35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWITAM 1 MAJA
Bursztynku współczuje bólów małpowych
Sabina fajnie ze z córką lepiej
Ja właśnie robię murzynka - ciasto murzynek
oj pochody to ja pamiętam,chodziłam z tatą ,miałam balony ,słodycze ,fajnie było a
Sabina, iwcia77, Mega, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
Jaki weekend ? Ja musze pracowac, i dzis i jutro... w UK 1.05 nie jest niestety dniem wolnym od pracy.
Ale mialam noc....powiem za Polarkiem- rodzilam @. Bol byl tak straszny ze- sie porzygalam, do tego biiegunka i prawie omdlenie. Cholernie to bylo atrakcyjne. Wylam przez rowne 3 godz, od 1 do 4 nad ranem na podlodze w lazience, 2 nospy max nie pomogly, dopiero pozniej wzielam paracetamol podwojny, wczeniej sie nie dalo przez rzyganie. Teraz jestem nieprzytomna.
Taka wycieczka przytrafila mi sie ostatnio w pazdzierniku i wtedy pomyslalam ze jesli porod tak wyglada to ja pier....le!
A często masz tak bolesne? U mnie wszystko po laparoskopii minęło, teraz to nawet czasem nie biorę żadnych prochów. Tylko mnie wycięli ogniska endometriozy i chyba to właśnie było przyczyna bólu. A przed operacja tez mi sie takie nocki zadarzaly...wspolczuje.Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A często masz tak bolesne? U mnie wszystko po laparoskopii minęło, teraz to nawet czasem nie biorę żadnych prochów. Tylko mnie wycięli ogniska endometriozy i chyba to właśnie było przyczyna bólu. A przed operacja tez mi sie takie nocki zadarzaly...wspolczuje.
dodam, ze po rzyganiu popekaly mi naczynka krwionosne na twarzy, jest cala w plamkach, wygladam przepieknie...Sabina, samira, Simba, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:wlasnie nie, 2-3 razy w zyciu mi sie taki horror przytrafil
dodam, ze po rzyganiu popekaly mi naczynka krwionosne na twarzy, jest cala w plamkach, wygladam przepieknie...
Byc kobieta, byc kobietaaaaaaa......Bursztyn, malgos741, iwcia77, EwaT, Mega, Sabina, mama78 lubią tę wiadomość
-
Panda sportowe hsg grunt że do przodu.
a ja dziś z mamką byłam na cmentarzu, później na działeczkę na grill i kawał dobrej roboty zrobione coraz ładniej na niej jestiwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Anna Maria super mieszanka ogórek i krówka, moja koleżanka jadła podobnie ogórek i mars.
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyWitam Was serdecznie Towarzyszki niedoli i doli!!! Ja naprawialam nozke. Okazalo sie ze rezonans magnetyczny ktory wykazal pekniecie lękotki i lekkie pekniecie rzepki klamal! Powodem blokowania kolanka byla falda maziowa - atawizm rozwoju plodowego ! Taka pamiatka po zyciu plodowym. U mnie to nie zaniklo a wrecz sobie przeroslo i cale zycie sobie tam w kolanku funkcjonowalo az zachcialo mi sie nart i przy upadku ten fald sie przemiescil . No ale pozytyw taki ze lekotka itp sa w stanie nienaruszonym a usunieto cos czego nie powinno byc. Pielegniarki - wszystkie jakby zarly cytryne. Obserwowalam te zniechecone i skwaszone miny. Lezy dziewczyna ze zlamanym kregoslupem i prosi o pomoc w umyciu sie a ona daje jej myjke i sama niech szoruje swoj zadek a dziewczyna ruszac sie nie moze. Sporo takich sytuacji. Wole grzeczna, z duza doza empatii i wspolczucia pigule niz te polskie krolewny.
mysza1975, EwaT, iwcia77, Sabina, Mega, malgos741, ania.g, Kate 75, Simba, Pusurek, samira, Niuta, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
no to Misku Marjolkowy kuruj sie i juz nas tu nie opuszczaj na tak dlugopolarmiś wrote:Witam Was serdecznie Towarzyszki niedoli i doli!!! Ja naprawialam nozke. Okazalo sie ze rezonans magnetyczny ktory wykazal pekniecie lękotki i lekkie pekniecie rzepki klamal! Powodem blokowania kolanka byla falda maziowa - atawizm rozwoju plodowego ! Taka pamiatka po zyciu plodowym. U mnie to nie zaniklo a wrecz sobie przeroslo i cale zycie sobie tam w kolanku funkcjonowalo az zachcialo mi sie nart i przy upadku ten fald sie przemiescil . No ale pozytyw taki ze lekotka itp sa w stanie nienaruszonym a usunieto cos czego nie powinno byc. Pielegniarki - wszystkie jakby zarly cytryne. Obserwowalam te zniechecone i skwaszone miny. Lezy dziewczyna ze zlamanym kregoslupem i prosi o pomoc w umyciu sie a ona daje jej myjke i sama niech szoruje swoj zadek a dziewczyna ruszac sie nie moze. Sporo takich sytuacji. Wole grzeczna, z duza doza empatii i wspolczucia pigule niz te polskie krolewny.
polarmiś, samira lubią tę wiadomość
-
OMG ! nie zazdroszce ci ...masz tendencje do pekania naczynek?Bursztyn wrote:wlasnie nie, 2-3 razy w zyciu mi sie taki horror przytrafil
dodam, ze po rzyganiu popekaly mi naczynka krwionosne na twarzy, jest cala w plamkach, wygladam przepieknie...Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuruje kyruje dzieki za pamiec. Smigam na szwedkach ! Nafaszerowali mnie morfina wiec mialam zjazdy takie w moim odczuciu jak poalkoholowa jazda w dol przy probie zasniecia! Nie nawidze tego stanu! Myslalam ze po morfinie cos kolorowego sie przydarzy a tu spadajaca winda.
iwcia77, Sabina, mysza1975, Bursztyn, Mega, malgos741, ania.g, Kate 75, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moze to zalezy od dawki ?polarmiś wrote:Kuruje kyruje dzieki za pamiec. Smigam na szwedkach ! Nafaszerowali mnie morfina wiec mialam zjazdy takie w moim odczuciu jak poalkoholowa jazda w dol przy probie zasniecia! Nie nawidze tego stanu! Myslalam ze po morfinie cos kolorowego sie przydarzy a tu spadajaca winda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Witam Was serdecznie Towarzyszki niedoli i doli!!! Ja naprawialam nozke. Okazalo sie ze rezonans magnetyczny ktory wykazal pekniecie lękotki i lekkie pekniecie rzepki klamal! Powodem blokowania kolanka byla falda maziowa - atawizm rozwoju plodowego ! Taka pamiatka po zyciu plodowym. U mnie to nie zaniklo a wrecz sobie przeroslo i cale zycie sobie tam w kolanku funkcjonowalo az zachcialo mi sie nart i przy upadku ten fald sie przemiescil . No ale pozytyw taki ze lekotka itp sa w stanie nienaruszonym a usunieto cos czego nie powinno byc. Pielegniarki - wszystkie jakby zarly cytryne. Obserwowalam te zniechecone i skwaszone miny. Lezy dziewczyna ze zlamanym kregoslupem i prosi o pomoc w umyciu sie a ona daje jej myjke i sama niech szoruje swoj zadek a dziewczyna ruszac sie nie moze. Sporo takich sytuacji. Wole grzeczna, z duza doza empatii i wspolczucia pigule niz te polskie krolewny.
Misiek zdrowiej! I uważaj z tymi nartamiiwcia77, polarmiś, malgos741, ania.g, caffe, Kate 75, Simba, Mega, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Taaa, praca z powołania /:. Jak teraz byłam w szpitalu, to jedna "siostra" o mało nie dostała w ryło od mojego męża (stał za drzwiami, bo w zabiegowym może być tylko jeden rodzic). Kłuje mi dziecko któryś już raz, bo nie może załozyć założyć wenflonu, Mała mokra od płaczu, ja obiecuje, że to już ostatni raz, a to bydle wyskakuje z tekstem " powinnaś się juz do tego przyzwyczaić" Tak kurwa, wszystkie 3-letnie dzieci uwielbiają jak im się grzebie w żyłach. Franca jedna...
Misiek zdrowiej! I uważaj z tymi nartami
Mi cztery razy wkluwala sie w kregoslup p. Anestezjolog- okropnosc!
Sabina lubi tę wiadomość