35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHello, witam sie i ja po grejt majowce w Londonie.
Wyjazd bardzo nam sie udal, aczkolwiek 6 miesiac ciazy i strajk metra to nie jest dobra kompilacja, trzeba bylo sie 2 dni tluc zaladowanymi na maxa autobusami. Ale dziecko zadowolone ( to byl jej prezent urodzinowy ), klasyki odwiedzone, szoping odstawiony ( ach, te ceny w Primarku ), deszcz nie padal, a nogi od lazenia tylko troche bola, ale nie spuchly.
Poprosze forumowego streszczacza o streszczenie, co na forum, z uzglednieniem nowych ciaz, porodow i innych atrakcji, bo nie przebrne przez te 100 stron, ktore naplodzilyscie przez 5 dni!mysza1975, polarmiś, Sabina, iwcia77, malgos741, ania.g, Kate 75, Simba, samira, Mega, peppapig, Niuta, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Kuruje kyruje dzieki za pamiec. Smigam na szwedkach ! Nafaszerowali mnie morfina wiec mialam zjazdy takie w moim odczuciu jak poalkoholowa jazda w dol przy probie zasniecia! Nie nawidze tego stanu! Myslalam ze po morfinie cos kolorowego sie przydarzy a tu spadajaca winda.
wracaj szybko do formy
i jakby co to opium lepszeiwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wtaj Pusurku
pozdrowilas Ele? nic mi nie mow o Primarku , bo jak jade do Manchester-u to mam zawsze nadbagaz
. Nadworny Streszczacz ma chyba dlugi weekend , wiec poczekasz sobie do poniedzialku , no chyba ze kto inny sie pokusi. napisze tylko , ze byla bitwa pomiedzy miesozercami a wegetarianinami
zakonczona LOVE & PEACE
Pusurek wrote:Hello, witam sie i ja po grejt majowce w Londonie.Wyjazd bardzo nam sie udal, aczkolwiek 6 miesiac ciazy i strajk metra to nie jest dobra kompilacja, trzeba bylo sie 2 dni tluc zaladowanymi na maxa autobusami. Ale dziecko zadowolone ( to byl jej prezent urodzinowy ), klasyki odwiedzone, szoping odstawiony ( ach, te ceny w Primarku ), deszcz nie padal, a nogi od lazenia tylko troche bola, ale nie spuchly.
Poprosze forumowego streszczacza o streszczenie, co na forum, z uzglednieniem nowych ciaz, porodow i innych atrakcji, bo nie przebrne przez te 100 stron, ktore naplodzilyscie przez 5 dni!Pusurek, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Wtaj Pusurku
pozdrowilas Ele? nic mi nie mow o Primarku , bo jak jade do Manchester-u to mam zawsze nadbagaz
. Nadworny Streszczacz ma chyba dlugi weekend , wiec poczekasz sobie do poniedzialku , no chyba ze kto inny sie pokusi. napisze tylko , ze byla bitwa pomiedzy miesozercami a wegetarianinami
zakonczona LOVE & PEACE
Eli nie widzialam, moze wyjechala na majowke? Za to widzialam tlumy do Kate Moss, ktora cos tam gdzies otwierala, liczy sie?
Dzieki za mini streszczenie, rozumiem, ze bylo grubo podczas bitwy.Nie wiem, ile bylo tych co miecho wcinaja, ja tez sie do nich zaliczam, ale to nie moja wina, tylko mojej grupy krwi ( 0 Rh - ) i my, ludzie pierwotni, musimy jesc miecho, same rozumiecie.
Ale bardzo szanuje i podziwiam tych, ktory nie jedza miesa, bo w duchu jestem wegetarianka. Jezeli tak w ogole sie da...
iwcia77, malgos741, Sabina, Simba, mysza1975, samira, peppapig, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość
-
Kate Moss tez sie liczy, no ale Eli moglas chociaz pomachac
. Bozia dzielnie walczyla a Bursztyn dzielnie sie bronila
, ale to musisz sobie nadrobic , bo po drodze i tak byly ciaze, inseminacje , okresy niechciane itp
. tez ma 0 Rh-
. Wegetarianizm to filozofia a ja nie filozuje , wiec zaliczam sie do miesozercow
Pusurek wrote:Eli nie widzialam, moze wyjechala na majowke? Za to widzialam tlumy do Kate Moss, ktora cos tam gdzies otwierala, liczy sie?
Dzieki za mini streszczenie, rozumiem, ze bylo grubo podczas bitwy.Nie wiem, ile bylo tych co miecho wcinaja, ja tez sie do nich zaliczam, ale to nie moja wina, tylko mojej grupy krwi ( 0 Rh - ) i my, ludzie pierwotni, musimy jesc miecho, same rozumiecie.
Ale bardzo szanuje i podziwiam tych, ktory nie jedza miesa, bo w duchu jestem wegetarianka. Jezeli tak w ogole sie da...
Pusurek, Sabina, mysza1975, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Kate Moss tez sie liczy, no ale Eli moglas chociaz pomachac
. Bozia dzielnie walczyla a Bursztyn dzielnie sie bronila
, ale to musisz sobie nadrobic , bo po drodze i tak byly ciaze, inseminacje , okresy niechciane itp
. tez ma 0 Rh-
. Wegetarianizm to filozofia a ja nie filozuje , wiec zaliczam sie do miesozercow
No, przelecialam troche tematu miesnego, u Bozi cien agresji zauwazylam, czy sie myle?
No i powtorze sie, ale mam podobne podejscie jak ( chyba ) Simba i Reni - bardzo duzy szacun dla nie jedzacych miesa i chociaz sama je jem, to mysle, ze kiedys przestane. Mamy z dzieckiem takie rzuty, ze jak sie naogladamy filmikow o rzezniach czy innych hodowlach, to drastycznie zmniejszamy domowe dawki miesa. Ale zakladam, ze nie mozna byc weekendowym wegetarianinem...Sabina, Simba, mysza1975, ania.g, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:A ja juz upieklam chlebek skandynawski polecam z tej stronki: http://www.mojewypieki.com/przepis/chrupki-chlebek-skandynawski
Czas pieczenia krotszy moze byc niz 60 min, smaruje sie dosc cienka warstwe na blasze, wiec to najczesciej jest 15 - 20 min. No i ja nie uchylam piekarnika, a chrupiacy jest zawsze.
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry, obudzilo mnie z rana ( przed 6 ) piekne slonce, mysle sobie opalanie bedzie. Schodze na dol, a chlop do pracy puchowa kurtke ubiera. Na dworze - 1 i szron na trawie! Ale jak sie ociepli, to lece na lezak!
Milego dnia!
Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurku fajnie, że wycieczka udana
nie ma to jak zmiana otoczenia
Witam z pracy!
Na szczęście szefowa wzięła wolne.
Troszkę pomarudze. Spieprzylismy ten cykl. Po prostu się nam nie chciało i tyle. Dziś rano wstałaś i miałam strasznego moralniaka. Ale cóż trudno.Pusurek, Mega, malgos741, samira, Kate 75, iwcia77, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dosłownie
lenie z nas
Znam ten bol, nam tez tak pare cykli przelecialo po drodze... Jest sie juz tak znaczonym bzykaniem w "tych" wlasnie dniach, ze szok. A jak sie juz seks robi na sile, to nie jest fajnie...Kate 75, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Znam ten bol, nam tez tak pare cykli przelecialo po drodze... Jest sie juz tak znaczonym bzykaniem w "tych" wlasnie dniach, ze szok. A jak sie juz seks robi na sile, to nie jest fajnie...
Mega, Kate 75, Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny
Obudzilam sie z bolem glowy, bedzie jazda bo tabletki mi sie konczyly a zapomnialam poprosic o recepte na nowe.
Sabina, ale cykl jest dopiero co rozpoczety, wiec chyba jeszcze jest szansa zeby nadrobic zaleglosci
Fajny przepis na chlebek skandynawski, wyprobuje bo nie trzeba sie specjalnie przy nim napracowac
Iwcia, wpadlam na pomysl, ze na gebe wyprobuje kwas migdalowy (jak juz ja troche podlecze), ten mocniejszy. Uzywalas moze kiedys?iwcia77 lubi tę wiadomość