35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ja też nie cierpię tego..
normalnie.. mogłabym malować w tym czasie paznokcie.. aż żal mi mojego M .. bidulek człowiek się stara a ja tylko myślę kkiedy skończy i czy będzie złoty strzał..
Reni, iwcia77, ania.g, EwaT, malgos741, mama78, polarmiś, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Na glowe tylko rajstopy. Remember?
No trudno, jakos to wytlumaczy rodzinie
bede musiala za chwile wyjsc do sklepu, rajstopy juz przygotowane, bo paszcza straszy.....iwcia77, Simba, samira, malgos741, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dla Simby znajdziemy inna role. Moze robic za jajko!
Albo za koszyczek? Opcji jest wiele.
Mozecie sie mna nie rozdysponowywac zawczasu?Kolejne swieta to Boze Narodzenie. Planuje byc Swietym Mikolajem z ogromnym bandziochem. No moze bez wasow i brody, chociaz po tych hormonach, to ch..j wie.
Zle sie dzisiaj czuje. Zle, zle, zle...Bursztyn, Reni, iwcia77, Pusurek, Kate 75, ania.g, samira, malgos741, mysza1975, mama78, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Mozecie sie mna nie rozdysponowywac zawczasu?
Kolejne swieta to Boze Narodzenie. Planuje byc Swietym Mikolajem z ogromnym bandziochem. No moze bez wasow i brody, chociaz po tych hormonach, to ch..j wie.
Zle sie dzisiaj czuje. Zle, zle, zle...
zauwazylas jakis wplyw paszy hormonalnej na cere? -
nick nieaktualnySimba wrote:Na glowe tylko rajstopy. Remember?
Ej, albo za zajaca! Bo to juz uszy beda gotowe! Ja znajde jakies ladne, szare, mieciutkie, zeby Cie nie drapalo w glowe!Bursztyn, Simba, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Mozecie sie mna nie rozdysponowywac zawczasu?
Kolejne swieta to Boze Narodzenie. Planuje byc Swietym Mikolajem z ogromnym bandziochem. No moze bez wasow i brody, chociaz po tych hormonach, to ch..j wie.
Zle sie dzisiaj czuje. Zle, zle, zle...
Cicho! Bez gadania!Na Boze Narodzenie mozesz robic za choinke. Moja kota sie ucieszy, to to mialo byc kolejne przebranie dla niej...
samira lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No jak rajstopy, to bedziesz robic za pisanke! Pasi?
Ej, albo za zajaca! Bo to juz uszy beda gotowe! Ja znajde jakies ladne, szare, mieciutkie, zeby Cie nie drapalo w glowe!
Kot uciekajacy na drzewo jako Zajac, to Misiwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:To prawda! Jak na zeszlorocznej mojej kartce swiatecznej! Dajcie mnie przebitke zajeca na gruszy...
No to bedziesz zajacem nr 3.
Nie chce byc zadnym cholernym zajacem, ani jakas pieprzona choinka!!!!
RATUNKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuiwcia77, Bursztyn, samira, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nie chce byc zadnym cholernym zajacem, ani jakas pieprzona choinka!!!!
RATUNKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuu
Oj, niedobrze z Toba... Zly dzien dzis? Pusurek przytula < tul tul scisk >.
A o zajacu pogadamy w innej fazie cyklu.
iwcia77, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Oj, niedobrze z Toba... Zly dzien dzis? Pusurek przytula < tul tul scisk >.
A o zajacu pogadamy w innej fazie cyklu.
Nareszcie ktos zauwazyl!!!!!!!
Nie chce miec zadnej innej fazy cyklu oprocz ciazy
Ogolnie jestem na NIE! Bo TAK!Bursztyn, iwcia77, ania.g, samira, Kate 75, malgos741, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nareszcie ktos zauwazyl!!!!!!!
Nie chce miec zadnej innej fazy cyklu oprocz ciazy
Ogolnie jestem na NIE! Bo TAK!
No to ja wlasnie mowie! Wyobraz sobie takiego okraglego zajaca z brzuchem! Sam smaczek!
Nie bucz, wez sie w garsc, badz mezczyzna, no! Ciaza przyjdzie na pewno!iwcia77, Bursztyn, Simba, malgos741, Mega lubią tę wiadomość