35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:a tak powiem ci w tajemnicy , cicho , szeptem i na ucho : one sa wszystkie bardzo fajne i bardzo je polubilam
- od pierwszego czytania
iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Boziu wszystkiego naj ,ja mam za 4 dni urodziny a doktor mnie dziś mile zaskoczył bo nazwał mnie dziewczyną i nie chciał uwierzyć że mam tyle lat.Nawet nie wiecie jak super się poczułam tym bardziej że moje szczęscie jest zdrowe ,waży 487 gram.I jeszcze mała niespodzianka bo doktor wypatrzył dziewczynkę i jestem w kropce bo poprzednio moja gin.widziała chłopca.
Mango, gosia7122, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
JaMama wrote:Cześć dziewczyny
Wczoraj zapowiadałam , że jak zafasolkuję , to z impetem wpadnę do Was . Jeszcze nie wiem , czy mi sie udało , ale proszę trzymajcie kciuki , żeby się udało
Dziś mój 21dc , a ten czas tak niemiłosiernie sie dłuży ...buuuu...
PozdrawiamJestem dokładnie na tym samym etapie, ale mam więcej nieudanych cykli za sobą
Staram się nie myśleć, bo oblany test zawsze boli
Mega, megan8, caffe, szczęśliwa 2, malgos741, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:No to jedziemy na tym samym wózku
Jestem dokładnie na tym samym etapie, ale mam więcej nieudanych cykli za sobą
Staram się nie myśleć, bo oblany test zawsze boli
Lucky lubi tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Boziu wszystkiego naj ,ja mam za 4 dni urodziny a doktor mnie dziś mile zaskoczył bo nazwał mnie dziewczyną i nie chciał uwierzyć że mam tyle lat.Nawet nie wiecie jak super się poczułam tym bardziej że moje szczęscie jest zdrowe ,waży 487 gram.I jeszcze mała niespodzianka bo doktor wypatrzył dziewczynkę i jestem w kropce bo poprzednio moja gin.widziała chłopca.
Na tym etapie to już raczej dokładnie widać płeć. Gratuluję zdrowej kruszynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 19:09
gosia7122, malgos741, Lucky lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziewczyny, czuję ruchy maleństwa. Wczoraj myślałam że mi się zdaje ale dzisiaj ewidentnie rozrabia. Nie da się tego pomylić z ruchem jelit
W poprzedniej ciąży też tak wcześniej czułam ruchy. A koleżanka mi mówiła " o, jak jesteś po dwóch cesarkach to masz mega zrosty i bardzo późno poczujesz ruchy" a tu taka niespodziankaMango, Mega, gosia7122, mysza1975, EwaT, megan8, caffe, samira, malgos741, Sabina, Lucky, iwcia77, Viv78, polarmiś lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mango wrote:Ja chyba też, aż tak nie wyluzuję
Mango, samira, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dziewczyny, czuję ruchy maleństwa. Wczoraj myślałam że mi się zdaje ale dzisiaj ewidentnie rozrabia. Nie da się tego pomylić z ruchem jelit
W poprzedniej ciąży też tak wcześniej czułam ruchy. A koleżanka mi mówiła " o, jak jesteś po dwóch cesarkach to masz mega zrosty i bardzo późno poczujesz ruchy" a tu taka niespodzianka
O jak Ci zazdroszczę. Ja 16tc i jeszcze nicpeppapig, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a mi brakuje Caffe i jej ciętego języka.. nikt inny nie potrafił tak rzucać mięsem jak Caffe
odkąd zaszła w ciążę strasznie się wyciszyła..
Caffe no masakra ale zaraz u Ciebie będzie po wszystkim
A tak w ogóle, to energię rozładowuję w pracy, bo musiałam opracować jakies tam nowe procedury i teraz muszę kontrolować ich przestrzeganie. Roboty mam tyle, że forum "przelatuję" wzrokiem czy ktoś zaciążył.
Najwygodniej jest mi siedziec na takim fotelu jaki mam w pracy, tzn. muszę siedzieć całkowicie prosto. Jak przychodzę do domu, to wszędzie mi niewygodnie, a już pozycja półleżąca, czy teoretycznie wygodna pozycja siedząca na kanapie zupełnie odpada. Leżeć też mi jest źle, stąd nie mam siły brać kompa żeby za Wami nadążyćTakże w pracy nie mam czasu pisać, a w domu nie mam siły
Ale wielki brat czuwa i w odpowiednim czasie się uaktywniiwcia77, peppapig, Żanet, Reni, ania.g, Lucky, Mega lubią tę wiadomość