X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, sprostowanie- wszystko przez ten bol glowy, teraz przyjrzalam sie uwazniej, i pewnie jestes "okolo" owulki, ale serducha byly, wiec stracony cykl nie jest.

Sabina lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Sabina, sprostowanie- wszystko przez ten bol glowy, teraz przyjrzalam sie uwazniej, i pewnie jestes "okolo" owulki, ale serducha byly, wiec stracony cykl nie jest.
    Tylko rzecz w tym, że ją miałam pregnyl przez 3 dni. I powinnam działać a nie lenic się. Dlatego mam do siebie żal. Chłopa sciagnelam byłam u gin klolam się
    A potem nic z tym nie zrobiliśmy

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Tylko rzecz w tym, że ją miałam pregnyl przez 3 dni. I powinnam działać a nie lenic się. Dlatego mam do siebie żal. Chłopa sciagnelam byłam u gin klolam się
    A potem nic z tym nie zrobiliśmy
    Rozumiem.
    Ale z drugiej strony czlowiek to nie robot. I duzo stresu po drodze mialas...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 10:57

Sabina lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Rozumiem.
    Ale z drugiej strony czlowiek to nie robot. I duzo stresu po drodze mialas...
    Wolałem się wyspać ;-)
    Trudno. Teraz już nic z tym nie zrobimy

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wolałem się wyspać ;-)
    Trudno. Teraz już nic z tym nie zrobimy
    Mysle ze i tak zrobiliscie wystarczajaco ;) bo 2 solidne bzykoserca sie pojawily, wiec jesli cos ma z tego cyklu byc to i tak bedzie :) luuuz :)

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mysle ze i tak zrobiliscie wystarczajaco ;) bo 2 solidne bzykoserca sie pojawily, wiec jesli cos ma z tego cyklu byc to i tak bedzie :) luuuz :)
    B-)
    Dziękuję za pocieszenie

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z humorem z pod psa.
    Wczoraj znów dym z teściową, coraz bardziej wali jej na dekiel. Do tego obrażony samiec bo mu nagadałam że daje się wykorzystywać i jak mamusia kiwnie palcem to leci pomagać a dwóch jego braci ma wszystko w dupie. Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym się stąd wyprowadzić. Na razie widzę wszystko w czarnych kolorach. O i tyle z majówki :(

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina co ma być to bedzie, ja juz też sie nie spinam, odpoczywam w górach,sacze lekkie drinki i jest fajnie :D

Pusurek, samira, Sabina, Mango lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania.g wiem co mowisz, sama mieszkam z tesciowa i mimo ze w sumie nie jest zła to czasami daje popalić, zwłaszcza ze swoimi dobrymi radami i narzucaniem swojego zdania, a jak słyszę zrobisz jak uważasz to Poprostu nie wyrabiam :D ale co zrobic takie zycie

ania.g lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczyny

Obudzilam sie z bolem glowy, bedzie jazda bo tabletki mi sie konczyly a zapomnialam poprosic o recepte na nowe.

Sabina, ale cykl jest dopiero co rozpoczety, wiec chyba jeszcze jest szansa zeby nadrobic zaleglosci ;)
    Fajny przepis na chlebek skandynawski, wyprobuje bo nie trzeba sie specjalnie przy nim napracowac
    Iwcia, wpadlam na pomysl, ze na gebe wyprobuje kwas migdalowy (jak juz ja troche podlecze), ten mocniejszy. Uzywalas moze kiedys?
    co to za tabsy?
    czy aby wskazane przy zachodzeniu?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co to za tabsy?
    czy aby wskazane przy zachodzeniu?
    Sumatriptan
    nie sa zakazane przy staraniach z tego co wiem

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny tylko się melduje i spadam sernika robić syn ma jutro imprezkę urodzinową.
    Aaaa tak mi się wydaje że miałam owulke, rano ból jajnika że szok byle się jaka torbiel
    nie zrobiłaa...
    To Miłego łikendu ciąg dalszy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 13:30

Mega, iwcia77, megan8, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po pogodzie:( deszcz i chłodno :( poprawiam humor czekolada na gorąco z bita śmietaną :D

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o witam was w ten brzydki deszczowo- burzowy dzionek :(

Czy chodzi ci moze o mandelic? mialam z mandelic-kiem seryjke , byla poprawa, pory mi sie zmniejszyly , wagrow dlugo tez nie mialam no i oczywiscie blizny splycone . troszke mi sie skora zluszczala , ale tak bez przesady. tzn dobra kosmetyczka to ci moc kwasow stopniuje , bo widzi efekty. ogolnie to prawie zawsze jestem zadowolona z kwasow u kosmetyczki.ostani robilam jakies 2 lata temu we wrocku ale tylko 1 raz - azelac i tez byl ok. na mnie dzialaja kwachy :D juz po pierwszym razie. Takze idz , sprobuj i napisz jakie dal ci efekty, bo z tego co piszesz wywnioskowalam, ze masz duzo wiekszy problem z tradzikiem niz myslalam, bidulko :(
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczyny

Iwcia, wpadlam na pomysl, ze na gebe wyprobuje kwas migdalowy (jak juz ja troche podlecze), ten mocniejszy. Uzywalas moze kiedys?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to przykro...ale wszystkim nie da sie dogodzic, postaraj sie nie zepsuc sobie jednak tej majowki, poluznij gumke w majtkach, bo na babe jage nie masz wplywu :(
    ania.g wrote:
    Wczoraj znów dym z teściową, coraz bardziej wali jej na dekiel. Do tego obrażony samiec bo mu nagadałam że daje się wykorzystywać i jak mamusia kiwnie palcem to leci pomagać a dwóch jego braci ma wszystko w dupie. Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym się stąd wyprowadzić. Na razie widzę wszystko w czarnych kolorach. O i tyle z majówki :(

ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    o witam was w ten brzydki deszczowo- burzowy dzionek :(

Czy chodzi ci moze o mandelic? mialam z mandelic-kiem seryjke , byla poprawa, pory mi sie zmniejszyly , wagrow dlugo tez nie mialam no i oczywiscie blizny splycone . troszke mi sie skora zluszczala , ale tak bez przesady. tzn dobra kosmetyczka to ci moc kwasow stopniuje , bo widzi efekty. ogolnie to prawie zawsze jestem zadowolona z kwasow u kosmetyczki.ostani robilam jakies 2 lata temu we wrocku ale tylko 1 raz - azelac i tez byl ok. na mnie dzialaja kwachy :D juz po pierwszym razie. Takze idz , sprobuj i napisz jakie dal ci efekty, bo z tego co piszesz wywnioskowalam, ze masz duzo wiekszy problem z tradzikiem niz myslalam, bidulko :(
    no mam mam....
    tak mandelic- czyli migdalowy, sama sobie zaaplikuje :) wlasnie przegladam na necie, mzna kupic na allegro albo na amazonie. Moja kumpela uzywa i sa swietne efekty, tez sama sobie aplikuje

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Co robi tesciowa na plazy?
    Przyzwyczaja sie do piachu....
    hyhyhyhy :)
    Przepraszam, nie moglam sobie odmowic tego niewinnego dowcipu bowiem tesciowa zycie potrafi zatruc...powiem Ci tylko, ze z czasem jest coraz lepiej- jesli wymieniasz mezow :) moja pierwsza tesciowka byla potworem, druga jest juz w miare (oprocz biegunki slownej), az nie chce myslec jaka moglaby byc trzecia ;)
    Ania, trzymaj sie :)

iwcia77, ania.g, Simba, Mega, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to dawaj linka , bo tu we wlochach u kosmetyczki tylko sie wymasujesz albo wydepilujesz, maja bana na kwasy i wysylaja do klinik dermatologicznych , a wiesz jakie tu sa ceny :D :-o
    Bursztyn wrote:
    no mam mam....
    tak mandelic- czyli migdalowy, sama sobie zaaplikuje :) wlasnie przegladam na necie, mzna kupic na allegro albo na amazonie. Moja kumpela uzywa i sa swietne efekty, tez sama sobie aplikuje

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    o to dawaj linka , bo tu we wlochach u kosmetyczki tylko sie wymasujesz albo wydepilujesz, maja bana na kwasy i wysylaja do klinik dermatologicznych , a wiesz jakie tu sa ceny :D :-o
    chociazby taki na allegro:

http://allegro.pl/kwas-migdalowy-kojowy-mandelic-peel-40-7ml-i4166926425.html

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo cos takiego na amazonie:

http://www.amazon.co.uk/LUMINEX-Skin-Brightening-Peel-Pads/dp/B00H8ZLVTE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1399034272&sr=8-3&keywords=mandelic+acid+peel

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3049 3050 3051 3052 3053 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ