X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    o to dawaj linka , bo tu we wlochach u kosmetyczki tylko sie wymasujesz albo wydepilujesz, maja bana na kwasy i wysylaja do klinik dermatologicznych , a wiesz jakie tu sa ceny :D :-o
    moja w Milano robila kwasy...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za linki, poczytam i na pewno cos kupie :) mam nadzieje ze diabla sobie nie narobie :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hej baby! doczytalam po lebkach, bo brat u mnie jeszczce jest i spedzamy czas rodzinnie ;)

chcialam tylko odmeldowac, ze tescior znowu dzis negatywny, wiec po ptokach, bo dzisiaj to juz by pokazalo. Jutro musze i tak do kliniki jechac, bo mam przykaz, wiec sprawdza na 100% zeby odstawic progesteron. Wiec @ najwczesniej jutro czy w niedziele- bomba- tak mi wlasnie mial sie cykl przeunac.

I wcale (no prawie wcale ;)) nie jest mi smutno, że nie wyszlo w tym cyklu, bo za 2 tygodnie mam weekend z moimi przyjaciółkami najkochanszymi i bede moga balowac! Znaczy wolalbym byc w ciazy, ale co zrobic- przynajmniej jest pociecha..
    napisalam Ci pod Twoim wykrese, nie chce mi sie przepisywac, dodam tylko ze ja trzymam kciuki do konca :)

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dzieki za linki, poczytam i na pewno cos kupie :) mam nadzieje ze diabla sobie nie narobie :)
    Rollerem sobie nie narobilas? Nie. Wiec dlaczego mialabys sobie narobic kwaskiem?

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Co robi tesciowa na plazy?
    Przyzwyczaja sie do piachu....
    hyhyhyhy :)
    Przepraszam, nie moglam sobie odmowic tego niewinnego dowcipu bowiem tesciowa zycie potrafi zatruc...powiem Ci tylko, ze z czasem jest coraz lepiej- jesli wymieniasz mezow :) moja pierwsza tesciowka byla potworem, druga jest juz w miare (oprocz biegunki slownej), az nie chce myslec jaka moglaby byc trzecia ;)
    Ania, trzymaj sie :)
    Dzięki za ten kawał, roześmiałam się na głos. Aż samiec spojrzał podejrzliwie.
    Moja pierwsza teściowa to też była masakra, obecna wydawałoby się na początku ok ale po latach wychodzi szydło z worka...

Bursztyn, iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hej baby! doczytalam po lebkach, bo brat u mnie jeszczce jest i spedzamy czas rodzinnie ;)

chcialam tylko odmeldowac, ze tescior znowu dzis negatywny, wiec po ptokach, bo dzisiaj to juz by pokazalo. Jutro musze i tak do kliniki jechac, bo mam przykaz, wiec sprawdza na 100% zeby odstawic progesteron. Wiec @ najwczesniej jutro czy w niedziele- bomba- tak mi wlasnie mial sie cykl przeunac.

I wcale (no prawie wcale ;)) nie jest mi smutno, że nie wyszlo w tym cyklu, bo za 2 tygodnie mam weekend z moimi przyjaciółkami najkochanszymi i bede moga balowac! Znaczy wolalbym byc w ciazy, ale co zrobic- przynajmniej jest pociecha..
    Paszczak, jesteś dzielna. Testy bywają zawodne więc ja kciuków nie puszczam.

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Nie ma tego zlego! ;) Baluj z godnoscia i czekamy na kolejny cykl zakonczony zielenia! ;)

Sabina lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzięki za ten kawał, roześmiałam się na głos. Aż samiec spojrzał podejrzliwie.
    Moja pierwsza teściowa to też była masakra, obecna wydawałoby się na początku ok ale po latach wychodzi szydło z worka...
    Ah, te samce podejrzliwe ;)
    Widzisz, tesciowa nr. 3 moglaby sie okazac prawdziwym skarbem... ;)

ania.g lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Mam pytanko do dziewczyn które brały świeże mleczko pszczele- jak Wam się udaje je przełknąć, mieszacie z czymś?

samira lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Cześć dziewczyny

Mam pytanko do dziewczyn które brały świeże mleczko pszczele- jak Wam się udaje je przełknąć, mieszacie z czymś?
    ja nie mieszam, nie powinno sie, dla mnie nie jest takie straszne :)

Iwone, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ah, te samce podejrzliwe ;)
    Widzisz, tesciowa nr. 3 moglaby sie okazac prawdziwym skarbem... ;)
    O nie, tylko nie kolejna teściowa. Nie mam nerwa na to ;)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Cześć dziewczyny

Z niczym nie mieszam poza swoją śliną. Czasem zbiera mi się na wymioty ale jakoś daję radę.

Iwone, samira lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różne rzeczy jadłam i piłam, ale nigdy nic nie powodowało u mnie takiego odruchu wymiotnego. Po pierwszej dawce myślałam że się uduszę,aż się popłakałam. Dzisiaj męczyłam się 15 minut i jakoś poszło.
    Może i bym zwymiotowała, ale cały czas myślę ile to kosztuje i że mam nadzieję powinno pomóc. U mnie na choroby skórne a przy okazji na inne schorzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 15:58

ania.g, Mango, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Różne rzeczy jadłam i piłam, ale nigdy nic powodowało u mnie takiego odruchu wymiotnego. Po pierwszej dawce myślałam że się uduszę,aż się popłakałam. Dzisiaj męczyłam się 15 minut i jakoś poszło.
    Może i bym zwymiotowała, ale cały czas myślę ile to kosztuje i że mam nadzieję powinno pomóc u mnie na choroby skórne a przy okazji na inne schorzenia.
    zatkaj nos przy jedzeniu, nic nie poczujesz :)

Iwone lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja pytaniem na pytanie, bo mnie to bardzo zastanawia: czy to mleczko pszczele to propolis?
    Iwone wrote:
    Cześć dziewczyny

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja pytaniem na pytanie, bo mnie to bardzo zastanawia: czy to mleczko pszczele to propolis?
    nie, propolis to propolis a mleczko to mleczko

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Ci wyjasnilam... :) google lepiej ode mnie to zrobi, w kazdym razie to nie to samo

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie te kwachy wciagnely :) juz sie najaralam jak szczrbaty na suchary, a czytajac przypomnialo mi sie, ze moja kolezanka robila w domku kwasy firmy Jadwiga i bardzo je zachwala. :)QUOTE=Bursztyn]Ale Ci wyjasnilam... :) google lepiej ode mnie to zrobi, w kazdym razie to nie to samo[/QUOTE]

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam, można zmieszać z miodem :)

iwcia77, Kate 75, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, czyli jednak razem zachodzimy ;)
    Bursztyn i Iwcia - tez myśle o kwasach, zreszta juz chyba pisałam, ale coś mi sie wydaje ze to do zimy trzeba poczekać, bo absolutnie po tym na słońce nie mozna wychodzić...
    Pusurek - fajnie ze Wam sie Londek udał - bardzo lubie to miasto. A za Tate gallery to wręcz tęsknię..
    Polar - jak widać nie ma tego złego. No i powiem ci, ze tez sądziłam ze po morfinie lepsze jazdy. Cóż, zostaje klasyczne chlanie.
    Anią.g - wiesz jaka jest najlepsza pomadka dla teściowej? - Klej Kropelka ;)

Ja mam w-end, ze czego sie bardzo cieszę, bo dzisiaj dowalilam kolejne zastrzyki i jakaś przymulona po nich chodzę. Chociaż byliśmy na basenie i zrobiłam sałatkę z rukoli, granata, koziego sera i orzechów. Miał byc tez obiad i super potrawa paszczaka makaron z łososiem, ale sie strasznie zamulilismy.
    Jutro wybieramy sie na koncert Zakopower (Paszczak, jak sie piszecie to możemy Was zgarnąć) do pobliskiego Leuven. No i co tam jeszcze? W sumie nic. Pogoda do dupy a ja tęsknię za Bieszczadami..
    Pozdrowka laseczki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 16:52

Kate 75, ania.g, megan8, iwcia77, Mega, Mega, Sabina, Bursztyn, samira, Pusurek, mysza1975, malgos741, polarmiś lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3050 3051 3052 3053 3054 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ