarbem... ;)

ania.g lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Mam pytanko do dziewczyn które brały świeże mleczko pszczele- jak Wam się udaje je przełknąć, mieszacie z czymś?

samira lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Cześć dziewczyny

Mam pytanko do dziewczyn które brały świeże mleczko pszczele- jak Wam się udaje je przełknąć, mieszacie z czymś?
    ja nie mieszam, nie powinno sie, dla mnie nie jest takie straszne :)

Iwone, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ah, te samce podejrzliwe ;)
    Widzisz, tesciowa nr. 3 moglaby sie okazac prawdziwym skarbem... ;)
    O nie, tylko nie kolejna teściowa. Nie mam nerwa na to ;)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Cześć dziewczyny

Z niczym nie mieszam poza swoją śliną. Czasem zbiera mi się na wymioty ale jakoś daję radę.

Iwone, samira lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różne rzeczy jadłam i piłam, ale nigdy nic nie powodowało u mnie takiego odruchu wymiotnego. Po pierwszej dawce myślałam że się uduszę,aż się popłakałam. Dzisiaj męczyłam się 15 minut i jakoś poszło.
    Może i bym zwymiotowała, ale cały czas myślę ile to kosztuje i że mam nadzieję powinno pomóc. U mnie na choroby skórne a przy okazji na inne schorzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 15:58

ania.g, Mango, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Różne rzeczy jadłam i piłam, ale nigdy nic powodowało u mnie takiego odruchu wymiotnego. Po pierwszej dawce myślałam że się uduszę,aż się popłakałam. Dzisiaj męczyłam się 15 minut i jakoś poszło.
    Może i bym zwymiotowała, ale cały czas myślę ile to kosztuje i że mam nadzieję powinno pomóc u mnie na choroby skórne a przy okazji na inne schorzenia.
    zatkaj nos przy jedzeniu, nic nie poczujesz :)

Iwone lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja pytaniem na pytanie, bo mnie to bardzo zastanawia: czy to mleczko pszczele to propolis?
    Iwone wrote:
    Cześć dziewczyny

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja pytaniem na pytanie, bo mnie to bardzo zastanawia: czy to mleczko pszczele to propolis?
    nie, propolis to propolis a mleczko to mleczko

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Ci wyjasnilam... :) google lepiej ode mnie to zrobi, w kazdym razie to nie to samo

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie te kwachy wciagnely :) juz sie najaralam jak szczrbaty na suchary, a czytajac przypomnialo mi sie, ze moja kolezanka robila w domku kwasy firmy Jadwiga i bardzo je zachwala. :)QUOTE=Bursztyn]Ale Ci wyjasnilam... :) google lepiej ode mnie to zrobi, w kazdym razie to nie to samo[/QUOTE]

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam, można zmieszać z miodem :)

iwcia77, Kate 75, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, czyli jednak razem zachodzimy ;)
    Bursztyn i Iwcia - tez myśle o kwasach, zreszta juz chyba pisałam, ale coś mi sie wydaje ze to do zimy trzeba poczekać, bo absolutnie po tym na słońce nie mozna wychodzić...
    Pusurek - fajnie ze Wam sie Londek udał - bardzo lubie to miasto. A za Tate gallery to wręcz tęsknię..
    Polar - jak widać nie ma tego złego. No i powiem ci, ze tez sądziłam ze po morfinie lepsze jazdy. Cóż, zostaje klasyczne chlanie.
    Anią.g - wiesz jaka jest najlepsza pomadka dla teściowej? - Klej Kropelka ;)

Ja mam w-end, ze czego sie bardzo cieszę, bo dzisiaj dowalilam kolejne zastrzyki i jakaś przymulona po nich chodzę. Chociaż byliśmy na basenie i zrobiłam sałatkę z rukoli, granata, koziego sera i orzechów. Miał byc tez obiad i super potrawa paszczaka makaron z łososiem, ale sie strasznie zamulilismy.
    Jutro wybieramy sie na koncert Zakopower (Paszczak, jak sie piszecie to możemy Was zgarnąć) do pobliskiego Leuven. No i co tam jeszcze? W sumie nic. Pogoda do dupy a ja tęsknię za Bieszczadami..
    Pozdrowka laseczki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 16:52

Kate 75, ania.g, megan8, iwcia77, Mega, Mega, Sabina, Bursztyn, samira, Pusurek, mysza1975, malgos741, polarmiś lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3050 3051 3052 3053 3054 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ