X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

ciekawe co u polarka...nie odzywa sie tak długo

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no czyli te 35+ na marne nie poszlo :D czegos nas jednak zycie nauczylo :D
    Bliska 77 wrote:
    a ja Wam powiem, że już jestem trochę na tym forum i bardzo cenię tutejsze dziewczyny za takt i klasę, były już różne sytuacje, wiadomo, gdzie ludzie tam prędzej czy później do jakiegoś spięcia musi dojść ale najważniejsze jest to, że zawsze umiemy być "ponad podziałami" na innych forach byłyby już wyzwiska, obrażanie innych, u nas widać klasę i kulturę ponad wszystko, tak trzymać, każdy ma swoje poglądy i szanujmy to

Bliska 77, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz racje , Miska juz dawno tutaj nie bylo...hm
    EwaT wrote:
    ciekawe co u polarka...nie odzywa sie tak długo

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no czyli te 35+ na marne nie poszlo :D czegos nas jednak zycie nauczylo :D
    jakby nie patrzeć, masz rację ;-)
    a w ogóle to powiem Wam, ze ogólnie Wy jakoś na mnie kojąco wpływacie bo w realu to czasem język mam tak ostry, e czasem zastanawiam się skąd to się bierze, zwłaszcza jak przebywam z "robiącymi wielką karierę kołtunami w pracy" odkąd jestem na zwolnieniu to jakoś tak wyluzowałam..........no i Wy tak łagodząco na mnie działacie ;-)

iwcia77, Reni, Bursztyn, Alis, mysza1975, Sabina, szczęśliwa 2, ania.g, samira, Simba, Mega, caffe, malgos741, Lucky lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu- spelnienia najskrytszych marzen !

graphics-birthday-665379.gif

peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz jakie jestesmy kojace :D, lepiej jak tabsy uspakajajace , a tak na serio to uwazam , ze laski tutaj utrzymuja poziom pomimo dyskusji i roznorodnych pogladow, odnioslam wrazenie , ze sie zaprzyjaznily bo "szukaja sie nawzajem" i "zywo" sie soba interesuja. Lubie tu zagladac , bo oprocz raczej wesolego klimatu wiem, ze mamy wspolny cel - ciaza :)
    Bliska 77 wrote:
    jakby nie patrzeć, masz rację ;-)
    a w ogóle to powiem Wam, ze ogólnie Wy jakoś na mnie kojąco wpływacie bo w realu to czasem język mam tak ostry, e czasem zastanawiam się skąd to się bierze, zwłaszcza jak przebywam z "robiącymi wielką karierę kołtunami w pracy" odkąd jestem na zwolnieniu to jakoś tak wyluzowałam..........no i Wy tak łagodząco na mnie działacie ;-)

Bliska 77, Sabina, szczęśliwa 2, Żanet, samira, Simba, Mega, caffe, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no widzisz jakie jestesmy kojace :D, lepiej jak tabsy uspakajajace , a tak na serio to uwazam , ze laski tutaj utrzymuja poziom pomimo dyskusji i roznorodnych pogladow, odnioslam wrazenie , ze sie zaprzyjaznily bo "szukaja sie nawzajem" i "zywo" sie soba interesuja. Lubie tu zagladac , bo oprocz raczej wesolego klimatu wiem, ze mamy wspolny cel - ciaza :)
    dokładnie :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak powiem ci w tajemnicy , cicho , szeptem i na ucho : one sa wszystkie bardzo fajne i bardzo je polubilam :D - od pierwszego czytania :D
    Bliska 77 wrote:
    dokładnie :-)

Bliska 77, mysza1975, Sabina, ania.g, Żanet, samira, Mega, Mango, caffe, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie bylabym soba gdybym nie powiedziala ze nie lubie zdrobnienia "miesko" :) mieso to mieso czyli trup, no dobrze- trupek :)
    nie zauwazylam zeby ktos tutaj cokolwiek brutalnie narzucal lub nie szanowal...
    Oj nie myślałam o was, poprostu znam takich ludzi, którzy za wszelka cenę chcą innym narzucić swoje poglądy i dlatego o tym wspomniałam ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to ja jeszcze doleje- twoja pasta NIE JEST wegetarianska, sooorki ;)

w kazdym razie jest smaczna a o to chodziło

Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    w to nie watpie ;) niemniej wielu wegetarian wcina sery z podpuszczka ;)

a parmezan jest pod nadzorem konsorcjum i receptury zmieniac (i uzywac podpuszczki roslinnej) nie wolno..
    punkt za przytomnosc umyslu :)
    to prawda, parmezan odpada
    jadlam kiedys ser zolty w Italii robiony "podpuszczka" z karczocha, byl doskonaly

Bliska 77, samira, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Bozia, wszystkiego najlepszego!

Bursztynku, nie jadę wcześniej, bo teraz w Polsce długi weekend i na pewno nie będzie tam połowy lekarzy. Mój lekarz też mi doradził jechać po weekendzie. Poza tym mój mąż będzie mógł wtedy ze mną jechać i mnie podnosić na duchu. Na razie pojechałam do rodziców, żeby mieć towarzystwo.

Naczytałam się też całą noc o tych miedniczkach i myślę, że prawdopodobnie i tak każą jeszcze monitorować powiększanie przez jakieś 2-4 tygodnie, ale zobaczymy, co powiedzą. Czytałam też o tym cewnikowaniu nerek u płodu i nie brzmiało to bardzo źle.
    Alis nie martw się :-)
    na pewno wszystko bedzie ok

Alis lubi tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:53

iwcia77, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    mówiłam Aga miła z natury , Iwcia Ty też :-) a ja tam czasami bym komus wlała i po dupsku sprała :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 17:10

samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

wy to o podpuszczach i innych pierdołach a mnóstwo dzieci w pl nie ma co jeść
    smutna prawda

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• JaMama Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Wczoraj zapowiadałam , że jak zafasolkuję , to z impetem wpadnę do Was . Jeszcze nie wiem , czy mi sie udało , ale proszę trzymajcie kciuki , żeby się udało :)
    Dziś mój 21dc , a ten czas tak niemiłosiernie sie dłuży ...buuuu...
    Pozdrawiam ;D

iwcia77, Reni, Sabina, Mega, Mango, ania.g, mysza1975, caffe, szczęśliwa 2, malgos741, Viv78 lubią tę wiadomość

Taka sobie mama :)

ed1d9fb9d53d647d6c29747d4e79b4c4.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak, szczegolnie sztuke miesa :) Hahahahahahahahahhahahahaha!!!!!!!!!!!!
    Wyczuwam pewna malenka złośliwość ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu wszystkiego naj ,ja mam za 4 dni urodziny a doktor mnie dziś mile zaskoczył bo nazwał mnie dziewczyną i nie chciał uwierzyć że mam tyle lat.Nawet nie wiecie jak super się poczułam tym bardziej że moje szczęscie jest zdrowe ,waży 487 gram.I jeszcze mała niespodzianka bo doktor wypatrzył dziewczynkę i jestem w kropce bo poprzednio moja gin.widziała chłopca.

samira, Żanet, iwcia77, Sabina, Mega, ania.g, mysza1975, caffe, malgos741, polarmiś lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie, muszę się przyznać, że czasem jem mięso czasem nie. Bywało też tak, że miałam kompletny odrzut... Spróbowałam nawet diety makrobiotycznej po jakiś fajnych warsztatach, skutek był taki, że gdyby nie przyciąganie ziemskie to pewnie odleciałabym w kosmos, taka byłam nadmuchana i nagazowana, na moje jelita taka dieta nie działa najlepiej. Pewne jej zasady łączenia lub rozdzielania pokarmów stosuję jednak do dzisiaj i dobrze mi z tym. Kiedyś obejrzałam jak pakują rurkę do przewodów pokarmowych gęsi, aby stłuszczyć im wątrobę na pyszny pasztecik, nie tknę takiego pasztetu do dzisiaj. Bursztyn zachęca do obejrzenia filmu z rzeźni, pewnie nie byłabym sobą po takich doznaniach, więc nie mam ochoty na taki film.
    Ale do brzegu, odkąd jestem w ciąży mam straszne rzuty na mięso, po prostu muszę czasem zjeść soczysty kawałek mięcha i już. Na święta też piekłam własny pasztet, był boski, ale zylcyk, który zrobiła maja mama to niebo w gębie :)
    Pozdrowienia dla wegetarianek i mięsożerców!

samira, Simba, iwcia77, mysza1975, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JaMama wrote:
    Cześć dziewczyny :) Wczoraj zapowiadałam , że jak zafasolkuję , to z impetem wpadnę do Was . Jeszcze nie wiem , czy mi sie udało , ale proszę trzymajcie kciuki , żeby się udało :)
    Dziś mój 21dc , a ten czas tak niemiłosiernie sie dłuży ...buuuu...
    Pozdrawiam ;D

JaMama, po to jest to forum, trzymam kciuki za zieloną kropkę :)

JaMama lubi tę wiadomość

‹‹ 3043 3044 3045 3046 3047 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ