35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEllo poniedzialkowo.
Simba sie ujawnila na fotce o jakichs niemozliwe poznych godzinach! Foch! Ciezarne juz spia o tej porze.
Ewa, brzuch imponujacy, wyglancowany jak ta lala.
U mnie deszcz, po przepieknym majowkowym tygodniu to jak strzal w kolano. A we Londku biegalismy w szortach i krotkich rekawach...
Milego dnia!iwcia77, Simba, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
no wlasnie ja nie mam mlynka , dlatego gryze sobie te nasionkapaszczakin wrote:o fu, pamietam, mama moje te gluty wciagala na problemy zoladkowe.
Najbardziej bezbolesnie to jesc siemie pokruszone na zimno z jogurtem, czy platkami. W calosci nie, bo tylko przez Ciebie przeleci i wypadnie w stanie niezmienionym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:o fu, pamietam, mama moje te gluty wciagala na problemy zoladkowe.
Najbardziej bezbolesnie to jesc siemie pokruszone na zimno z jogurtem, czy platkami. W calosci nie, bo tylko przez Ciebie przeleci i wypadnie w stanie niezmienionym
Ale jesli chcesz to na sluz, to w calosci. Chyba, ze zmielone tez robia gluta, a ja o tym nie wiem.
A gluta slodzisz i udajesz, ze to taki deserek. Mozna z dzemem.iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:Dzien dobry wszystkim
Aniu, jesli cie tak boli na dole brzucha to sa to prawdopodobnie wiazadla, ktore podtrzymuja macice i aktualnie sie rozciagaja ale oczywiscie lekarz bedzie wiedzial najlepiejMilego dnia
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ale jesli chcesz to na sluz, to w calosci. Chyba, ze zmielone tez robia gluta, a ja o tym nie wiem.
A gluta slodzisz i udajesz, ze to taki deserek. Mozna z dzemem.i to porządnego
Pasurku jeśli chodzi o tego dupka to wolałabym jak będziesz w Polsce ,mniemam ze to jest 25za opakowanie czyli będzie 75 tak
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:zmielone tez robią gluta
i to porządnego
Pasurku jeśli chodzi o tego dupka to wolałabym jak będziesz w Polsce ,mniemam ze to jest 25za opakowanie czyli będzie 75 tak
To mi sie nigdy mielic nie chcialo, zalewalam, zostawialam i wciagalam.Znaczy, wyszlam na lenia, ale glut po nim byl sluszny.
Co do dupka, to pewnie bedzie najlepiej z Pl, tak jak myslisz, 25 za opakowanie.To sie jeszcze zgadamy, czy bedziesz potrzebowac, ja moge to wyslac po 14 czerwca.
-
witaj Mama78 a nie mialas problemow ze sluzem i tez bylo wyciecie stozka czy tez jakos inaczej? mialam 2 CIN i nadzerke spora, ktora po wymrazaniu nie wyleczyla sie do konca. od tej pory sluz zniknal. ok zaczynam z siemieniem i postaram sie o wiesiolek zobaczymy czy cos podziala!
-
paszczakin wrote:
Simba, gratulacje jajek. Moglabys teraz byc na swiateczniej kartce Pusurka, bo jestes kotem znoszacym jajk czyli w gruncie rzeczy kura
tylko czy Simba pozwoli sobie zalozyc czapke...?iwcia77, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
ale na twoim miejscu pomyslalabym o tym zelu Conceive plus, bo jezeli tkanki sa uszkodzone to gruczoly nawet przy wspomaganiu moga nic nie zdzialac niestety...mysle ze wiesiolek i siemie moga zadzialac w momencie gdy szyjka jest w stanie cos sama wyprodukaowac a te preparaty maja za zadanie troszke jej pomoc...sama nie wiem, bo ta teroria jest moja i to tak na chlopski rozum..KATHARINKA wrote:witaj Mama78 a nie mialas problemow ze sluzem i tez bylo wyciecie stozka czy tez jakos inaczej? mialam 2 CIN i nadzerke spora, ktora po wymrazaniu nie wyleczyla sie do konca. od tej pory sluz zniknal. ok zaczynam z siemieniem i postaram sie o wiesiolek zobaczymy czy cos podziala!
paszczakin lubi tę wiadomość
-
a ja przeczytałam kanonizacja i tak zastanawiam się kto to sz.m.
to znak.. weekend był za krótki
KATHARINKA wrote:konizacja szyjki macicy, wyciecie stozka petla elektryczna, czy tez wypalanka jak sie mowi..poniewaz byla nawracajaca nadzerka, lekarz gin stwierdzil ze to jedyny sposob by to cholerstwo wyleczyc, badania cytologiczne mam absolutnie ok, ale to jest rana, blizna na szyjce, zaleczona ale blizna. niemiecki gin powiedzial ze moze to niestety utrudnic kolejna ciaze..iwcia77, polarmiś, Mega lubią tę wiadomość