35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Ładnie sobie tak po nocy zdjęcia pokazywać
Mam dziś wizytę o 17:00 i już siedzę jak na szpilkach. Waga mi prawie nie rośnie, tzn. jak wskoczy pół kilo to następnego dnia jest spadek o te pół kilo. I tak od trzech tygodni waga jest bez zmian. Od paru dni boli mnie podbrzusze, nie non stop ale bywa że nospa nie daje rady. Podobno coś powinno boleć przy rozciągającej się macicy ale ja jestem panikara jeśli chodzi o ciążę i trudno mi zachować spokój.Sabina, Mega, iwcia77, samira, polarmiś, Bursztyn, mysza1975, Viv78 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Ania nie stresuj sie niepotrzebnie, ja w pierwszej ciąży na początku chudlam, aż lekarz mnie postraszyl ze jak nie zacznę tyć to mnie do szpitala położy
i jakoś poszło. U ciebie tez wszystko ruszy zobaczysz
ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim
Aniu, jesli cie tak boli na dole brzucha to sa to prawdopodobnie wiazadla, ktore podtrzymuja macice i aktualnie sie rozciagaja ale oczywiscie lekarz bedzie wiedzial najlepiejMilego dnia
ania.g lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry kobietki, normalnie w weekend to tutaj spokoj jest a teraz doczytalam , ze mamy nowa ciaze
u Viv -
- gratulacje
, Kota co znosi jajka i sie ujawnia jak nikt nie widzi..czy przewidziany jest bis???
- koniecznie musi zabisowac
.
Ewcia- polysk twojego brzucha razi po oczach, musialam okulary przeciwsloneczne zalozyc, ale brzuch jak ta lala ! zajebioza
tatusiu Tomaszka- milo cie poznacania.g, EwaT, mysza1975, Viv78, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
witajcie kochane..ja po dluuugim tygodniu pracy, 7 dni 8 h, wreszcie dzisiaj wolne. posiedze chwilke na ovu.. u mnie tez zimno az sie nie chce wychodzic z domu..drugi dzein @... jak ja jej nienawidze..
iwcia77, Reni, samira, ania.g, Iwone, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witaj Reni..mieszkam w Niemczech, w sumie mam dobrego lekarza (FA, Frauenarzt tak sie zwie tutaj gin) robi wszystkie potrzebne badania..nic nie place extra. teraz mam sie 21 dnia cyklu zglosic na bad. progesteronu z krwi. pierwsze 3-6. dc zrobione i wszystko w normie...badanie vaginalne usg wszystko ok, jestem niestety po konizacji i nie wiem czy to nie ma wplywu na moj Problem z zajsciem..niestety polski lekarz ktory to zrobil nie wspomnial ani slowem ze moze to tak skutkowac! to bylo 3 lata temu..
-
nick nieaktualnyKATHARINKA wrote:witajcie kochane..ja po dluuugim tygodniu pracy, 7 dni 8 h, wreszcie dzisiaj wolne. posiedze chwilke na ovu.. u mnie tez zimno az sie nie chce wychodzic z domu..drugi dzein @... jak ja jej nienawidze..
jak chcesz być wpisana na listę to napisz dane na wątku NOWA LISTA starających się ,zafasolkowanych 35+ czyli -ile masz lat -i który cykl się starasz--kiedy termin @ masz--gdzie mieszkasz miasto albo woj.--czy posiadasz dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 09:31
-
konizacja szyjki macicy, wyciecie stozka petla elektryczna, czy tez wypalanka jak sie mowi..poniewaz byla nawracajaca nadzerka, lekarz gin stwierdzil ze to jedyny sposob by to cholerstwo wyleczyc, badania cytologiczne mam absolutnie ok, ale to jest rana, blizna na szyjce, zaleczona ale blizna. niemiecki gin powiedzial ze moze to niestety utrudnic kolejna ciaze..
-
Witam się i ja..
Przegapiłam Simbę, ale tak z tajniaka po nocy to nieładnie..
Viv - gratulacje
Ania - rozciągające się więzadła bolą mięśniowo - trochę jak naciągnięte ścięgna, albo zakwasy - to jest taki ból i mnie dokucza bardzo - szczególnie jak długo siedzę i gwałtownie wstanę, to zwija mnie w pół. A inny rodzaj bólu brzucha skonsultowałąbym z lekarzem.
Ja wróciłam po długim weekendzie spędzonym w Kotlinie Kłodzkiej w domu w lesie - było super - tylko piątek cały dzień w domku przy kominku - bo lało niemiłosiernie, Nie zwiedziliśmy nawet połowy zamierzonych obiektów. Byłam w Zamku w Mosznej - tam, gdzie do niedawna leczono zdenerwowanych..... Zamek cudny, ale ja w stanie nerwicy - na psychoterapii w takim zamczysku ponurym - tylko bym sobie chyba pogłębiła chorobę...
Ewa - brzuch gotowy do wystrzałuFajnie, że już ten etap. Ja tyję teraz jakoś na potęgę - mam 8 kg na plusie i jestem na wykresie na belly grubo ponad moją miarkę...
Pojutrze śmigam na połówkowe.iwcia77, ania.g, polarmiś, samira, Bursztyn, Reni, Simba, Mega, mysza1975, Viv78, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
o faken, no to wspolczuje takiej diagnozy, ale glowa do gory, na forum cuda sie dzieja i przy tym jest czasami bardzo wesoloKATHARINKA wrote:konizacja szyjki macicy, wyciecie stozka petla elektryczna, czy tez wypalanka jak sie mowi..poniewaz byla nawracajaca nadzerka, lekarz gin stwierdzil ze to jedyny sposob by to cholerstwo wyleczyc, badania cytologiczne mam absolutnie ok, ale to jest rana, blizna na szyjce, zaleczona ale blizna. niemiecki gin powiedzial ze moze to niestety utrudnic kolejna ciaze..
Mega lubi tę wiadomość