X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    DO-BRA-NOC

PS. Czuje sie teraz jakas gola po tych zdjeciach...:-/

dobranoc
    niech zaszczyk działa

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa piękny brzusio :)

EwaT lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba działaj, dobranoc :)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Ładnie sobie tak po nocy zdjęcia pokazywać ;)
    Mam dziś wizytę o 17:00 i już siedzę jak na szpilkach. Waga mi prawie nie rośnie, tzn. jak wskoczy pół kilo to następnego dnia jest spadek o te pół kilo. I tak od trzech tygodni waga jest bez zmian. Od paru dni boli mnie podbrzusze, nie non stop ale bywa że nospa nie daje rady. Podobno coś powinno boleć przy rozciągającej się macicy ale ja jestem panikara jeśli chodzi o ciążę i trudno mi zachować spokój.

Sabina, Mega, iwcia77, samira, polarmiś, Bursztyn, mysza1975, Viv78 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka brzuch absolutnie calusny, mąż męski.

Viv - gratuluje.

Simba - zdjec nie widzialam, co jest wstawiasz w dniu absencji wiekszosci kolezanek:-(

Sabina, Mega, iwcia77, samira, Bursztyn, Viv78 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania nie stresuj sie niepotrzebnie, ja w pierwszej ciąży na początku chudlam, aż lekarz mnie postraszyl ze jak nie zacznę tyć to mnie do szpitala położy :) i jakoś poszło. U ciebie tez wszystko ruszy zobaczysz :)

ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dzien dobry.

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim :)
    Aniu, jesli cie tak boli na dole brzucha to sa to prawdopodobnie wiazadla, ktore podtrzymuja macice i aktualnie sie rozciagaja ale oczywiscie lekarz bedzie wiedzial najlepiej :) Milego dnia :)

ania.g lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry
    Ewka to Twój brzuch? myślałam, że męża wstawiłaś tzw mięsień piwny..
    ja jednak wolę fotę z profilu ..

samira, ania.g, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kobietki, normalnie w weekend to tutaj spokoj jest a teraz doczytalam , ze mamy nowa ciaze :) u Viv - smileys-multiple-smileys-432420.gif- gratulacje :), Kota co znosi jajka i sie ujawnia jak nikt nie widzi..czy przewidziany jest bis???smileys-angry-662871.gif- koniecznie musi zabisowac :).
    Ewcia- polysk twojego brzucha razi po oczach, musialam okulary przeciwsloneczne zalozyc :), ale brzuch jak ta lala ! zajebioza :D
    tatusiu Tomaszka- milo cie poznac :)

ania.g, EwaT, mysza1975, Viv78, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki, ale dziś zimno, aż się nie chce do roboty iść :-)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane..ja po dluuugim tygodniu pracy, 7 dni 8 h, wreszcie dzisiaj wolne. posiedze chwilke na ovu.. u mnie tez zimno az sie nie chce wychodzic z domu..drugi dzein @... jak ja jej nienawidze..:(

iwcia77, Reni, samira, ania.g, Iwone, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj KATHARINKA

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Katharinka, przeczytalam twoj post na 35+fasolki i ze problemem jest sluz po konizacj sz.m ? sory za brak wiedzy i doswiadczenia , ale nie wiem co to jest..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki witam ,w Kato słonecznie :D

iwcia77, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) witaj Reni..mieszkam w Niemczech, w sumie mam dobrego lekarza (FA, Frauenarzt tak sie zwie tutaj gin) robi wszystkie potrzebne badania..nic nie place extra. teraz mam sie 21 dnia cyklu zglosic na bad. progesteronu z krwi. pierwsze 3-6. dc zrobione i wszystko w normie...badanie vaginalne usg wszystko ok, jestem niestety po konizacji i nie wiem czy to nie ma wplywu na moj Problem z zajsciem..niestety polski lekarz ktory to zrobil nie wspomnial ani slowem ze moze to tak skutkowac! to bylo 3 lata temu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KATHARINKA wrote:
    witajcie kochane..ja po dluuugim tygodniu pracy, 7 dni 8 h, wreszcie dzisiaj wolne. posiedze chwilke na ovu.. u mnie tez zimno az sie nie chce wychodzic z domu..drugi dzein @... jak ja jej nienawidze..:(
    witaj
    jak chcesz być wpisana na listę to napisz dane na wątku NOWA LISTA starających się ,zafasolkowanych 35+ czyli -ile masz lat -i który cykl się starasz--kiedy termin @ masz--gdzie mieszkasz miasto albo woj.--czy posiadasz dzieci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 09:31

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konizacja szyjki macicy, wyciecie stozka petla elektryczna, czy tez wypalanka jak sie mowi..poniewaz byla nawracajaca nadzerka, lekarz gin stwierdzil ze to jedyny sposob by to cholerstwo wyleczyc, badania cytologiczne mam absolutnie ok, ale to jest rana, blizna na szyjce, zaleczona ale blizna. niemiecki gin powiedzial ze moze to niestety utrudnic kolejna ciaze..

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja..:) Przegapiłam Simbę, ale tak z tajniaka po nocy to nieładnie..
    Viv - gratulacje
    Ania - rozciągające się więzadła bolą mięśniowo - trochę jak naciągnięte ścięgna, albo zakwasy - to jest taki ból i mnie dokucza bardzo - szczególnie jak długo siedzę i gwałtownie wstanę, to zwija mnie w pół. A inny rodzaj bólu brzucha skonsultowałąbym z lekarzem.
    Ja wróciłam po długim weekendzie spędzonym w Kotlinie Kłodzkiej w domu w lesie - było super - tylko piątek cały dzień w domku przy kominku - bo lało niemiłosiernie, Nie zwiedziliśmy nawet połowy zamierzonych obiektów. Byłam w Zamku w Mosznej - tam, gdzie do niedawna leczono zdenerwowanych....:). Zamek cudny, ale ja w stanie nerwicy - na psychoterapii w takim zamczysku ponurym - tylko bym sobie chyba pogłębiła chorobę...:)

Ewa - brzuch gotowy do wystrzału :) Fajnie, że już ten etap. Ja tyję teraz jakoś na potęgę - mam 8 kg na plusie i jestem na wykresie na belly grubo ponad moją miarkę...
    Pojutrze śmigam na połówkowe.

iwcia77, ania.g, polarmiś, samira, Bursztyn, Reni, Simba, Mega, mysza1975, Viv78, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o faken, no to wspolczuje takiej diagnozy, ale glowa do gory, na forum cuda sie dzieja i przy tym jest czasami bardzo wesolo :)
    KATHARINKA wrote:
    konizacja szyjki macicy, wyciecie stozka petla elektryczna, czy tez wypalanka jak sie mowi..poniewaz byla nawracajaca nadzerka, lekarz gin stwierdzil ze to jedyny sposob by to cholerstwo wyleczyc, badania cytologiczne mam absolutnie ok, ale to jest rana, blizna na szyjce, zaleczona ale blizna. niemiecki gin powiedzial ze moze to niestety utrudnic kolejna ciaze..

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 3060 3061 3062 3063 3064 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ