35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ech....to już wegetacja z dnia na dzien, brzuch jak stodoła, turlam sie z miejsca w miejsce w nocy spac nie moge, duszno i swędzi
nawet klikać sie mnie nie chce
własnie goście wyszli koniec długiego weekendu i obżarstwa, mebelki pomalowane, w drugiej połowie maja popiore wszystkie ciuszki w proszku niemowlęcym i czekam....
aha w czwartek kontrola tego zakichanego wielowodzia...Simba, ania.g, malgos741, samira, Mega, caffe, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ech....to już wegetacja z dnia na dzien, brzuch jak stodoła, turlam sie z miejsca w miejsce w nocy spac nie moge, duszno i swędzi
nawet klikać sie mnie nie chce
własnie goście wyszli koniec długiego weekendu i obżarstwa, mebelki pomalowane, w drugiej połowie maja popiore wszystkie ciuszki w proszku niemowlęcym i czekam....
aha w czwartek kontrola tego zakichanego wielowodzia...malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:prosze bardzo
Edit: sorry chyba przez te hormony zrozumialam, ze Andzej zdjecie malza wrzucil i znowu cos mnie omineloWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 22:21
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI pomyśleć że jak wszystko dobrze pójdzie to ja też tak niedługo będę wyglądać... na razie mam czasami delikatne mdłości jestem ciągle śpiąca i latam częściej do wc
EwaT, ania.g, peppapig, malgos741, Mega, iwcia77, mysza1975, Viv78, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny