X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello poniedzialkowo.
    Simba sie ujawnila na fotce o jakichs niemozliwe poznych godzinach! Foch! Ciezarne juz spia o tej porze. :P
    Ewa, brzuch imponujacy, wyglancowany jak ta lala.
    U mnie deszcz, po przepieknym majowkowym tygodniu to jak strzal w kolano. A we Londku biegalismy w szortach i krotkich rekawach...
    Milego dnia!

iwcia77, Simba, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie ja nie mam mlynka , dlatego gryze sobie te nasionka :)
    paszczakin wrote:
    o fu, pamietam, mama moje te gluty wciagala na problemy zoladkowe.

Najbardziej bezbolesnie to jesc siemie pokruszone na zimno z jogurtem, czy platkami. W calosci nie, bo tylko przez Ciebie przeleci i wypadnie w stanie niezmienionym ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!Witaj Katharinka:-) ja też miałam wypalanke po pierwszym dziecku bo miałam 3 stopień ale po zabiegu nie mialam żadnych problemów do tej pory a minęło ponad 12lat jest ok rzeczywiście musiał to być jakiś rzeźnik:-(

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakinie w ktorym zamku obecnie sie znajdujesz? :D, bo ja jestem w Luteinowym :)

Mega lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach sory , pisalas ze idzie okres :) wiec jestes w Czerwonym zamku :)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    o fu, pamietam, mama moje te gluty wciagala na problemy zoladkowe.

Najbardziej bezbolesnie to jesc siemie pokruszone na zimno z jogurtem, czy platkami. W calosci nie, bo tylko przez Ciebie przeleci i wypadnie w stanie niezmienionym ;)

Ale jesli chcesz to na sluz, to w calosci. Chyba, ze zmielone tez robia gluta, a ja o tym nie wiem.
    A gluta slodzisz i udajesz, ze to taki deserek. Mozna z dzemem. ;)

iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Dzien dobry wszystkim :)
    Aniu, jesli cie tak boli na dole brzucha to sa to prawdopodobnie wiazadla, ktore podtrzymuja macice i aktualnie sie rozciagaja ale oczywiscie lekarz bedzie wiedzial najlepiej :) Milego dnia :)
    Oby. W każdym razie dziś się dowiem.

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale jesli chcesz to na sluz, to w calosci. Chyba, ze zmielone tez robia gluta, a ja o tym nie wiem.
    A gluta slodzisz i udajesz, ze to taki deserek. Mozna z dzemem. ;)
    zmielone tez robią gluta :) i to porządnego

Pasurku jeśli chodzi o tego dupka to wolałabym jak będziesz w Polsce ,mniemam ze to jest 25za opakowanie czyli będzie 75 tak ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    zmielone tez robią gluta :) i to porządnego

Pasurku jeśli chodzi o tego dupka to wolałabym jak będziesz w Polsce ,mniemam ze to jest 25za opakowanie czyli będzie 75 tak ;)

To mi sie nigdy mielic nie chcialo, zalewalam, zostawialam i wciagalam. ;) Znaczy, wyszlam na lenia, ale glut po nim byl sluszny. ;)

Co do dupka, to pewnie bedzie najlepiej z Pl, tak jak myslisz, 25 za opakowanie. :) To sie jeszcze zgadamy, czy bedziesz potrzebowac, ja moge to wyslac po 14 czerwca.

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Mama78 a nie mialas problemow ze sluzem i tez bylo wyciecie stozka czy tez jakos inaczej? mialam 2 CIN i nadzerke spora, ktora po wymrazaniu nie wyleczyla sie do konca. od tej pory sluz zniknal. ok zaczynam z siemieniem i postaram sie o wiesiolek zobaczymy czy cos podziala!

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi Girls

U nas swieto dzisiaj, Early May, bez sensu nazwa, ale nie idzie sie do roboty :)
    Bozia, zamek w Owuli wymiata :)
    Ania, powodzenia na wizycie
    Katherinka witaj

iwcia77, ania.g, samira, Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Simba, gratulacje jajek. Moglabys teraz byc na swiateczniej kartce Pusurka, bo jestes kotem znoszacym jajk czyli w gruncie rzeczy kura ;)
    buehehehehe!!!!! :)
    tylko czy Simba pozwoli sobie zalozyc czapke...? ;)

iwcia77, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Bursztynku :) ciekawe te swieto, ja niestety pracuje w sluzbie zdrowia gdzie niewazne czy swieto czy Weekend, trzeba zapieprzac do roboty..ale za to dzisiaj wolne za 1 Maja ktorego przepracowalam :)

iwcia77, ania.g, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale na twoim miejscu pomyslalabym o tym zelu Conceive plus, bo jezeli tkanki sa uszkodzone to gruczoly nawet przy wspomaganiu moga nic nie zdzialac niestety...mysle ze wiesiolek i siemie moga zadzialac w momencie gdy szyjka jest w stanie cos sama wyprodukaowac a te preparaty maja za zadanie troszke jej pomoc...sama nie wiem, bo ta teroria jest moja i to tak na chlopski rozum..
    KATHARINKA wrote:
    witaj Mama78 a nie mialas problemow ze sluzem i tez bylo wyciecie stozka czy tez jakos inaczej? mialam 2 CIN i nadzerke spora, ktora po wymrazaniu nie wyleczyla sie do konca. od tej pory sluz zniknal. ok zaczynam z siemieniem i postaram sie o wiesiolek zobaczymy czy cos podziala!

paszczakin lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja przeczytałam kanonizacja i tak zastanawiam się kto to sz.m.

to znak.. weekend był za krótki
    KATHARINKA wrote:
    konizacja szyjki macicy, wyciecie stozka petla elektryczna, czy tez wypalanka jak sie mowi..poniewaz byla nawracajaca nadzerka, lekarz gin stwierdzil ze to jedyny sposob by to cholerstwo wyleczyc, badania cytologiczne mam absolutnie ok, ale to jest rana, blizna na szyjce, zaleczona ale blizna. niemiecki gin powiedzial ze moze to niestety utrudnic kolejna ciaze..

iwcia77, polarmiś, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

ja tez tak na poczatku przeczytalam ! :)

iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo Ty tylko o koniu myślisz.. zbereziuchu ;-)
    paszczakin wrote:
    bo Wy takie swiete... mi sie tylko z koniem skojarzylo ;)

Bursztyn, iwcia77, samira, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propos zeli, to zakupilam Conceive + i bede uzywac w tym cyklu :)

iwcia77, ania.g, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myslalam ze skrot sz. m jest od SZANOWNEGO MEZA ...ale siary nie chcialam robic :)
    Reni wrote:

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo jesteśmy .. czasami tylko aureola mi zlata ;-)
    paszczakin wrote:
    bo Wy takie swiete... mi sie tylko z koniem skojarzylo ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 3062 3063 3064 3065 3066 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ