X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia i całego weekendu :)

Pogoda super, trzeba trochę pooddychać świeżym powietrzem ;)

Mega, Kate 75, peppapig, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz upieklam chlebek skandynawski polecam z tej stronki: http://www.mojewypieki.com/przepis/chrupki-chlebek-skandynawski
    I zaraz lecę na silke. Ten weekend jest mi naprawdę potrzebny...

Kate 75, Bursztyn, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Już dobrze :) Dziękuje :)
    Mała jeszcze wychudzona i wciąż słaba, ale apetyt ma coraz lepszy, no i możemy jej powoli rozszerzać dietę :) Jak u niemowlaczka :)Teraz mąż poszedł wyjąć piaskownicę, córka mu pomaga, a ja mam chwile dla siebie :)
    no to dobrze

Sabina lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki

Jaki weekend ? Ja musze pracowac, i dzis i jutro... w UK 1.05 nie jest niestety dniem wolnym od pracy.
    Ale mialam noc....powiem za Polarkiem- rodzilam @. Bol byl tak straszny ze- sie porzygalam, do tego biiegunka i prawie omdlenie. Cholernie to bylo atrakcyjne. Wylam przez rowne 3 godz, od 1 do 4 nad ranem na podlodze w lazience, 2 nospy max nie pomogly, dopiero pozniej wzielam paracetamol podwojny, wczeniej sie nie dalo przez rzyganie. Teraz jestem nieprzytomna.
    Taka wycieczka przytrafila mi sie ostatnio w pazdzierniku i wtedy pomyslalam ze jesli porod tak wyglada to ja pier....le!

Żanet, Mango, Kate 75, Sabina, samira, iwcia77, mama78, Simba, Viv78, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo Bursztynku kurde nie da się z tym nic zrobić?
    Moja siostra też tak ciężko okres przechodziła,mdlała ale trochę odpuściło po drugim dziecku... :-| ;-)
    Wszystkim dziewczynom i waszym rodzinkom miłego łikendu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 11:13

Bursztyn, Żanet, Mango, Sabina, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to współczuję Bursztynkui nocy <3

Bursztyn, Mango, samira lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Oo Bursztynku kurde nie da się z tym nic zrobić?
    Moja siostra też tak ciężko okres przechodziła,mdlała ale trochę odpuściło po drugim dziecku... :-| ;-)
    Wszystkim dziewczynom i waszym rodzinkom miłego łikendu :-)
    mi sie tak zdarzylo 2 raz w zyciu, zazwyczaj jest do przejscia...

peppapig lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Bursztynku wspolczuje

Bursztyn, peppapig lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam luźnym dzień sadzę kwiatki, z synem jestem cały dzień to trochę pogadamy bo ciągle nie ma czasu. A to nastolatek też ma swoje kłopoty,fajny jest hehe...przechodzi mutacje z mężem go mutantem nazywamy :-)

Kate 75, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w to świąteczne południe!

Kate super, że wróciłaś.
    Sabina, skoro z córką już lepiej to i Ty odżyjesz.
    Bursztyn, współczuję dolegliwości okresowych, niech w tym cyklu znikną na kolejne 9 miesięcy.

Bursztyn, Kate 75, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, bardzo współczuję. Mam nadzieję że czujesz się już troszkę lepiej <3

Bursztyn lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Bursztyn, bardzo współczuję. Mam nadzieję że czujesz się już troszkę lepiej <3
    sponiewierana jestem, jak to po porodzie ;)

ania.g, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ,wczoraj weszlam do polskiego sklepu i od samych drzwi poczulam wspanialy zapach ogorkow malosolnych,wyobrazilam sobie w jednej rece ogorek w drugiej chleb z maslem i kielbasa polska,ale po krotkiej konsultacji z Helenka kupilam 3 ogorki i 05kg krowek i juz w samochodzie rozpoczelam uczte.Mowie wam jak taki mix smakuje :-).Milego dnia zycze

mysza1975, Bursztyn, Sabina, Kate 75, samira, ania.g, iwcia77, Mega, mama78, Simba, Viv78, gosia7122, malgos741, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny ,wczoraj weszlam do polskiego sklepu i od samych drzwi poczulam wspanialy zapach ogorkow malosolnych,wyobrazilam sobie w jednej rece ogorek w drugiej chleb z maslem i kielbasa polska,ale po krotkiej konsultacji z Helenka kupilam 3 ogorki i 05kg krowek i juz w samochodzie rozpoczelam uczte.Mowie wam jak taki mix smakuje :-).Milego dnia zycze
    czyli zagryzalas te ogory krowkami? :)

anna maria, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczeta ja w psopiechu ale postanowilam ze powiem Wam o moim HSG dzisiaj, szczegolnie tym co nigdy nie mialy badania. Nie ma sie czego bac. Zrobilam to w porze lunchu sam zabieg trwal 20 min. Zjadlam 2 panadole przed. Coz zabieg ginekologiczny, zaszczypalo jak plyn wstrzykiwali i tyle teraz boli brzuch lekko. Samo badanie nic strasznego powaznie. Wszystko widzialam na monitorze i to bylo ekstra co widzialam w srodku i doktor opowiadala mi od poczatku co robi i co widzi. Wiec jestem szczesliwa bo wszystko jest ze mna ok i rurki nie sa zatkane HURA! 3 panie mnie obsugiwaly dostalam taki szpitalny kaftanik, reczniczek, mydelko i podpaske :) na po, i z gabinetu prosto wyjscie przez lazienke. Obsluga przemila i na prawde super sie mna zajeli. Bylo fajnie powiem haha czyli nie taki diabel straszny...
    Teraz czeka nas szczegolowe badanie spermiszonow maja miedzyinnymi sprawidzic czy jakies proteiny sie nie przylepiaja do zolnierzykow co nie daje im plywac tak jak trzeba...to pozniej Was poczytam

Bursztyn nie boj sie idz i rob bo nie ma sie czego bac!!!!!

Bursztyn, anna maria, Sabina, Kate 75, mysza1975, samira, ania.g, peppapig, Simba, Viv78, malgos741, Mango lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    czyli zagryzalas te ogory krowkami? :)
    Dokladnie tak:-)

Bursztyn, Sabina, mama78, malgos741 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Czesc Dziewczeta ja w psopiechu ale postanowilam ze powiem Wam o moim HSG dzisiaj, szczegolnie tym co nigdy nie mialy badania. Nie ma sie czego bac. Zrobilam to w porze lunchu sam zabieg trwal 20 min. Zjadlam 2 panadole przed. Coz zabieg ginekologiczny, zaszczypalo jak plyn wstrzykiwali i tyle teraz boli brzuch lekko. Samo badanie nic strasznego powaznie. Wszystko widzialam na monitorze i to bylo ekstra co widzialam w srodku i doktor opowiadala mi od poczatku co robi i co widzi. Wiec jestem szczesliwa bo wszystko jest ze mna ok i rurki nie sa zatkane HURA! 3 panie mnie obsugiwaly dostalam taki szpitalny kaftanik, reczniczek, mydelko i podpaske :) na po, i z gabinetu prosto wyjscie przez lazienke. Obsluga przemila i na prawde super sie mna zajeli. Bylo fajnie powiem haha czyli nie taki diabel straszny...
    Teraz czeka nas szczegolowe badanie spermiszonow maja miedzyinnymi sprawidzic czy jakies proteiny sie nie przylepiaja do zolnierzykow co nie daje im plywac tak jak trzeba...to pozniej Was poczytam

Bursztyn nie boj sie idz i rob bo nie ma sie czego bac!!!!!
    Genialna wiadomosc!!!! :) Bardzo sie ciesze! :) Sportowe to hsg u Ciebie :) to tak jak silownia w porze lunchu ;)
    A to bylo metoda Rtg czy usg?

Panda lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dokladnie tak:-)
    ale jazda! :) ekstremalne doznania :)

anna maria lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2flagapolska.gif

wiajcie drogie towarzyszki- pamietacie pochody 1 majowe? :D

anna maria, Mega, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    2flagapolska.gif

wiajcie drogie towarzyszki- pamietacie pochody 1 majowe? :D
    Oj tak pamietam a potem byla zabawa(tak bylo u mnie na wsi),ale bylo fajnie ale musialm byc o 21 w domu:-(to nie bylo fajnie

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 3046 3047 3048 3049 3050 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ