35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Sabina, sprostowanie- wszystko przez ten bol glowy, teraz przyjrzalam sie uwazniej, i pewnie jestes "okolo" owulki, ale serducha byly, wiec stracony cykl nie jest.
A potem nic z tym nie zrobiliśmy -
Sabina wrote:Tylko rzecz w tym, że ją miałam pregnyl przez 3 dni. I powinnam działać a nie lenic się. Dlatego mam do siebie żal. Chłopa sciagnelam byłam u gin klolam się
A potem nic z tym nie zrobiliśmy
Ale z drugiej strony czlowiek to nie robot. I duzo stresu po drodze mialas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 10:57
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się z humorem z pod psa.
Wczoraj znów dym z teściową, coraz bardziej wali jej na dekiel. Do tego obrażony samiec bo mu nagadałam że daje się wykorzystywać i jak mamusia kiwnie palcem to leci pomagać a dwóch jego braci ma wszystko w dupie. Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym się stąd wyprowadzić. Na razie widzę wszystko w czarnych kolorach. O i tyle z majówkiMatka fantastycznej 4 -
Sabina co ma być to bedzie, ja juz też sie nie spinam, odpoczywam w górach,sacze lekkie drinki i jest fajnie
Pusurek, samira, Sabina, Mango lubią tę wiadomość
-
Ania.g wiem co mowisz, sama mieszkam z tesciowa i mimo ze w sumie nie jest zła to czasami daje popalić, zwłaszcza ze swoimi dobrymi radami i narzucaniem swojego zdania, a jak słyszę zrobisz jak uważasz to Poprostu nie wyrabiam
ale co zrobic takie zycie
ania.g lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczyny
Obudzilam sie z bolem glowy, bedzie jazda bo tabletki mi sie konczyly a zapomnialam poprosic o recepte na nowe.
Sabina, ale cykl jest dopiero co rozpoczety, wiec chyba jeszcze jest szansa zeby nadrobic zaleglosci
Fajny przepis na chlebek skandynawski, wyprobuje bo nie trzeba sie specjalnie przy nim napracowac
Iwcia, wpadlam na pomysl, ze na gebe wyprobuje kwas migdalowy (jak juz ja troche podlecze), ten mocniejszy. Uzywalas moze kiedys?
czy aby wskazane przy zachodzeniu? -
nick nieaktualnyCzęść dziewczyny tylko się melduje i spadam sernika robić syn ma jutro imprezkę urodzinową.
Aaaa tak mi się wydaje że miałam owulke, rano ból jajnika że szok byle się jaka torbiel
nie zrobiłaa...
To Miłego łikendu ciąg dalszyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 13:30
Mega, iwcia77, megan8, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
o witam was w ten brzydki deszczowo- burzowy dzionek
Czy chodzi ci moze o mandelic? mialam z mandelic-kiem seryjke , byla poprawa, pory mi sie zmniejszyly , wagrow dlugo tez nie mialam no i oczywiscie blizny splycone . troszke mi sie skora zluszczala , ale tak bez przesady. tzn dobra kosmetyczka to ci moc kwasow stopniuje , bo widzi efekty. ogolnie to prawie zawsze jestem zadowolona z kwasow u kosmetyczki.ostani robilam jakies 2 lata temu we wrocku ale tylko 1 raz - azelac i tez byl ok. na mnie dzialaja kwachyjuz po pierwszym razie. Takze idz , sprobuj i napisz jakie dal ci efekty, bo z tego co piszesz wywnioskowalam, ze masz duzo wiekszy problem z tradzikiem niz myslalam, bidulko
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczyny
Iwcia, wpadlam na pomysl, ze na gebe wyprobuje kwas migdalowy (jak juz ja troche podlecze), ten mocniejszy. Uzywalas moze kiedys? -
oj to przykro...ale wszystkim nie da sie dogodzic, postaraj sie nie zepsuc sobie jednak tej majowki, poluznij gumke w majtkach, bo na babe jage nie masz wplywuania.g wrote:Witam się z humorem z pod psa.
Wczoraj znów dym z teściową, coraz bardziej wali jej na dekiel. Do tego obrażony samiec bo mu nagadałam że daje się wykorzystywać i jak mamusia kiwnie palcem to leci pomagać a dwóch jego braci ma wszystko w dupie. Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym się stąd wyprowadzić. Na razie widzę wszystko w czarnych kolorach. O i tyle z majówkiania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:o witam was w ten brzydki deszczowo- burzowy dzionek
Czy chodzi ci moze o mandelic? mialam z mandelic-kiem seryjke , byla poprawa, pory mi sie zmniejszyly , wagrow dlugo tez nie mialam no i oczywiscie blizny splycone . troszke mi sie skora zluszczala , ale tak bez przesady. tzn dobra kosmetyczka to ci moc kwasow stopniuje , bo widzi efekty. ogolnie to prawie zawsze jestem zadowolona z kwasow u kosmetyczki.ostani robilam jakies 2 lata temu we wrocku ale tylko 1 raz - azelac i tez byl ok. na mnie dzialaja kwachyjuz po pierwszym razie. Takze idz , sprobuj i napisz jakie dal ci efekty, bo z tego co piszesz wywnioskowalam, ze masz duzo wiekszy problem z tradzikiem niz myslalam, bidulko
tak mandelic- czyli migdalowy, sama sobie zaaplikujewlasnie przegladam na necie, mzna kupic na allegro albo na amazonie. Moja kumpela uzywa i sa swietne efekty, tez sama sobie aplikuje
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Witam się z humorem z pod psa.
Wczoraj znów dym z teściową, coraz bardziej wali jej na dekiel. Do tego obrażony samiec bo mu nagadałam że daje się wykorzystywać i jak mamusia kiwnie palcem to leci pomagać a dwóch jego braci ma wszystko w dupie. Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym się stąd wyprowadzić. Na razie widzę wszystko w czarnych kolorach. O i tyle z majówki
Przyzwyczaja sie do piachu....
hyhyhyhy
Przepraszam, nie moglam sobie odmowic tego niewinnego dowcipu bowiem tesciowa zycie potrafi zatruc...powiem Ci tylko, ze z czasem jest coraz lepiej- jesli wymieniasz mezowmoja pierwsza tesciowka byla potworem, druga jest juz w miare (oprocz biegunki slownej), az nie chce myslec jaka moglaby byc trzecia
Ania, trzymaj sieiwcia77, ania.g, Simba, Mega, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
o to dawaj linka , bo tu we wlochach u kosmetyczki tylko sie wymasujesz albo wydepilujesz, maja bana na kwasy i wysylaja do klinik dermatologicznych , a wiesz jakie tu sa ceny
:-o
Bursztyn wrote:no mam mam....
tak mandelic- czyli migdalowy, sama sobie zaaplikujewlasnie przegladam na necie, mzna kupic na allegro albo na amazonie. Moja kumpela uzywa i sa swietne efekty, tez sama sobie aplikuje
-
iwcia77 wrote:o to dawaj linka , bo tu we wlochach u kosmetyczki tylko sie wymasujesz albo wydepilujesz, maja bana na kwasy i wysylaja do klinik dermatologicznych , a wiesz jakie tu sa ceny
:-o
http://allegro.pl/kwas-migdalowy-kojowy-mandelic-peel-40-7ml-i4166926425.html
iwcia77 lubi tę wiadomość